Рецепт Хліб з сиром і гуава
Рецепт приготування хліба з начинкою з вершкового сиру, цукру, кокосового молока і гуави.
опис приготування:
Солодкий хліб з начинкою з вершкового сиру і гуави - відмінне ласощі.
- упаковки сухих дріжджів— 2 штуки
- цукру— 3/4 склянки
- яйця— 3 штуки
- солі— 2 чайних ложки
- борошна— 6 склянок
- яйце— 1 штука
- Для начинки:упаковка вершкового сиру— 1 штука
- вершкового масла— 2 чайних ложки
- кукурудзяного крохмалю— 1 1/2 Ст. ложки
- яйця— 2 штуки
- кокосового молока— 1/2 склянки
- банку (480 г) гуави— 1 штука
2. Збити яйця в піну. Додати яйця, цукор, що залишився, сіль і розтоплене сало в дріжджову суміш.
3. Поступово додати в отриману суміш борошно і збити міксером. Продовжувати збивати тісто протягом 3-5 хвилин.
4. Змастити велику миску маслом і покласти в нього тісто, потім перевернути тісто так, щоб змащена сторона виявилася зверху. Накрити вологим рушником. Дати піднятися в теплому місці близько години або до тих пір, поки тісто не збільшиться в об'ємі.
5. Покласти тісто на робочу поверхню. Розділити тісто на дві рівні частини. Розкачати кожну частину на злегка посипану борошном поверхні, формуючи два хліба близько 20 см в довжину і 7,5 см в ширину. Зробити в центрі кожного хліба розріз. Помістити хліб на злегка змащений маслом деко. Накрити вологим рушником. Дати піднятися в теплому місці близько години або до тих пір, поки хліб не збільшиться в об'ємі вдвічі.
6. Розігріти духовку до 175 градусів. для 20 хвилин до початку випікання, використовуючи електричний міксер, збити вершковий сир, цукор, вершкове масло і кукурудзяний крохмаль у великій мисці. Додати яйця, по одному за раз, і кокосове молоко, продовжуючи збивати.
7. Помістити гуаву в кухонний комбайн і перемішати до консистенції пюре.
8. Змастити хліб збитим яйцем. Заповнити щілину вершковою начинкою, а потім пюре з гуави. Випікати до золотисто-коричневого кольору, від 30 до 35 хвилин.
9. Вийняти хліб з духовки і дати охолонути на решітці перед нарізкою.
Подібні рецепти
Пломбір по ГОСТу в стаканчиках
Рецепт приготування хліба з шинкою і сиром. смачний, поживний і зручний бутерброд для пікніка. опис приготування: У невеликій мисці розчинити дріжджі в теплій воді. Дати постояти близько 10 хвилин. У великій мисці з'єднати дріжджі, борошно, яйця масло, цукор і сіль, добре перемішати. Викласти ...
Хліб «Garmoška» на пиві з сиром
Це оригінальний хліб з незвичайним смаком стане обов'язковим у вашому меню і одним з ваших улюблених! Вершкове масло, гірчичний, паприка і тертий сир в якості начинки… що може бути краще? опис приготування: Якщо ви шукаєте новий рецепт оригінального хліба, пропоную дізнатися, як приготувати хл...
Хліб з ковбасою і сиром в хлібопічці
Неймовірно апетитний хліб з ковбасою і сиром в хлібопічці з даного рецептом — це справжнє кулінарне твір мистецтва. Діти, побачивши цієї випічки верещать від задоволення. опис приготування: Приготувати хліб з ковбасою і сиром в хлібопічці не складе особливих труднощів, Правда займе час, але з ...
Французький хліб
Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...
Хліб «черепашки»
Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...