Рецепти muscleman.com.ua

Листковий салат з червоною рибою

Листковий салат з червоною рибою

Один з найбільш відомих і популярних салатів - це «Оселедець під шубою». А якщо замінити оселедець на червону рибу (лосось, сьомгу)? розповім, як приготувати листковий салат з червоною рибою. опис приготування: Всі інгредієнти вам добре знайомі: буряк, морква, картопля, яйця. До звичних додаю ...

Суп з м'ясом і картоплею

Суп з м'ясом і картоплею

Терпкий і ароматний м'ясний бульйон по-справжньому зігріває зсередини. Для тих, кому захотілося порадувати себе і свій шлунок, — простий рецепт супу з м'ясом і картоплею з фото! опис приготування: Хочу поділитися з вами одним з моїх улюблених рецептів — рецептом супу з м'ясом і картоплею. Крас...

Фарширована яловичина

Фарширована яловичина

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Шоколадний крем

Шоколадний крем

Хочу вам показати, як приготувати шоколадний крем, базовий і класичний, який підходить для будь-якої випічки. Він також може стати інгредієнтом десерту з фруктів або ягід. Наведу 3 варіанти. опис приготування: За таким же принципом готується крем з молочним і білим шоколадом. Але на таку ж кіл...

Шоколадний пиріг на швидку руку

Суп рецепти «Пити»

Ну у кого не було такого стану, коли хочеться чогось смачненького? Або знову несподівано гості на порозі… Ось тут-то цей рецепт вам і в допомогу! опис приготування: Яке гарне застілля в теплій компанії обійдеться без десерту? А якщо не хочеться сидіти на кухні? Якщо хочеться посидіти в тій сам...

Солянка грибна на зиму з томатною пастою

Солянка грибна на зиму з томатною пастою

Запишіть в куховарську книгу собі рецепт приготування солянки грибної на зиму з томатною пастою. Це дуже смачна і ситна заготовка для гарячих страв і не тільки. Можна готувати з різними грибами! опис приготування: подивіться, як приготувати солянку з грибами на зиму з томатною пастою. Її можна...

Суфле з яблук

Суфле з яблук

Суфле - це блюдо з дуже ніжною, повітряної і легкою консистенцією. Його можна подати на полуденок або на десерт, а також в якості закуски. Розповідаю рецепт страви, як приготувати суфле з яблук. опис приготування: Правильно приготувати суфле зможе не кожен. Дуже важливо зберегти особливу делік...

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Спаржа з ​​крабовим м'ясом і соусом песто

Рецепт спаржі смаженої на грилі з кукурудзою, крабами і соусом песто з руколи. Популярна страва італійської кухні на вечерю. опис приготування: У великій каструлі, наповненою холодною водою, замочити кукурудзяні качани протягом 30 хвилин. Бланшувати спаржу в більшу каструлі з киплячою водою, п...

Вершково-томатний соус

Вершково-томатний соус

Вершково-томатний соус просто універсальний. Ви можете його використовувати з м'ясом, грибами, картопляним пюре, рисом, морепродуктами…. Його ніжний смак прекрасно гармонує з будь-якими інгредієнтами. опис приготування: Хочу розповісти рецепт, як приготувати вершково-томатний соус. Він стане п...

Сухарики з часником

Сухарики з часником

Смачні сухарики з часником можна подати до будь-якого першого блюда: супу, борщу, xarco t.d. Приготувати їх в домашніх умовах не складе труднощів — буде потрібно всього лише 5-7 хвилин вільного часу! опис приготування: Щоб блюдо не вийшло занадто калорійним, сухарики з часником готують без дод...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Філе тріски під скоринкою

Філе тріски під скоринкою

До вашої уваги — примітивне в приготуванні, але вельми елегантно виглядає на тарілці і добре перетравлюється шлунком блюдо з дешевої замороженої риби — тріски. просто, смачно, красиво. опис приготування: Філе тріски під скоринкою — одне з моїх фірмових буденних страв. Такий собі кулінарний жін...

Гречаники

Гречаники

Гречаники, приготовані за цим рецептом, слід подавати без гарніру, хіба що зі свіжим овочевим салатом і виходить цілком самостійне, ситне блюдо для домашнього обіду! опис приготування: З відвареної гречки треба приготувати фарш, для цього змішуємо крупу з обсмаженою ріпчастою цибулею, вбити яй...

Суп гороховий класичний

Суп гороховий класичний

У дитинстві більшість з нас недолюблювали супи. Але з віком смаки змінюються. І зараз я вже не можу уявити і трьох днів без них. Наваристий бульйон з засмажкою і хорошими шматочками м'яса. опис приготування: Я згадала один з таких рецептів. Його часто варили, та й до сих пір варять, в дитячих ...

Смородинові мафіни

Смородинові мафіни

смородинові мафіни — бездоганна і смачна випічка, приготована в домашніх умовах. Смородина зраджує маффин якусь "; родзинку ";, а точніше кислинку. Сподобається і дорослим, і дітям! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування порічкових маффинов. збиваємо віночком: кефір, яйце,...

Холодець з курячих спинок

Холодець з курячих спинок

простий, дуже апетитний і нескладний у приготуванні холодець з курячих спинок в домашніх умовах прекрасно доповнить ваш новорічний стіл. опис приготування: В рецепт приготування холодцю з курячих спинок найкраще використовувати також ніжки, грудку і лапки. Така різноманітність інгредієнтів дас...

Сироп шалфея

Сироп шалфея

З рецепта ви дізнаєтеся, как приготовить сироп из шалфея с медом, который поможет устранить кашель хронического характера и в форме приступов. Убирает боли в горле. Средство очень эффективное и вкусное. опис приготування: Ниже рассказано, как приготовить сироп шалфея – простое средство для бор...

Гороховий суп з часником Швидко

Гороховий суп з часником Швидко

На приготування такого супу піде трохи часу. Він підійде тим, хто дотримується дієти, вегетаріанцям і всім, хто любить бобові. Він дуже поживний і багатий білками. опис приготування: Щодо швидкий спосіб приготування горохового супу. Заздалегідь замочіть горох, потім поставте варитися, додавши ...

Грінки по-валлійська

Грінки по-валлійська

Грінки по-валійска — національна закуска Валлійського регіону Сполученого Королівства Великобританії. Блюдо готується дуже просто і швидко, а смак викликає захват і захоплення! опис приготування: Грінки по-валлійська готуються зі свіжого французького багета, тоді грінки виходять особливо хруст...

Скумбрія малосольная

Скумбрія малосольная

Скумбрія надзвичайно смачна в солоному вигляді. А найпростіший спосіб засолити її — приготувати малосольной. Цим способом кількість солі визначається за смаком. Але не варто переживати, все вдасться. опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати малосольного скумбрію. Це дуже просто! Пода...