Рецепт Гужеро з сиром і беконом

Рецепт Гужеро з сиром і беконом
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування Гужеро (сирних слоек) з додаванням сиру і бекону.

опис приготування:

Франція славиться чудовим смаком своєї випічки. Спробуйте приготувати найніжніші сирні слойки, які французи називають guegeres (Гужеро).

  • сколотин— 3/4 склянки
  • вершкового масла— 5 Ст. ложок
  • борошна— 250 грам
  • яйця— 3 штуки
  • бекону— 50 грам
  • сиру Чеддер— 250 грам
  • кмину— 1/2 Ст. ложки
  • базиліка— 1 Ст. ложка
  • Сіль і свіжий мелений перець— — За смаком
Гужеро з сиром і беконом - фото крок 1 1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Наріжте бекон кубиками і обсмажте в маленькій сковорідці, поки він не стане дуже хрустким. Викладіть його на паперовий рушник, щоб стік жир.

Гужеро з сиром і беконом - фото крок 2 2. У каструлі середнього розміру на маленькому вогні розтопіть масло. Коли масло повністю розтопиться, додайте все борошно.

Гужеро з сиром і беконом - фото крок 3 3. Дерев'яною ложкою швидко розмішайте тісто, щоб воно стало однорідним.

Гужеро з сиром і беконом - фото крок 4 Додавайте яйця по одному, помішуючи до його розчинення. Вимкніть газ і продовжуйте помішувати тісто, поки воно не стане в'язким і блискучим.

Гужеро з сиром і беконом - фото крок 5 5. додайте бекон, трави, сир, мелений перець і ¼ ст.л. солі. Сформуйте кульки за допомогою столової ложки. Розрівняйте краю ложкою або руками (намочіть ложку або пальці, щоб тісто не приставало). Випікайте в духовці приблизно 10 хвилин або до моменту, коли Гужеро зарумянятся і . Зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте протягом 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Вимкніть духовку і дістаньте Гужеро. Проткніть Гужеро зубочисткою, щоб дати вийти зайвому пару. Помістіть їх назад в духовку, не включаючи, ще на 15-20 хвилин, щоб вони трохи підсохли.

Гужеро з сиром і беконом - фото крок 6 6. Подавайте Гужеро теплими або кімнатної температури. Щоб розігріти Гужеро, досить просто поставити їх на пару хвилин в духовку, розігріту до 350 градусів.

Подібні рецепти

Гужеро з сиром

Булочки «Гужеро»

Гужеро - французька несолодка випічка з заварного тіста з сиром. Сир додається безпосередньо в тісто. Гужеро випікаються або у вигляді круглого пирога з отвором в центрі, або у вигляді кульок. опис приготування: Для приготування Гужеро найкраще використовувати сири з яскраво вираженим смаком. ...

Гужеро

Гужеро

Хочу познайомити вас з французькими сирними кульками. Відрізняються вони від профитролей тим, що всередині не утворюють одну велику порожнину, а виходять шаруватими, сирними і дуже смачними! опис приготування: З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати Гужеро. Це дуже смачні кульки, які пода...

Солона коса з сиром і беконом

Солона коса з сиром і беконом

Перед вами рецепт італійської косички з ковбасним копченим сиром і беконом. випічка ніжна, м'яка, з яскравим ароматом і смаком, обов'язково спробуйте! І, звичайно, запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Як приготувати солону косу з сиром і беконом? Я розповім вам, як зробити смачне і ніжне ...

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...

Грибний соус з беконом

Грибний соус з беконом

Рецепт приготування вершкового соусу з грибів і бекону. опис приготування: У невеликій мисці замочити білі гриби в окропі до м'якості близько 20 хвилин. злити рідину, крупно нарізати гриби. Рідина процідити через сито і відкласти в сторону. Підсмажити бекон у великій сковороді на середньому во...