Рецепт Яловичина з вином і овочами

Рецепт Яловичина з вином і овочами
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 10 хв.
Рецепт приготування тушкованою яловичини з червоним вином, часником, цибулею, морквою, селерою, грибами і картоплею.

опис приготування:

Соковита яловичина з картоплею, грибами і овочами - дуже смачне і ситне блюдо.

  • борошна— 1/4 склянки
  • яловичини— 900 грам
  • вершкового масла— 7 Ст. ложок
  • червоного винного оцту— 1/4 склянки
  • гілочок чебрецю— 6 штук
  • часнику— 4 зубчики
  • лаврові листки— 3 штуки
  • орегано— 1/2 чайних ложки
  • цибулина— 1 штука
  • морква— 4 штуки
  • селери— 4 штуки
  • картоплі— 650 грам
  • грибів Кремінь— 220 грам
  • мускатного горіха— 1 щіпка
Яловичина з вином і овочами - фото крок 1 1. нарізати часник. Нарізати цибулину на 12 скибочок. Нарізати селеру і моркву на шматки довжиною 5 см. Розрізати картопля на 4 частини. Розрізати гриби навпіл. Висипати борошно в велику миску. Приправити сіллю і перцем. Обваляти м'ясо в борошні. розтопити 2 столові ложки масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати яловичину в сковороду і тушкувати до коричневого кольору з усіх боків, близько 5 хвилин.

Яловичина з вином і овочами - фото крок 2 2. Прибрати м'ясо. Додати винний оцет і перемішати з рештою жиром від м'яса.

Яловичина з вином і овочами - фото крок 3 3. Повернути все м'ясо в сковороду. Додати вино, бульйон, чебрець, часник, лавровий лист і орегано. Перемішати і тушкувати, поки м'ясо не стане ніжним, близько 1 годину.

Яловичина з вином і овочами - фото крок 4 4. Між іншим, розтопити 1 столову ложку вершкового масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати цибулю і смажити до коричневого кольору, близько 6 хвилин. Викласти цибулю в велику миску Розтопити 1 столову ложку вершкового масла в тій же сковороді. Додати моркву і селеру, смажити до золотистого кольору, близько 6 хвилин. Викласти в миску з цибулею.

Яловичина з вином і овочами - фото крок 5 5. розтопити 2 столові ложки вершкового масла в тій же сковороді. Додати картоплю і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 5 хвилин. Викласти в миску з іншими овочами. розтопити 1 столову ложку вершкового масла в тій же сковороді. Додати гриби і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 5 хвилин. Викласти в миску.

Яловичина з вином і овочами - фото крок 6 6. Додати овочі в каструлю з яловичиною. Додати мускатний горіх. Перемішати і тушкувати 45 хвилин.

Яловичина з вином і овочами - фото крок 7 7. Прибрати кришку і тушкувати, поки рідина не загусне, близько 7 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Подавати з хрустким хлібом.

Подібні рецепти

Спагеті з беконом і білим вином

Чахохбілі з курки з вином

Рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, часником, білим вином, сиром пармезан і петрушкою. опис приготування: нарізати цибулю, тонко нарізати бекон. Відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 4 чашки макаронної рідини. Пове...

Гуляш з червоним вином

Гуляш з червоним вином

Тушковане м'ясо - це простий варіант гарячого блюда, який я готую дуже часто. До нього можна додати будь-який гарнір, а сам склад змінювати за своїм бажанням. Спробуйте і мій варіант з яскравою добавкою. опис приготування: Пропоную вам вивчити, як приготувати гуляш з червоним вином. Знайоме бл...

Соус з білим вином

Соус з білим вином

Класичний соус з білим вином — універсальний. Його можна використовувати до м'яса, птиці, рибі, овочам, вставити. приготувати його — дуже просто, а зберігати можна протягом кількох тижнів в холодильнику. опис приготування: Соус з білим вином врятує вас в будь-якій ситуації. алкоголь випаруєтьс...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина з овочами на сковороді

Яловичина з овочами на сковороді

Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними. опис приготування: Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати гли...