Рецепт Хаш з рубця

Рецепт Хаш з рубця
Кількість порцій: 8 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Рубець - це частина яловичого шлунку, що складається з гладких волокон. На ньому можна готувати наваристі бульйони. Тільки для цього знадобиться багато часу. Але для початку потрібно знайти хороший рецепт.

опис приготування:

Я вам пропоную традиційне кавказьке блюдо, саме розповім про те, як приготувати хаш з рубця. Це національний наваристий бульйон, в який не додають майже ніяких продуктів, крім самого м'яса, лука з часником і пару спецій. Але варитися хаш буде дуже і дуже довго.

  • яловичі копита— 3 штуки
  • яловичий рубець— 1 кілограм
  • Ріпчаста цибуля— 2 штуки
  • Лавровий лист— 4 штуки
  • сіль— За смаком
  • кріп сушений— 1 штука(гілочка)
Хаш з рубця - фото крок 1 Копита обпалити і добре почистіть. Залийте їх водою, і залиште на 3 годину. Потім розріжте їх на більш дрібні частини. Поставте копита варитися протягом 7-10 хвилин. За годину до готовності додайте 2 лаврових листки і очищену цибулину.

Хаш з рубця - фото крок 2 Рубець залийте водою на пару годин. Потім почистіть його і промийте під проточною водою. Поставте м'ясо варитися протягом 2-х годин. Як тільки вода закипить, додайте в неї цибулину, лавровий лист, сіль і кріп.

Хаш з рубця - фото крок 3 У бульйон з-під копит додайте сіль за смаком і м'ясо, відокремлене від кістки, разом з рубцем, нарізаним шматочками. Смачного!

Подібні рецепти

Грузинський хаш

Вірменський хаш

Хочу поділитися з вами, як приготувати грузинський хаш. Це приголомшливий наваристий суп, який чудово підійде для ситного обіду і обов'язково буде вам до смаку. Дуже рекомендую! опис приготування: Якщо вам до смаку м'ясні насичені бульйони, тоді обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Незваж...

Хаш з курки

Хаш з курки

Любителі ви ситні і наваристі м'ясні супи? Якщо так, то мною описаний рецепт саме для вас. У ньому ви знайдете все, що вам так подобається, адже я пропоную кавказьке національне ситне блюдо. опис приготування: А саме я хочу вам розповісти, як приготувати хаш з курки. Цей древній суп взагалі-то...

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш зі свинячих ніжок

Хаш - це національний вірменський суп, який можна побачити не тільки в цій країні, але і по всьому Кавказу. Його ще називають "; рідким холодцем ";. Дуже ситне і смачне блюдо описано в моєму рецепті. опис приготування: Приготуйтеся до того, що вам буде потрібно багато часу для цього супу, оскі...

Хаш з тельбуха

Хаш з тельбуха

У традиційних кухнях різних країн світу йдуть одним принципом: в приготування страв йдуть всі частини вбитої тварини. Одні підійдуть для супу, інше м'ясо - для рагу і т.д. На Кавказі роблять так само. опис приготування: Це ми можемо побачити в багатьох стравах. наприклад, подивіться, як пригот...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...