Рецепт Яловичина з вином і овочами
Рецепт приготування тушкованою яловичини з червоним вином, часником, цибулею, морквою, селерою, грибами і картоплею.
опис приготування:
Соковита яловичина з картоплею, грибами і овочами - дуже смачне і ситне блюдо.
- борошна— 1/4 склянки
- яловичини— 900 грам
- вершкового масла— 7 Ст. ложок
- червоного винного оцту— 1/4 склянки
- гілочок чебрецю— 6 штук
- часнику— 4 зубчики
- лаврові листки— 3 штуки
- орегано— 1/2 чайних ложки
- цибулина— 1 штука
- морква— 4 штуки
- селери— 4 штуки
- картоплі— 650 грам
- грибів Кремінь— 220 грам
- мускатного горіха— 1 щіпка
2. Прибрати м'ясо. Додати винний оцет і перемішати з рештою жиром від м'яса.
3. Повернути все м'ясо в сковороду. Додати вино, бульйон, чебрець, часник, лавровий лист і орегано. Перемішати і тушкувати, поки м'ясо не стане ніжним, близько 1 годину.
4. Між іншим, розтопити 1 столову ложку вершкового масла у великій сковороді на сильному вогні. Додати цибулю і смажити до коричневого кольору, близько 6 хвилин. Викласти цибулю в велику миску Розтопити 1 столову ложку вершкового масла в тій же сковороді. Додати моркву і селеру, смажити до золотистого кольору, близько 6 хвилин. Викласти в миску з цибулею.
5. розтопити 2 столові ложки вершкового масла в тій же сковороді. Додати картоплю і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 5 хвилин. Викласти в миску з іншими овочами. розтопити 1 столову ложку вершкового масла в тій же сковороді. Додати гриби і смажити до коричневого кольору з усіх боків, близько 5 хвилин. Викласти в миску.
6. Додати овочі в каструлю з яловичиною. Додати мускатний горіх. Перемішати і тушкувати 45 хвилин.
7. Прибрати кришку і тушкувати, поки рідина не загусне, близько 7 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Подавати з хрустким хлібом.
Подібні рецепти
Чахохбілі з курки з вином
Рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, часником, білим вином, сиром пармезан і петрушкою. опис приготування: нарізати цибулю, тонко нарізати бекон. Відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і відкласти в сторону 1 / 4 чашки макаронної рідини. Пове...
Гуляш з червоним вином
Тушковане м'ясо - це простий варіант гарячого блюда, який я готую дуже часто. До нього можна додати будь-який гарнір, а сам склад змінювати за своїм бажанням. Спробуйте і мій варіант з яскравою добавкою. опис приготування: Пропоную вам вивчити, як приготувати гуляш з червоним вином. Знайоме бл...
Соус з білим вином
Класичний соус з білим вином — універсальний. Його можна використовувати до м'яса, птиці, рибі, овочам, вставити. приготувати його — дуже просто, а зберігати можна протягом кількох тижнів в холодильнику. опис приготування: Соус з білим вином врятує вас в будь-якій ситуації. алкоголь випаруєтьс...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина з овочами на сковороді
Яловичина з овочами на сковороді — просте блюдо. Воно повинно бути в арсеналі кожної господині. Уміння готувати м'ясо — головне, що потрібно вміти. Овочі, змішуючись з соком м'яса, стають дуже смачними. опис приготування: Для приготування яловичини з овочами на сковороді вам потрібно мати гли...