Рецепт Грибна запіканка
Якщо ви любите страви з грибів, обов'язково спробуйте приготувати цю смачну, повітряну і легку в приготуванні грибну запіканку. Страву можна приготувати або на сніданок, або на обід, або на вечерю.
опис приготування:
Якщо вам подобаються страви з грибів, значить ви не залишитесь байдужими до цього рецепту і обов'язково приготуєте смачну грибну запіканку. Цю страву можна готувати з будь-яких грибів — з лісових, і печериць., зі свіжих або із заморожених. Смачна повітряна запіканка — відмінне блюдо як для сніданку, так і для вечері. Рецепт приготування досить простий. читаємо, дивимося фото і готуємо:)
- гриби— 400 грам(будь-які)
- молоко— 250-300 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- яйце— 3 штуки
- кнопка— 250 грам
- зелень кропу, петрушки— 20 грам
- Рослинна олія— 4 Ст. ложки
- сіль— 2/3 чайних ложки(за смаком)
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
Гриби нарізати невеликими шматочками і обсмажити з цибулею на олії до готовності. Гриби можна брати будь-які, свіжі або заморожені.
Додати до грибів масу з батона і молока.
Додати сіль, перець, перемішати. І на невеликому вогні готувати , поки вся маса не почне відставати від сковороди. Потім прибрати з вогню і нехай повністю охолоне.
Відокремити білки від жовтків. білки збити в пишну піну
Жовтки і дрібно нарізану зелень додати в грибну масу. перемішати.
туди ж додати збиті білки і акуратно , знизу вгору перемішати.
Форму для запікання змастити олією і викласти в неї майбутню запіканку.
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 30.
Подібні рецепти
Баклажани, фаршировані фаршем
Просте блюдо і одночасно смачне і ситне. А грибочки надають своєрідний і неповторний аромат і смак. обов'язково спробуйте! опис приготування: Це смачне блюдо готуйте так: подрібніть цибулю, морква і поріжте гриби. Обсмажте окремо гриби з цибулею і морква з невеликою кількістю цибулі. Коли морк...
Грибна запіканка в духовці
Рецепт для тих, хто любить гриби в будь-якому вигляді. Дуже просте в приготуванні блюдо, яке можна подати навіть на святковий стіл у вигляді холодної закуски. ніжна, соковита і смачна запіканка з грибів. опис приготування: Любителі страв з грибів напевно оцінять цю смачну грибну запіканку. У т...
Грибна Брускетта
Брускетта - класична італійська закуска, що складається з підсушеного шматочка багета з начинкою. Але в моєму рецепті ви хліба не знайдете. подивіться, як приготувати грибну брускетту! опис приготування: Грибна Брускетта - це гаряча закуска, яка швидко і легко готується, а результат - смачне в...
Грибна ікра на зиму
Для зимового застілля немає краще закуски, ніж грибочки. Вони можуть маринованими, смаженими або у вигляді ікри. Дозвольте поділитися рецептом і показати, як приготувати грибну ікру на зиму! опис приготування: Грибну ікру можна робити з різних грибів, я навіть іноді заважаю, наприклад, підосич...
Грибна ікра з часником
Грибна ікра з часником, з додаванням ніжних смачних вершків — це просто ідеальний варіант гарніру для будь-якої страви. Ніжна і апетитна ікра підійде також для бутербродів. опис приготування: Готувати ікру будемо з печериць, додамо морква, цибуля і часник. Також особливу родзинку ікрі додасть ...