Рецепт Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою
Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт!
опис приготування:
Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні зваріть холодець, справа ця клопітка, але воно того варто. З різних видів м'яса виходить найсмачніший холодець, тому найкраще для цього підходить яловичина, курка і свинячі ніжки, завдяки яким холодець ідеально застигає.
- свинячі ніжки— 300 грам
- яловичина— 300 г Грам(скелет)
- курячі гомілки— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- вода— 1,5 L
- Лавровий лист— 2 штуки
- Перець горошком— 4-5 штук
- сіль— За смаком
м'ясо промийте, ніжки добре почистіть, складіть все в каструлю і залийте водою на пару годин. Воду злийте і влийте вже чисту, щоб покривала м'ясо. Поставте варитися на повільний вогонь. Коли рідина закипить, прикрийте кришкою.
варіть холодець 1 час, сіль за смаком, дістаньте куряче м'ясо і продовжуйте варити свинячі ніжки з яловичиною ще 1,5 годину. Потім додайте ретельно вимитий цибулю в лушпинні і морквину. всипте спеції — перець горошком і лавровий лист. варіть ще 30 хвилин.
Відокремте м'ясо від кісток, складіть м'ясо в контейнери, будь-які відповідні ємності і залийте процідженим чистим бульйоном. Остудіть холодець в холодильнику протягом 5-6 годин.
Смачного!
Подібні рецепти
Печені пиріжки з яблуками
Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...
Холодець зі свинячих ніжок
улюблена святкове (і не тільки святковий) страва — холодець зі свинячих ніжок. Завдяки свинячим ніжок холодець відмінно застигає, він міцний, прекрасно ріжеться на шматочки. пробуйте! опис приготування: Для холодцю ретельно вимийте м'ясо. Особливу увагу приділіть ніжок. Їх потрібно як іду вимо...
Холодець зі свинячих ніжок в мультиварці
Перед вами один з найпростіших варіантів, як приготувати холодець зі свинячих ніжок в мультиварці. Якщо ви є прихильником цієї закуски, то обов'язково запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: 1. перший секрет, який я пропоную використовувати в рецепті приготування холодцю зі свинячих ніжок в ...
Хаш зі свинячих ніжок
Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...
Холодець з курячих ніжок
Холодець з курячих ніжок — обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом. опис приготування: Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок. 1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки. 2. П...