Рецепт Соте
Соте — блюдо трансформер, його можна приготувати з будь-яких продуктів, які є у вас під рукою. Якщо на вечерю хочете щось просте і смачне, то вам прекрасно підійде ароматне овочеве соте.
опис приготування:
Соте — універсальне блюдо, а якщо сказати точніше, не певен набір продуктів, а метод їх готування. Всі продукти нарізаються на шматочки і обсмажуються на добре розігрітій сковороді. Готують соте з м'яса, грибів, риби і звичайно ж овочів. Сьогодні я розповім як приготувати овочеве соте з баклажанів і картоплі. Ця страва виходить ситним, ароматним і смачним - просто ідеальний вечерю.
- баклажани— 1 кілограм
- Картопля— 900 грам
- Болгарський перець— 1 штука(перець зеленого кольору великий)
- часник— 2 зубчики
- петрушка— 1 пучок
- Томати у власному соку— 650 мілілітрів(можна взяти свіжі помідори)
2 Обсмажте картоплю і баклажани в розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла, хвилин 10-15.
3 Потім додайте подрібнений часник, солодкий перець і томати. Додати сіль, поперчіть і залиште гаситися на 20 хвилин.
4 При подачі посипте дрібно порізаною петрушкою і перемішайте.
5 Смачного!
Подібні рецепти
Соте з кабачків в мультиварці
Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...
Соте з баклажанів в мультиварці
Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...
Соте з баклажанів з перцем
У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...
Соте з баклажанів
Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...
Соте з червоної капусти
Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...