Рецепт Соте

Рецепт Соте
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 45 хв.
Соте — блюдо трансформер, його можна приготувати з будь-яких продуктів, які є у вас під рукою. Якщо на вечерю хочете щось просте і смачне, то вам прекрасно підійде ароматне овочеве соте.

опис приготування:

Соте — універсальне блюдо, а якщо сказати точніше, не певен набір продуктів, а метод їх готування. Всі продукти нарізаються на шматочки і обсмажуються на добре розігрітій сковороді. Готують соте з м'яса, грибів, риби і звичайно ж овочів. Сьогодні я розповім як приготувати овочеве соте з баклажанів і картоплі. Ця страва виходить ситним, ароматним і смачним - просто ідеальний вечерю.

  • баклажани— 1 кілограм
  • Картопля— 900 грам
  • Болгарський перець— 1 штука(перець зеленого кольору великий)
  • часник— 2 зубчики
  • петрушка— 1 пучок
  • Томати у власному соку— 650 мілілітрів(можна взяти свіжі помідори)
1 Овочі промийте, почистіть і наріжте великим кубиком.

2 Обсмажте картоплю і баклажани в розігрітій сковороді в невеликій кількості рослинного масла, хвилин 10-15.

3 Потім додайте подрібнений часник, солодкий перець і томати. Додати сіль, поперчіть і залиште гаситися на 20 хвилин.

4 При подачі посипте дрібно порізаною петрушкою і перемішайте.

5 Смачного!

Подібні рецепти

Соте з баклажанів на зиму

Соте з кабачків в мультиварці

Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...

Соте з баклажанів з перцем

Соте з баклажанів з перцем

У період достатку овочів багато губляться і не знають, що з ними зробити. Поділюся смачним варіантом використання свіжих овочів, зірваних з грядки. пробуйте! опис приготування: Ця страва добре тим, що можна використовувати різні овочі для його приготування. Подавайте його через пару хвилин піс...

Соте з баклажанів в мультиварці

Соте з баклажанів в мультиварці

Коли полиці магазинів ломляться від овочів, гріх цим не скористатися і не приготувати чудово блюдо - соте. особливо, якщо під рукою є помічниця, — мультиварка. опис приготування: Для соте з баклажана спочатку приготуйте на сковороді овочеву заливку. Для цього обсмажте на олії порізані цибулю і...

Соте з баклажанів

Соте з баклажанів

Основним інгредієнтом цієї страви є баклажани. У свою чергу їх дуже добре доповнюють помідори, часник і петрушка, які підкреслюють гострий смак баклажанів. кількість порцій: 4 перець мелений чорний— 0,5 чайних ложки рослинна олія— 50 мілілітрів вапно— 0,5 штуки баклажани— 800 грам сіль— 0,5 чай...

Соте з червоної капусти

Соте з червоної капусти

Соте з червоної капусти (мається на увазі червонокачанна капуста) — дуже простий в приготуванні овочевої гарнір, який готується практично з сокири. швидко, простий і корисний. опис приготування: Іноді буває, що придумати основне гаряче блюдо на обід або вечерю простіше, ніж гарнір до нього. Ос...