Рецепт Гужеро з сиром і беконом
Рецепт приготування Гужеро (сирних слоек) з додаванням сиру і бекону.
опис приготування:
Франція славиться чудовим смаком своєї випічки. Спробуйте приготувати найніжніші сирні слойки, які французи називають guegeres (Гужеро).
- сколотин— 3/4 склянки
- вершкового масла— 5 Ст. ложок
- борошна— 250 грам
- яйця— 3 штуки
- бекону— 50 грам
- сиру Чеддер— 250 грам
- кмину— 1/2 Ст. ложки
- базиліка— 1 Ст. ложка
- Сіль і свіжий мелений перець— — За смаком
2. У каструлі середнього розміру на маленькому вогні розтопіть масло. Коли масло повністю розтопиться, додайте все борошно.
3. Дерев'яною ложкою швидко розмішайте тісто, щоб воно стало однорідним.
Додавайте яйця по одному, помішуючи до його розчинення. Вимкніть газ і продовжуйте помішувати тісто, поки воно не стане в'язким і блискучим.
5. додайте бекон, трави, сир, мелений перець і ¼ ст.л. солі. Сформуйте кульки за допомогою столової ложки. Розрівняйте краю ложкою або руками (намочіть ложку або пальці, щоб тісто не приставало). Випікайте в духовці приблизно 10 хвилин або до моменту, коли Гужеро зарумянятся і . Зменшіть температуру до 180 градусів і випікайте протягом 15 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Вимкніть духовку і дістаньте Гужеро. Проткніть Гужеро зубочисткою, щоб дати вийти зайвому пару. Помістіть їх назад в духовку, не включаючи, ще на 15-20 хвилин, щоб вони трохи підсохли.
6. Подавайте Гужеро теплими або кімнатної температури. Щоб розігріти Гужеро, досить просто поставити їх на пару хвилин в духовку, розігріту до 350 градусів.
Подібні рецепти
Булочки «Гужеро»
Гужеро - французька несолодка випічка з заварного тіста з сиром. Сир додається безпосередньо в тісто. Гужеро випікаються або у вигляді круглого пирога з отвором в центрі, або у вигляді кульок. опис приготування: Для приготування Гужеро найкраще використовувати сири з яскраво вираженим смаком. ...
Гужеро
Хочу познайомити вас з французькими сирними кульками. Відрізняються вони від профитролей тим, що всередині не утворюють одну велику порожнину, а виходять шаруватими, сирними і дуже смачними! опис приготування: З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати Гужеро. Це дуже смачні кульки, які пода...
Солона коса з сиром і беконом
Перед вами рецепт італійської косички з ковбасним копченим сиром і беконом. випічка ніжна, м'яка, з яскравим ароматом і смаком, обов'язково спробуйте! І, звичайно, запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Як приготувати солону косу з сиром і беконом? Я розповім вам, як зробити смачне і ніжне ...
Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом
У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...
Грибний соус з беконом
Рецепт приготування вершкового соусу з грибів і бекону. опис приготування: У невеликій мисці замочити білі гриби в окропі до м'якості близько 20 хвилин. злити рідину, крупно нарізати гриби. Рідина процідити через сито і відкласти в сторону. Підсмажити бекон у великій сковороді на середньому во...