Рецепт Соус до м'яса «гусарський»
Соус до м'яса з окосту, лука, часнику, бульйону, білого вина і зелені є стравою французької кухні. Соус «Гусарський» особливо добре подавати до смаженої свинини.
опис приготування:
приготування:
розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і часник. Обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Влити вино і бульйон, додати петрушку, естрада, нарізаний корінь селери і перець. Довести до кипіння, зменшити вогонь до низького і готувати протягом 15. Розтерти залишилася столову ложку масла з борошном і додати в соус. добре розмішати. варити ще 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Процідити соус і подавати до страв з м'яса.
- окосту— 50 грам
- цибулина— 1 штука
- часнику— 1 зубчик
- шматочок кореня селери— 1 штука
- бульйону— 1 Склянка
- білого вина— 1 Склянка
- пучок петрушки і естрагону— 1 штука
- масла— 2 Ст. ложки
- борошна— 1 Ст. ложка
- перець горошком і лавровий лист— За смаком
- сіль— За смаком
розтопити 1 столову ложку масла в сковороді. Додати подрібнений окіст, дрібно нарізану цибулину і часник. Обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Влити вино і бульйон, додати петрушку, естрада, нарізаний корінь селери і перець. Довести до кипіння, зменшити вогонь до низького і готувати протягом 15. Розтерти залишилася столову ложку масла з борошном і додати в соус. добре розмішати. варити ще 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Процідити соус і подавати до страв з м'яса.
Подібні рецепти
Простий тортик
Цей соус приготований на основі печериць і вершків, він має ніжну консистенцію і приємний аромат. Підходить до м'ясних страв, а також страв з курки, овочам і пасті. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного соусу до м'яса. За великим рахунком, цей соус є універса...
Соус до м'яса
Соуси і приправи надають нашим стравам пікантності та оригінальності. Підкреслити смак м'яса допоможуть різні соуси. Особисто мені дуже подобається грибний соус. Ділюся з вами його рецептом. опис приготування: Оскільки мені дуже подобаються гриби, я вважаю, що такий соус підійде до абсолютно б...
Соус «тартар» до м'яса
Якщо ви любите соуси, то обов'язково спробуйте "; Тартар ";. Він ідеально поєднується з будь-якими стравами, особливо з м'ясними. Готувати його просто, а смак обов'язково підкорить вас і всіх ваших гостей. опис приготування: 1. Візьміть глибоку миску, натріть в неї на дрібній тертці відвареної...
Ялинка з м'яса
Не за горами новорічні свята і ми намагаємося здивувати наших гостей. Відмінним варіантом оформлення закуски є новорічна ялинка з м'яса. У нашому випадку візьмемо копчену ковбасу. опис приготування: Елементарний рецепт приготування новорічної ялинки з м'яса. Така закуска стане відмінною прикра...
Солянка без м'яса
Більшість людей звикли до класичного рецепту цієї страви і навіть не уявляє, як зробити солянку без м'яса. Пропоную вам дуже вдалу альтернативу. опис приготування: Дивовижно, але варіантів, як приготувати солянку без м'яса, є декілька: з рибою, грибами і навіть просто з овочів. Хтось скаже, що...