Рецепт Соус до м'яса «гусарський»

Рецепт Соус до м'яса «гусарський»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини.

опис приготування:

приготування:

розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і часник. Обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Влити вино і бульйон, додати петрушку, естрада, нарізаний корінь селери і перець. Довести до кипіння, зменшити вогонь до низького і готувати протягом 15. Розтерти залишилася столову ложку масла з борошном і додати в соус. добре розмішати. варити ще 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Процідити соус і подавати до страв з м'яса.


  • окосту— 50 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часнику— 1 зубчик
  • шматочок кореня селери— 1 штука
  • бульйону— 1 Склянка
  • білого вина— 1 Склянка
  • пучок петрушки і естрагону— 1 штука
  • масла— 2 Ст. ложки
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • перець горошком і лавровий лист— За смаком
  • сіль— За смаком
приготування:

розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і часник. Обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Влити вино і бульйон, додати петрушку, естрада, нарізаний корінь селери і перець. Довести до кипіння, зменшити вогонь до низького і готувати протягом 15. Розтерти залишилася столову ложку масла з борошном і додати в соус. добре розмішати. варити ще 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Процідити соус і подавати до страв з м'яса.


Подібні рецепти

Грибний соус до м'яса

Простий тортик

Цей соус приготований на основі печериць і вершків, він має ніжну консистенцію і приємний аромат. Підходить до м'ясних страв, а також страв з курки, овочам і пасті. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного соусу до м'яса. За великим рахунком, цей соус є універса...

Соус до м'яса

Соус до м'яса

Соуси і приправи надають нашим стравам пікантності та оригінальності. Підкреслити смак м'яса допоможуть різні соуси. Особисто мені дуже подобається грибний соус. Ділюся з вами його рецептом. опис приготування: Оскільки мені дуже подобаються гриби, я вважаю, що такий соус підійде до абсолютно б...

Соус «тартар» до м'яса

Соус «тартар» до м'яса

Якщо ви любите соуси, то обов'язково спробуйте "; Тартар ";. Він ідеально поєднується з будь-якими стравами, особливо з м'ясними. Готувати його просто, а смак обов'язково підкорить вас і всіх ваших гостей. опис приготування: 1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної...

Ялинка з м'яса

Ялинка з м'яса

Не за горами новорічні свята і ми намагаємося здивувати наших гостей. Відмінним варіантом оформлення закуски є новорічна ялинка з м'яса. У нашому випадку візьмемо копчену ковбасу. опис приготування: Елементарний рецепт приготування новорічної ялинки з м'яса. Така закуска стане відмінною прикра...

Солянка без м'яса

Солянка без м'яса

Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...