Рецепт Шоколадний крем

Рецепт Шоколадний крем
Кількість порцій: 10 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Хочу вам показати, як приготувати шоколадний крем, базовий і класичний, який підходить для будь-якої випічки. Він також може стати інгредієнтом десерту з фруктів або ягід. Наведу 3 варіанти.

опис приготування:

За таким же принципом готується крем з молочним і білим шоколадом. Але на таку ж кількість шоколаду тут беремо 170 мл вершків і додаємо до них 60 мл чистої води.

Охолоджений крем збивайте недовго, інакше він може втратити свою гладку текстуру, Будьте уважні!

  • шоколад чорний— 80 грам(до 65% какао)
  • вершки жирні— 230 мілілітрів
  • Дрібка солі— За смаком
1 Покладіть шоколад в миску середнього розміру. У товстостінній каструлі доведіть до кипіння вершки, потім перекладіть туди шоколад. Залиште на 30 секунд, потім добре перемішайте.

2 Дайте масі постояти 15 хвилин, щоб шоколад остаточно розтанув, потім перемішайте, поки суміш не стане виглядати абсолютно однорідною.

3 Нехай постоїть в прохолодному місці. За смаком додайте шепотку солі. Накрийте ємність з кремом кришкою і поставте в холодильник не менше, ніж на 4 годину.

4 Перед подачею або прикрасою кремом випічки збийте його міксером. використовуйте негайно.

Подібні рецепти

Шоколадний вершковий крем з глазур'ю

Полуничне варення на зиму

Тортик з глазур'ю, дуже смачний опис приготування: Всі компоненти повинні бути кімнатної температури. Розтопіть шоколад в пароварці або мікрохвильовій печі. У великій мисці, збити, вершковий сир до досягнення пухнастою маси. Вилити розтоплений шоколад у збитий вершковий сир і змішати міксером ...

Шоколадний крем-чіз на вершках

Шоколадний крем-чіз на вершках

Дуже ніжний крем з дивовижним шоколадним смаком. Він в міру солодкий, прекрасно тримає форму, а готується дуже просто і швидко. Беріть на озброєння! опис приготування: Для шоколадного крему-чіз підійде будь-який вершковий сир на ваш смак. А ось вершки я рекомендую не менш 33% жирності, а ще кр...

Шоколадний крем-ганаш для десертів

Шоколадний крем-ганаш для десертів

Шоколадний крем-ганаш підходить для добавки в десерти, для капкейков і покриття поверхні тортів. При кімнатній температурі крем-ганаш зберігає свій блиск і залишається стабільним, не розтікається. опис приготування: Дивіться простий рецепт, як приготувати шоколадний крем-ганаш для десертів. Ар...

Шоколадний коктейль з м'ятною оправою і йогуртом

Шоколадний коктейль з м'ятною оправою і йогуртом

Рецепт приготування шоколадного коктейлю. опис приготування: У блендер, додайте йогурт, лід, молоко і шоколадний сіроп.Доведіте до однорідної маси. Зволожите краю келихів і умочіть в товчених льодяники, потім злегка збризнути краю шоколадним сиропом і тоді можна заливати коктейль. шоколадног...

Шоколадний крамбл

Шоколадний крамбл

Шоколадний крамбл - вишукане і смачне блюдо. Воно стане чудовою прикрасою святкового столу або сімейного чаювання. Його насичений шоколадно-горіховий смак нікого не залишить байдужим. опис приготування: Шоколадний крамбл подавайте холодним до чаю, кави або іншому улюбленого напою. Виходить він...