Рецепт Яловичина по-мексиканськи

Рецепт Яловичина по-мексиканськи
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Jguçaya, ароматна і яскрава мексиканська кухня, звичайно, на любителя. Однак, якщо вже ви є таким, то це чудове блюдо в кращих традиціях Мексики, безсумнівно, вам сподобається.

опис приготування:

Я вважаю, що все в цьому житті треба спробувати, звичайно ж, в межах розумного. Тому я вам рекомендую обов'язково включити цей простий рецепт яловичини по-мексиканськи в список того, що ви хотіли б спробувати найближчим часом. На мій погляд, це досить непоганий варіант для романтичного вечора, так що вперед на кухню — ми готуватиме мексиканський сюрприз для своїх других половинок. І, якщо ви по-справжньому зацікавилися, то я з величезним задоволення розповім вам, як приготувати чудову гостру яловичину по-мексиканськи.


  • Говяжа вирізка— 500-600 грам
  • паста томатна— 4-6 Ст. ложок(можно заменить свежими томатами)
  • Червона квасоля— 250 грам
  • Перець чилі— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • часник— 2-3 зубчиків
  • зелень свіжа— 150 грам
  • сіль— За смаком
  • спеції— За смаком
Яловичина по-мексиканськи - фото крок 1 Для начала мы мелко нарезаем чеснок, а лук чуть покрупнее. Разогреваем на сковороде масло и обжариваем их до прозрачного состояния. Затем добавляем нарезанное кубиками мясо и жарим все вместе.

Яловичина по-мексиканськи - фото крок 2 Готовим мясо до тех пор, пока сок не выпарится в половину.

Яловичина по-мексиканськи - фото крок 3 Додаємо томатну пасту (именно пасту, а не кетчуп), а если вы используете свежие томаты, то их необходимо предварительно очистить от кожицы и мелко нарезать. солимо, посыпаем черным и красным молотыми перцами, перемешиваем и готовим все еще несколько минут.

Яловичина по-мексиканськи - фото крок 4 Теперь перекладываем содержимое сковороды в емкость для тушения. Открываем баночку фасоли, а сок вливаем к мясу, перемешиваем и тушим на маленьком огне пол часа.

Яловичина по-мексиканськи - фото крок 5 Затем добавляем нарезанный чили перец и чеснок пластинками. Перемешиваем и оставляем еще на пол часика.

Яловичина по-мексиканськи - фото крок 6 А по истечении времени выкладываем к мясу фасоль и мелко нарезанную зелень. Еще раз проверяем на соль и на остроту, додаємо, якщо треба. tusim 10-15 хвилин, и теперь наше блюдо готово. Розкладаємо по тарілках і насолоджуємося. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...