Рецепт Яловичина по-мексиканськи
Jguçaya, ароматна і яскрава мексиканська кухня, звичайно, на любителя. Однак, якщо вже ви є таким, то це чудове блюдо в кращих традиціях Мексики, безсумнівно, вам сподобається.
опис приготування:
Я вважаю, що все в цьому житті треба спробувати, звичайно ж, в межах розумного. Тому я вам рекомендую обов'язково включити цей простий рецепт яловичини по-мексиканськи в список того, що ви хотіли б спробувати найближчим часом. На мій погляд, це досить непоганий варіант для романтичного вечора, так що вперед на кухню — ми готуватиме мексиканський сюрприз для своїх других половинок. І, якщо ви по-справжньому зацікавилися, то я з величезним задоволення розповім вам, як приготувати чудову гостру яловичину по-мексиканськи.
- Говяжа вирізка— 500-600 грам
- паста томатна— 4-6 Ст. ложок(можно заменить свежими томатами)
- Червона квасоля— 250 грам
- Перець чилі— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- часник— 2-3 зубчиків
- зелень свіжа— 150 грам
- сіль— За смаком
- спеції— За смаком
Готовим мясо до тех пор, пока сок не выпарится в половину.
Додаємо томатну пасту (именно пасту, а не кетчуп), а если вы используете свежие томаты, то их необходимо предварительно очистить от кожицы и мелко нарезать. солимо, посыпаем черным и красным молотыми перцами, перемешиваем и готовим все еще несколько минут.
Теперь перекладываем содержимое сковороды в емкость для тушения. Открываем баночку фасоли, а сок вливаем к мясу, перемешиваем и тушим на маленьком огне пол часа.
Затем добавляем нарезанный чили перец и чеснок пластинками. Перемешиваем и оставляем еще на пол часика.
А по истечении времени выкладываем к мясу фасоль и мелко нарезанную зелень. Еще раз проверяем на соль и на остроту, додаємо, якщо треба. tusim 10-15 хвилин, и теперь наше блюдо готово. Розкладаємо по тарілках і насолоджуємося. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина по-купецькому
Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...