Рецепт Яловичина, тушкована у вині
Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак.
кількість порцій: 6
- оливкова олія— 1 Ст. ложка
- яловичина без кістки— 1,3 кілограма
- мелений чорний перець, сіль— 1 За смаком
- бекон— 90 грам
- цибуля— 1 штука(жовтий)
- морква— 2 штуки(середні)
- селера— 2 штуки(середні)
- часник— 3 зубчики
- розмарин— 2 штуки(гілочки)
- лавровий лист— 2 штуки(лист)
- обкладинка— 1 штука(паличка)
2. Довести до кипіння на сильному вогні, потім щільно накрити кришкою і поставити каструлю в духовку. готувати, перемішуючи спекотне кожні 30 хвилин, поки м'ясо не буде легко протикати виделкою, 3½-4 години. Вийняти м'ясо з каструлі і накрити фольгою.
3. Прибрати розмарин, лавровий лист і паличку кориці. Поставити каструлю на сильний вогонь. варити, поки соус не загусне, близько 10 хвилин. Приправити м'ясо за смаком. Тонко нарізати м'ясо поперек волокон скибочками завтовшки 6 мм.
4. Полити яловичину соусом. Прикрасити нарізаною зеленню петрушки і подати на стіл.
Подібні рецепти
Курка по-португальськи
Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...
Яловичина в червоному вині
Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Яловичина з овочами, тушковані у вині
Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...
Яловичина у вині в мультиварці
Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварці. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Гаситься в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом. опис приготування: Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварці, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій: 1. Нарізати бекон смужками, ...