Рецепт Фарширована яловичина
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею.
опис приготування:
Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по перше, тому що він гранично простий, а по-друге, ви завжди можете трохи змінювати смак страви, вибираючи кислі або солодкі яблука. Насправді це відмінний варіант на всі випадки життя, адже таке м'ясо ви можете зробити в якості основного блюда на вечерю або використовувати як закуску до святкового столу. До того ж для приготування фаршированої яловичини в домашніх умовах не потрібно багато продуктів, та й часу на це страви ви витратите мінімум.
- вирізка яловича— 450-500 грам
- яблуко— 1 штука
- часник— 1-2 зубчиків
- Перець чорний мелений— За смаком
- сіль— За смаком
Натираємо яловичину з усіх боків меленим перцем і сіллю. може, звичайно, додати і інші спеції, але особисто мені вистачає і перцю.
Тепер чистимо часник і нарізаємо його пластинками, у яблука видаляємо серцевину і нарізаємо його часточками.
За допомогою гострого ножа робимо в яловичині глибокі проколи і закладаємо в них часточки яблука і пластинки часнику.
Далі викладаємо м'ясо в злегка змащену олією форму для запікання і відправляємо її в розігріту до 160-180 градусів духовку на 90 хвилин. Готове м'ясо нарізаємо скибочками і подаємо до столу, до речі, така яловичина смачна навіть в холодному вигляді. Приємного всім апетиту!
Подібні рецепти
Закуска із зелених помідорів
Рецепт приготування оригінального індійського страви з курки фаршированої абрикосами. опис приготування: 1. Процідити тайський соус через сито. Промити курячу грудку, підсушити і зробити отвори в вигляді кишені (для фарширування). Заповнити отвори овочами (на свій розсуд) і соусом. Закріпити в...
Фарширована форель в тесті
Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті! опис приготування: Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розр...
Фарширована гомілку курки з грибами
Незвичайне і неймовірно смачна страва — фарширована гомілку курки з грибами в домашніх умовах. Ніжки можна приготувати на святковий стіл і вибрати в якості начинки улюблені інгредієнти. опис приготування: Курячі фаршировані гомілки виходять не тільки напрочуд гарними, але і неймовірно смачним...
Фарширована курка грибами та гречкою
Цей простий рецепт фаршированої курки грибами і гречкою можна вважати класичним, адже така начинка у нас найпопулярніша, її використовують частіше за інших, давайте і ми приготуємо це відмінне блюдо. опис приготування: Не всі господині знають, як зробити фаршировану курку грибами та гречкою, а...
Фарширована курка по-італійськи
яскрава, соковита, шалено ароматна курка виходить за цим рецептом! Сонячна і пряна, як сама Італія! Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте таку курку, і море захоплення і захоплення вам гарантовано! опис приготування: В Італії прийнято додавати в фарш для птиці окіст або шинку, пряні ко...