Рецепт Фрікасе з риби

Рецепт Фрікасе з риби
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготувати рибу шматочками в соусі зовсім не складно. Ця страва називається фрикасе. Його можна зустріти в мню практично кожного ресторану, але і в домашніх умовах фрикасе з риби готується легко.

опис приготування:

1. Наріжте рибне філе порційними невеликими шматочками. Я завжди беру філе, оскільки немає мороки з кістками і м'ясо ніжніше.

2. Збризніть рибу лимонним соком і дайте їй трохи просочитися. Після цього посоліть і поперчіть.

3. Обваляйте кожен шматочок у борошні і обсмажте на невеликій кількості масла.Дайте рибі охолонути.

4. Тим часом обсмажте на сковороді і вершковому маслі борошно до золотистого кольору, після чого додайте в неї трохи овочевого бульйону або воду.

5. Потім викладіть в сковороду гриби, гірчицю і рибу. За хвилину до готовності введіть яєчний жовток і зніміть фрикасе з вогню.

6. На гарнір ідеально підійде відварний рис і овочі. Смачного!


  • філе риби— 800 грам
  • вода— 2  склянки
  • Вершкове масло— 30  грам
  • борошно— 2  Ст. ложки
  • Маріованние гриби— 100 грам
  • Лимонний сік— За смаком
  • борошно— 1  Ст. ложок
  • жовток— 1  штук
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
1. Наріжте рибне філе порційними невеликими шматочками. Я завжди беру філе, оскільки немає мороки з кістками і м'ясо ніжніше.

2. Збризніть рибу лимонним соком і дайте їй трохи просочитися. Після цього посоліть і поперчіть.

3. Обваляйте кожен шматочок у борошні і обсмажте на невеликій кількості масла.Дайте рибі охолонути.

4. Тим часом обсмажте на сковороді і вершковому маслі борошно до золотистого кольору, після чого додайте в неї трохи овочевого бульйону або воду.

5. Потім викладіть в сковороду гриби, гірчицю і рибу. За хвилину до готовності введіть яєчний жовток і зніміть фрикасе з вогню.

6. На гарнір ідеально підійде відварний рис і овочі. Смачного!


Подібні рецепти

Фрікасе з курчати

Раки паніровані

Що може бути ніжніше і пікантні фрикасе з курчати домашніх умовах? Цю страву можна подавати не тільки до обіднього, але і до святкового столу. опис приготування: Якщо додати до м'яса трохи вершків, воно вийде ще ніжніше і смачніше. На гарнір я вибрала картопля, але непогано підійде рис, гречан...

Фрікасе з курки з перцем

Фрікасе з курки з перцем

Як приготувати курочку незвичайним способом? Спробуйте зробити фрикасе з курки з перцем в домашніх умовах — страва, яке користується популярністю у всьому світі. опис приготування: Приголомшливе поєднання курки з овочами і соусом роблять блюдо дуже популярним. Практично кожна господиня готує ф...

Фрікасе з овочів

Фрікасе з овочів

Чудовий вегетаріанський варіант фрикасе з овочів для всіх любителів французької кухні. Таке блюдо відмінно поєднується з будь-яким гарніром і підійде для повсякденного меню. опис приготування: Фрікасе можна зустріти в будь-якому французькому ресторані, і готують його там найчастіше з білого м'...

Фрікасе з грибами

Фрікасе з грибами

Фрікасе з грибами - це традиційне блюдо французької кухні. ніжний, але насичений смак грибного фрикасе обов'язкового припаде до смаку вашій родині. опис приготування: Приготувати фрикасе з грибами в домашніх умовах простіше простого. Класичний рецепт фрикасе з грибами ви завжди зможете урізном...

Фарш з річкової риби

Фарш з річкової риби

З річкової риби можна приготувати дуже смачні котлетки! Але для початку необхідно рибу обробити і приготувати з неї хороший фарш. Спробуйте — це не складно, адже в перспективі вас чекають котлетки! опис приготування: До вашої уваги, простий спосіб приготування фаршу з річкової риби. Такий фарш...