Рецепт Яловичина, тушкована у вині

Рецепт Яловичина, тушкована у вині
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт тушкованої яловичини в червоному вині з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником і спеціямі.Тушеное м'ясо готують майже з двома пляшками червоного вина, що надає йому неповторний смак.

кількість порцій: 6
  • оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • яловичина без кістки— 1,3 кілограма
  • мелений чорний перець, сіль— 1 За смаком
  • бекон— 90 грам
  • цибуля— 1 штука(жовтий)
  • морква— 2 штуки(середні)
  • селера— 2 штуки(середні)
  • часник— 3 зубчики
  • розмарин— 2 штуки(гілочки)
  • лавровий лист— 2 штуки(лист)
  • обкладинка— 1 штука(паличка)
яловичина, тушкована у вині - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 160 градусів. Нарізати кубиками бекон, цибулю і моркву. нарізати селеру. подрібнити часник. У великій каструлі розігріти оливкове масло на сильному вогні. Посипати м'ясо сіллю і перцем. Викласти яловичину в каструлю і смажити, перевертаючи через кожні 2-3 хвилини, до коричневого кольору з усіх боків. Викласти яловичину на тарілку. Додати в каструлю бекон і смажити до коричневого кольору, близько 3 хвилин. Додати цибулю, морква, селера і дрібку солі. смажити, поки цибуля не стане карамельним, близько 10 хвилин. Додати часник і готувати до появи аромату, близько 30 секунд. Повернути яловичину в каструлю, додати вино, курячий бульйон, розмарин, лавровий лист і паличку кориці.

яловичина, тушкована у вині - фото крок 2 2. Довести до кипіння на сильному вогні, потім щільно накрити кришкою і поставити каструлю в духовку. готувати, перемішуючи спекотне кожні 30 хвилин, поки м'ясо не буде легко протикати виделкою, 3½-4 години. Вийняти м'ясо з каструлі і накрити фольгою.

яловичина, тушкована у вині - фото крок 3 3. Прибрати розмарин, лавровий лист і паличку кориці. Поставити каструлю на сильний вогонь. варити, поки соус не загусне, близько 10 хвилин. Приправити м'ясо за смаком. Тонко нарізати м'ясо поперек волокон скибочками завтовшки 6 мм.

яловичина, тушкована у вині - фото крок 4 4. Полити яловичину соусом. Прикрасити нарізаною зеленню петрушки і подати на стіл.

Подібні рецепти

Яловичина в білому вині

Курка по-португальськи

Яловичина в білому вині — просте і смачне блюдо. Біле вино дозволяє зробити м'ясо ніжним, з вершковим смаком. Готувати блюдо потрібно не менше двох годин на повільному вогні, а яловичину брати молодші. опис приготування: Яловичина в білому вині попередньо маринується і тому вона виходить дуже...

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині

Яловичина в червоному вині — класичне блюдо. погодьтеся, червоне м'ясо їмо рідше. А тут червоне м'ясо в червоному вині! Так це блюдо просто створено для червоних днів календаря, свят чи то пак. опис приготування: Яловичина в червоному вині паморочить своїм чудовим смаком! М'ясо тане в роті, а ...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Яловичина з овочами, тушковані у вині

Рецепт приготування тушкованої в сухому червоному вині і курячому бульйоні яловичини з беконом, цибулею, морквою, селерою, часником, помідорами, чебрецем і петрушкою. опис приготування: Тушковану в провині яловичину добре подавати з картопляним пюре. ріпакової олії— 1 Ст. ложка безкісткової ...

Яловичина у вині в мультиварці

Яловичина у вині в мультиварці

Рецепт приготування яловичини у вині в мультиварці. М'ясо виходить ніжним, м'яким і ароматним. Гаситься в червоному вині, з приправами, печерицями та беконом. опис приготування: Щоб приготувати яловичину у вині в мультиварці, дотримуйтесь цих нехитрих рекомендацій: 1. Нарізати бекон смужками, ...