Рецепт Французькі тости 2

Рецепт Французькі тости 2
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування солодких французьких тостів. Відмінне блюдо для сніданку.


опис приготування:

У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком.

Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Перевернути на іншу сторону і залити яєчною сумішшю, дати постояти від 2 до 3 хвилин.

Розігріти духовку до 95 градусів.

Нагріти частина топленого масла в сковороді на середньому вогні. Додати 3-4 скибочки хліба і смажити до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки. Перевернути скибочки хліба на іншу сторону і смажити до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, додаючи вершкове масло в міру необхідності.

Викласти готові тости в духовку, щоб зберегти їх теплими. Підсмажити залишилися скибочки хліба, використовуючи масло, що залишилося.

Подавати французькі тости відразу ж, посипавши їх цукровою пудрою і полив сиропом. за бажанні. Тости можна подавати зі свіжими фруктами або підсмаженим беконом.


  • великих яєць— 6 штук
  • меленої кориці— 1 Чайна ложка
  • мускатного горіха— 1 щіпка
  • буханку хлеба— 1 штука
  • топленого масла— 1/4 склянки
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
У великій мисці збити яйця, цукор і молоко. Додати корицю і мускатний горіх. збити віночком.

Залити скибочки хліба яєчної сумішшю, дати постояти, поки хліб не поглине рідину, від 2 до 3 хвилин. Перевернути на іншу сторону і залити яєчною сумішшю, дати постояти від 2 до 3 хвилин.

Розігріти духовку до 95 градусів.

Нагріти частина топленого масла в сковороді на середньому вогні. Додати 3-4 скибочки хліба і смажити до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки. Перевернути скибочки хліба на іншу сторону і смажити до золотисто-коричневого кольору і хрусткої скоринки, додаючи вершкове масло в міру необхідності.

Викласти готові тости в духовку, щоб зберегти їх теплими. Підсмажити залишилися скибочки хліба, використовуючи масло, що залишилося.

Подавати французькі тости відразу ж, посипавши їх цукровою пудрою і полив сиропом. за бажанні. Тости можна подавати зі свіжими фруктами або підсмаженим беконом.


Подібні рецепти

Французькі тости з корицею

Французькі тости з круасанів

Рецепт приготування ароматних запечених французьких тостів з корицею. опис приготування: Цей чудовий сніданок стане відмінним ранковим блюдом. Ви можете додати в нього чорницю або шматочки яблук. французький хліб— 1 штука яєць— 8 штук цільного молока— 2 склянки ванілі— 2 Ст. ложки борошна— 1...

Французькі тости з ягідним маслом

Французькі тости з ягідним маслом

Рецепт приготування французьких тостів в суміші яєчних жовтків, вершків, ванілі і лимонної цедри з ягідним маслом з малини і ожини. опис приготування: Ніжні французькі тости з незвичайним ягідним наповненням - сніданок, який хочеться їсти знову і знову. вершкового масла— 450 грам малини— 1/...

Французькі тости крем-брюле

Французькі тости крем-брюле

Рецепт приготування французьких тостів з молоком, вершками, апельсиновою цедрою і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці тости добре подавати зі збитими вершками і свіжими ягодами. буханець білого хліба— 1 штука молока— 1 1/3  склянки жирних вершків— 2/3 склянки яйця— 4 штуки цукрового ...

Французькі тости «Крок-месьє»

Французькі тости «Крок-месьє»

Один з найбільш популярних французьких тостів "; Крок-месьє" готується з білого хліба, шинки, сиру і яєць. Ми злегка ускладнити і приготуємо тост на основі соусу бешамель. опис приготування: Французький тости "; Крок-месьє" отримав своє від назви обсмаженого в яйці хліба — "; крок ";. Добавку ...

Французькі тости з фруктовою начинкою

Французькі тости з фруктовою начинкою

Рецепт приготування французьких тостів з корицею і вершково-фруктовим наповнювачем. опис приготування: Французькі тости - класичний ситний сніданок. Як фруктового наповнювача ви можете використовувати желе, варенням або свіжими фруктами. французький хліб— 1 штука фруктового наповнювача— 3 Ст...