Рецепти muscleman.com.ua

Суп з батату з копченим чилі

Суп з батату з копченим чилі

Рецепт приготування пікантного супу з батату з копченим перцем чилі, кмином і часником. Суп добре подавати зі сметаною і смаженими маїсовими коржами. опис приготування: У великій каструлі нагріти тепла 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем і смажи...

Фантастичний млинцевий торт

Фантастичний млинцевий торт

Цей рецепт тортика просто дивовижний, він легкий і смачний, річний! Побалуйте і здивуєте своїх домашніх, я впевнена, сподобається він всім, адже це "; Фантастичний млинцевий торт ";! опис приготування: дівчата, розповідаю, як приготувати цей "; Фантастичний млинцевий торт ";! Нічого складного ...

Скляна локшина з куркою і овочами

Скляна локшина з куркою і овочами

Скляної локшиною у нас прийнято називати фунчозу. Після приготування вона виглядає як скло, повністю прозора і блискуча. Відмінно гармонує з овочами, курочкою або ж іншими продуктами. опис приготування: Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати скляну локшину з куркою і овочами, то візьміть на ...

Вони звернули

Вони звернули

Свіх - це східні смачні коржі або відкриті пиріжки з дріжджового тіста в основному з м'ясною начинкою. Приготувати це блюдо вам не складе особливих труднощів, а цей рецепт вам в цьому допоможе. опис приготування: Ці східні вироби з дріжджового тіста і начинки з м'ясного фаршу приготувати вдома...

Солодка шоколадна паста

Повітряні сирники

Цей десерт тепер стане вашим улюбленим. Багатий шоколадний смак і приємний аромат кунжуту. Її можна намазати на хліб, на млинці. розповім, як приготувати солодку шоколадну пасту. опис приготування: Якщо хочете не тільки смачну, але ароматну пасту, тоді додайте в неї кунжут або кунжутну пасту. ...

Спагеті з беконом і грибами

Спагеті з беконом і грибами

Простий рецепт приготування спагетті з беконом, цибулею, грибами і томатним соусом. опис приготування: Розрізати бекону поперек на шматочки. нарізати цибулю. Заповнити велику каструлю підсоленою водою і довести до кипіння на сильному вогні. Як тільки вода закипить, додати спагетті, знову довес...

Спагеті з овочами і арахісовим маслом

Спагеті з овочами і арахісовим маслом

Рецепт приготування спагетті з квасолею, морквою, тофу і арахісовим маслом. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці інструкції. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Відк...

Яловичина по-мексиканськи

Яловичина по-мексиканськи

Jguçaya, ароматна і яскрава мексиканська кухня, звичайно, на любителя. Однак, якщо вже ви є таким, то це чудове блюдо в кращих традиціях Мексики, безсумнівно, вам сподобається. опис приготування: Я вважаю, що все в цьому житті треба спробувати, звичайно ж, в межах розумного. Тому я вам рекомен...

Яловичина, тушкована у вині

Яловичина, тушкована у вині

Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак. кількість порцій: 6 оливкова олія— 1 Ст. ложка яловичина без кістки— 1,3 кілограма мелений чорний п...

Суп з консервованою рибою

Суп з консервованою рибою

Рецепт приготування смачного супчика з рибними консервами. кількість порцій: 8 горбушка— 500 грам(консерви(кладемо їх в кінці варіння супу)) картопля— 700 грам цибуля— 200 грам морква— 200 грам лавровий лист— 3 штуки петрушка— 1 штука сіль— 1 Чайна ложка перець— 1 штука інгредієнти на 4 лі...

Еклери з заварного тіста з білими грибами

Еклери з заварного тіста з білими грибами

Це дуже незвичайне і красиве блюдо, яке прикрасить собою будь-який святковий стіл: ніжні еклери з заварного тіста з сирно-грибною начинкою. Випічка не солодке, але повинна сподобається і діткам! опис приготування: Хочу порекомендувати вам цей класичний рецепт приготування еклерів з заварного т...

Стейк з акули на сковороді

Стейк з акули на сковороді

Щоб зрозуміти і оцінити смак акули, підсмажте стейки акули і потім вирішите — подобається вам ця риба чи ні. опис приготування: М'ясо акули цілком їстівне і, якщо правильно його приготувати, дуже цікаве на смак. Багатьох відлякує запах акули, але з цим легко можна впорається — слід попередньо ...

Гаї Pad Мед Ма Муанг

Гаї Pad Мед Ма Муанг

Блюдо з такою складною назвою - насправді куряча грудка з овочами та горіхами кешью. Традиційна страва тайської кухні. Але грудка виходить дуже ніжною, соковитою, ароматної, з легкої острінкой! опис приготування: Куряче філе з горішками кешью - це блюдо я рекомендую тим, хто не любить дуже гос...

Хінкалі з бараниною

Хінкалі з бараниною

Рецепт приготування хінкалі з начинкою з баранини. опис приготування: Хінкалі — блюдо грузинської кухні, нагадує пельмені. Хінкалі популярні у деяких народів Дагестану, азербайджанців, осетин і чеченців. Зазвичай хінкалі їдять руками, взявши за вузлик. При бажанні фарш для хінкалі можга пригот...

Хліб з сиром і гуава

Хліб з сиром і гуава

Рецепт приготування хліба з начинкою з вершкового сиру, цукру, кокосового молока і гуави. опис приготування: Солодкий хліб з начинкою з вершкового сиру і гуави - відмінне ласощі. упаковки сухих дріжджів— 2 штуки цукру— 3/4 склянки яйця— 3 штуки солі— 2 чайних ложки борошна— 6 склянок яйце— 1...

Хаш з рубця

Хаш з рубця

Рубець - це частина яловичого шлунку, що складається з гладких волокон. На ньому можна готувати наваристі бульйони. Тільки для цього знадобиться багато часу. Але для початку потрібно знайти хороший рецепт. опис приготування: Я вам пропоную традиційне кавказьке блюдо, саме розповім про те, як п...

Фарширований картопля

Фарширований картопля

Рецепт приготування фаршированого червоного картоплі. начинка: сир, сметана і шматочки бекону. кількість порцій: 4 червоний картопля— 6 штук вершкове масло— 1 штука крем— 1 штука тертий сир— 1 штука бекон— 1 штука(нарізати дуже дрібно) Зелена цибуля— 1 штука(нарізати дуже дрібно) Розігрійт...

Стейк з цибулею, перцем і квасолею

Стейк з цибулею, перцем і квасолею

Рецепт приготування запеченого яловичого стейка з цибулею, болгарським перцем, квасолею і розмарином. опис приготування: розігріти духовку, вистелити деко алюмінієвою фольгою. Викласти на деко цибулю, болгарський перець, квасоля і 2 столові ложки олії, розмарин, 1 чайна ложка солі і 1/4 чайної...

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...

Гужеро з сиром і беконом

Гужеро з сиром і беконом

Рецепт приготування Гужеро (сирних слоек) з додаванням сиру і бекону. опис приготування: Франція славиться чудовим смаком своєї випічки. Спробуйте приготувати найніжніші сирні слойки, які французи називають guegeres (Гужеро). сколотин— 3/4 склянки вершкового масла— 5 Ст. ложок борошна— 250...