Рецепт Хе з риби

Рецепт Хе з риби
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цей класичний корейський рецепт подобається всім, хто хоч раз пробував якісно приготований "; Хе ";. Підійде будь-яка некостлявая риба. Я готую з форелі.

опис приготування:

Спробуйте приготувати знаменитий салат "; Хе ";. Нічого складного!

  • свіжа риба— 1 кілограм
  • цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • часник— 5-6 зубчиків
  • соєвий соус— За смаком
  • червоний гострий перець— За смаком(можна взяти свіжий або сухий мелений)
  • оцтова кислота 70%  — 2-3 Ст. ложок
  • зелень кінзи— За смаком(або суха суміш кінзи і зіри)
Хе з риби - фото крок 1 Рибу потрібно очистити від хребта і кісток. Шкіру не знімайте: в такому випадку шматочки риби не розвалюються в салаті. Шкіра після маринування стає дуже м'якою.

Хе з риби - фото крок 2 Розрізаємо на дрібні шматочки-смужки розміром приблизно 3-4*1-2*0,7-1 см.

Хе з риби - фото крок 3 Складаємо порізану рибу в посуд із щільно закривається кришкою. заливаємо 2-3 ложками оцтової кислоти 70%.
Я використовую саме кислоту, так як в такому випадку рибка маринується менший час (приблизно хвилин 35-40). Якщо ж використовувати для маринування столовий оцет, то краще рибу залишити на ніч.
Политу кислотою рибку ретельно перемішуємо. Прикриваємо посуд кришкою, залишаємо рибу маринуватися. Протягом цього часу кілька разів перемішуємо її.

Хе з риби - фото крок 4 Поки риба маринується, почистимо і поріжемо кільцями або півкільцями цибулю.

Хе з риби - фото крок 5 Часник також очистимо й наріжемо тонкими пластиками.

Хе з риби - фото крок 6 податок 2 стручки гострого перцю. Якщо ви не любитель гострого, перець можна не додавати, а можна додати сухий солодкий - для запаху і кольору.

Хе з риби - фото крок 7 Зелені кінзи у мене не було, в магазин бігти було пізно, тому я потовкли сухі кінзу і зіру.

Хе з риби - фото крок 8 Коли рибка замаринувалася, вона стала світліше. Щоб перевірити, промаринувалося рибка повністю, я взяла один шматочок найбільшого розміру і розрізала його поперек.
Якщо всередині він не відрізняється за кольором, то риба готова. Якщо ж всередині темніше - треба залишити рибку маринуватися ще на кілька хвилин.

Хе з риби - фото крок 9 До риби додала порізаний і трохи потертий між долонями цибулю (потрібно, щоб він трохи пустила сік), часник, перець, спеції, полила декількома ложками соєвого соусу, щоб салат був до смаку солоний (сіль не додавала). Все добре перемішала.

Хе з риби - фото крок 10 Залишила салат просочитися ще хвилин на 40-60. Готово! З'їли ми його за один присід!

Подібні рецепти

Фарш з річкової риби

Рецепт малосольной червоної риби

З річкової риби можна приготувати дуже смачні котлетки! Але для початку необхідно рибу обробити і приготувати з неї хороший фарш. Спробуйте — це не складно, адже в перспективі вас чекають котлетки! опис приготування: До вашої уваги, простий спосіб приготування фаршу з річкової риби. Такий фарш...

Філе риби в клярі

Філе риби в клярі

Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...

Філе риби в мультиварці

Філе риби в мультиварці

Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...