Рецепт Фарширована яловичина

Рецепт Фарширована яловичина
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 40 хв.
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею.

опис приготування:

Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по перше, тому що він гранично простий, а по-друге, ви завжди можете трохи змінювати смак страви, вибираючи кислі або солодкі яблука. Насправді це відмінний варіант на всі випадки життя, адже таке м'ясо ви можете зробити в якості основного блюда на вечерю або використовувати як закуску до святкового столу. До того ж для приготування фаршированої яловичини в домашніх умовах не потрібно багато продуктів, та й часу на це страви ви витратите мінімум.

  • вирізка яловича— 450-500 грам
  • яблуко— 1 штука
  • часник— 1-2 зубчиків
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— За смаком
фарширована яловичина - фото крок 1 Для початку гарненько промиваємо шматок м'яса під проточною водою, витираємо його рушником або промокаємо паперовими серветками.

фарширована яловичина - фото крок 2 Натираємо яловичину з усіх боків меленим перцем і сіллю. може, звичайно, додати і інші спеції, але особисто мені вистачає і перцю.

фарширована яловичина - фото крок 3 Тепер чистимо часник і нарізаємо його пластинками, у яблука видаляємо серцевину і нарізаємо його часточками.

фарширована яловичина - фото крок 4 За допомогою гострого ножа робимо в яловичині глибокі проколи і закладаємо в них часточки яблука і пластинки часнику.

фарширована яловичина - фото крок 5 Далі викладаємо м'ясо в злегка змащену олією форму для запікання і відправляємо її в розігріту до 160-180 градусів духовку на 90 хвилин. Готове м'ясо нарізаємо скибочками і подаємо до столу, до речі, така яловичина смачна навіть в холодному вигляді. Приємного всім апетиту!

Подібні рецепти

Фарширована абрикосами курка «індус»

Закуска із зелених помідорів

Рецепт приготування оригінального індійського страви з курки фаршированої абрикосами. опис приготування: 1. Процідити тайський соус через сито. Промити курячу грудку, підсушити і зробити отвори в вигляді кишені (для фарширування). Заповнити отвори овочами (на свій розсуд) і соусом. Закріпити в...

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті

Фарширована форель в тесті - це відмінний варіант основного блюда на святковий стіл. Дуже красиве в оформленні, а на смак просто божественно. Спробуйте це блюдо, і ваші гості будуть в захваті! опис приготування: Фарширована форель в тесті, блюдо з яким доведеться повозитися, цей варіант з розр...

Фарширована гомілку курки з грибами

Фарширована гомілку курки з грибами

Незвичайне і неймовірно смачна страва — фарширована гомілку курки з грибами в домашніх умовах. Ніжки можна приготувати на святковий стіл і вибрати в якості начинки улюблені інгредієнти. опис приготування: Курячі фаршировані гомілки виходять не тільки напрочуд гарними, але і неймовірно смачним...

Фарширована курка грибами та гречкою

Фарширована курка грибами та гречкою

Цей простий рецепт фаршированої курки грибами і гречкою можна вважати класичним, адже така начинка у нас найпопулярніша, її використовують частіше за інших, давайте і ми приготуємо це відмінне блюдо. опис приготування: Не всі господині знають, як зробити фаршировану курку грибами та гречкою, а...

Фарширована курка по-італійськи

Фарширована курка по-італійськи

яскрава, соковита, шалено ароматна курка виходить за цим рецептом! Сонячна і пряна, як сама Італія! Якщо ви чекаєте гостей, неодмінно приготуйте таку курку, і море захоплення і захоплення вам гарантовано! опис приготування: В Італії прийнято додавати в фарш для птиці окіст або шинку, пряні ко...