Рецепт Яловичі реберця в духовці

Рецепт Яловичі реберця в духовці
Кількість порцій: 3 Час приготування: 2 г. 10 хв.
Яловичі реберця - дуже смачна страва, яке, до всього іншого, зовсім нескладно приготувати!

опис приготування:

Пропоную Вашій увазі рецепт приготування яловичих реберець в духовці! Ця страва Ви можете приготувати не тільки в звичайний день, але і з нагоди будь-якого свята - гості будуть дуже задоволені і ситі!

  • яловичі реберця— 800 грам
  • Соєвий соус— 50 мілілітрів
  • зелень— За смаком(Braai, кріп)
  • часник— 2 зубчики
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Червоний мелений перець— За смаком
Яловичі реберця в духовці - фото крок 1 1. Яловичі реберця ретельно промиваємо холодною водою, вирізаємо жили і плівки і ділимо на порційні шматки.

Яловичі реберця в духовці - фото крок 2 2. Видавлюємо часник за допомогою чеснокодавкі.

Яловичі реберця в духовці - фото крок 3 3. Дрібно нарубают зелень.

Яловичі реберця в духовці - фото крок 4 4. Далі необхідно замаринувати м'ясо в спеціях: кладемо реберця в каструлю або миску, натираємо кожен шматочок часником і посипаємо зеленню, а також сумішшю приправ і спецій. потім додаємо 3-4 ложки соєвого соусу і гарненько все перемішуємо, щоб реберця рівномірно вкрилися маринадом. Накриваємо м'ясо в маринаді кришкою або блюдцем і ставимо в затишне місце на 1 час.

Яловичі реберця в духовці - фото крок 5 5. Змащуємо форму для запікання олією або вистилає фольгою. У підготовлену форму викладаємо промаринуватися яловичі реберця і накриваємо зверху фольгою. Відправляємо форму в розігріту духовку і запікаємо блюдо при температурі 200 градусів.

Яловичі реберця в духовці - фото крок 6 6. Готові реберця дістаємо з духовки і подаємо до столу зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Яловичі реберця смажені

Тушковані яловичі реберця в мультиварці

соковиті, ніжні і досить ситні яловичі реберця, смажені в домашніх умовах на сковороді або на грилі, — це відмінний варіант страви для всієї родини або гостей. апетитно! опис приготування: Щоб яловичі реберця, смажені в домашніх умовах, вийшли смачними, їх попередньо потрібно замаринувати міні...

Яловичі реберця з картоплею

Яловичі реберця з картоплею

Розповім про рецепт, як приготувати яловичі реберця з картоплею. Завдяки йому ви зробите смачне гаряче і відповідний гарнір до нього. Блюдо відмінно підійде для звичайної вечері або святкового. опис приготування: Для насиченого аромату і смаку рекомендую маринувати реберця протягом доби в холо...

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом

Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...

Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі

Яловичі реберця, тушковані в томатному соусі

Рецепт для цінителів смачного м'яса і смачних страв з нього. Реберця виходять дуже ніжними і чудовими. Томатний соус відмінно доповнює блюдо. опис приготування: відмінне блюдо. Готуйте його так — реберця помийте, обсушити, сіль і poperčite. Потім злегка обсмажте їх на оливковій олії. Цибулю і ...

Яловичі реберця тушковані

Яловичі реберця тушковані

Яловичі реберця тушковані з печерицями у вині — це виняткове і вишукану страву, яке вперше я спробувала в дорогому ресторані, сьогодні реберця я готую будинок сама. Приєднуйтесь! опис приготування: Яловичі реберця тушковані з даного рецептом — це дуже смачна страва, яке добре поєднується з різ...