Рецепти muscleman.com.ua
Фаршировані яйця «Дід Мороз»
Ця нехитра закуска, безумовно, урізноманітнює ваш новорічний стіл. Найпростіші продукти, просте приготування і оригінальний зовнішній вигляд, — зберігайте в свою скарбничку новорічних рецептів. опис приготування: при бажанні, в начинку можна додати і щось ще: дрібно нарізані грибочки, курочку ...
Фрікасе з риби
Приготувати рибу шматочками в соусі зовсім не складно. Ця страва називається фрикасе. Його можна зустріти в мню практично кожного ресторану, але і в домашніх умовах фрикасе з риби готується легко. опис приготування: 1. Наріжте рибне філе порційними невеликими шматочками. Я завжди беру філе, ос...
Солодка рисова запіканка
Якщо ви вирішили порадувати своїх близьких, а особливо дітей, виберіть на вечерю чудове ласощі. Для цього дивіться, як приготувати солодку рисову запіканку швидко і без особливих зусиль. опис приготування: Рецепт солодкої рисової запіканки дуже простий у виконанні. Перш за все треба зварити ри...
Шоколадна мастика з маршмеллоу
Мастику можна приготувати в домашніх умовах. Самостійною стравою його не назвеш. Воно є додатковим для основного блюда. Воно йде для прикраси тортів і тістечок. кількість порцій: 4 Чорний шоколад— 100 грам Maršmellou— 90 грам(зефіроподобние цукерки) вершки 30% — 40 мілілітрів Вершкове масло— 1...
Консервовані krolçatinı
Шашлик з курки в духовці — страва смачна, красиве і дуже апетитне. Може підійти як для святкового, так і для повсякденного столу. Готується блюдо досить просто, а на смак — супер! опис приготування: Куряче філе, приготоване таким чином, легко стане вашим улюбленим святковим або буденним (з еле...
Суп із зеленим горошком
Яскравий різнокольоровий річний суп із зеленим горошком підніме настрій і буде з задоволенням з'їдений і дорослими, і дітьми. опис приготування: Рецепт приготування супу з зеленого горошку надзвичайно простий. Супчик виходить легким і з незвичайним ароматом. А яскраві фарби свіжих літніх овочі...
Стейк зі свинини в мультиварці
Ароматний стейк з підсмаженою скоринкою можна приготувати в мультиварці. Це битсро і просто. гарнір — на ваш погляд. опис приготування: звичайно, стейк краще готувати на грилі або сковороді, але всяке в житті буває — то газ перекриють, то плита зламається. А їсти-то хочеться. Ось в таких випад...
Соус ткемалі з агрусу
Такий соус ткемалі з агрусу в домашніх умовах варто приготувати хоча б раз, щоб зрозуміти, наскільки він хороший. Соус поєднується і з рибою, і з м'ясом, надаючи оригінальні східні нотки! опис приготування: Цей рецепт соусу ткемалі з агрусу припаде до душі всім любителям незвичайних смакових п...
Гороховий суп з курчам
Прекрасне гаряче перша страва для обіду. Смачний і наваристий суп на курча нікого не залишить байдужим. Подавати такий суп потрібно з грінками або підсушений білий хліб і зеленню. опис приготування: Кількість води в даному рецепті, як приготувати гороховий суп з курчам, можна регулювати на сві...
Стейки з баранини гострі
Найчастіше для цієї страви беруть відбивні з ягняти, але добре підійде і дорослий баранчик. Стейки з баранини гострі не трудно в приготуванні, і результат приголомшливий! опис приготування: Стейки з баранини гострі нагадують про країни Кавказу, де баранина — саме шановане м'ясо. До гострих сте...
Спіральки з шоколаду (майстер клас)
Декорування десертів - це справжнє мистецтво. Поки не спробуєш, не зрозуміло, наскільки це складно або просто. Хочу розповісти вам, як приготувати спіральки з шоколаду в домашніх умовах. опис приготування: Шоколадні спіральки можна готувати з будь-якого шоколаду, але, судячи з мого досвіду, оп...
Фузилли з шинкою і броколі
Як урізноманітнити пасту в домашніх умовах? Спробуйте приготувати фузіллі з шинкою і броколі. Дуже смачні кручені макарони з броколі і шинкою у вершковому соусі напевно вам сподобаються. опис приготування: Спосіб приготування фузіллі з шинкою і броколі дуже простий. Відваріть макарони в злегка...
Солоні огірки за годину
Солоні огірки за годину — легкий і швидкий спосіб отримати прекрасну закуску без довгого маринування. Вам знадобиться зелень, сіль, пакет і, звичайно, самі огірки. Читайте рецепт — не пошкодуєте! опис приготування: Солоні огірки за годину насправді доходять до кращої кондиції через 3 годину. з...
Соте
Соте — блюдо трансформер, його можна приготувати з будь-яких продуктів, які є у вас під рукою. Якщо на вечерю хочете щось просте і смачне, то вам прекрасно підійде ароматне овочеве соте. опис приготування: Соте — універсальне блюдо, а якщо сказати точніше, не певен набір продуктів, а метод їх ...
Грибний суп без картоплі
Смачний і ароматний грибний суп зовсім не обов'язково варити з картоплею. А щоб суп не був рідким, ми додамо до нього локшину. Буде смачно і ситно. Швидкий рецепт цього супу вам точно сподобається! опис приготування: Якщо ви з якихось причин не хочете варити суп з картоплею і не знаєте, що дод...
Яловичі реберця в духовці
Яловичі реберця - дуже смачна страва, яке, до всього іншого, зовсім нескладно приготувати! опис приготування: Пропоную Вашій увазі рецепт приготування яловичих реберець в духовці! Ця страва Ви можете приготувати не тільки в звичайний день, але і з нагоди будь-якого свята - гості будуть дуже за...
Şakşuşa
Рецепт приготування шакшуші з сиром Фета і соусом з помідорів, чилі, цибулі та часнику. опис приготування: Традиційна шакшуша - це приготовані в пікантному томатному соусі яйця. Нехай вас не лякає назва цього екзотичного блюда - його можна приготувати зі звичайних продуктів, які є в кожному м...
Французькі тости 2
Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку. опис приготування: У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком. Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Пе...
Яловичина по-японськи
Традиційний варіант приготування яловичини в Японії з використанням овочів, соєвого соусу і кунжуту. Виходить досить незвичайний, але в той же час неймовірно приємний смак. опис приготування: це чудове, на мій погляд, блюдо вперше я спробувала в ресторані і, хоча я не є прихильницею японської ...
Соус до м'яса «гусарський»
Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини. опис приготування: приготування: розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і ч...