Рецепт Сухарики з часником

Рецепт Сухарики з часником
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 10 хв.
Смачні сухарики з часником можна подати до будь-якого першого блюда: супу, борщу, xarco t.d. Приготувати їх в домашніх умовах не складе труднощів — буде потрібно всього лише 5-7 хвилин вільного часу!

опис приготування:

Щоб блюдо не вийшло занадто калорійним, сухарики з часником готують без додавання рослинного масла. Якщо ж ви віддаєте перевагу готувати їх з ним, то додавайте масло на етапі обсмажування хлібної нарізки або ж втручайтеся в нього спресований часник. Не забувайте про подрібнені пряні трави — з ними смак страви заграє новими фарбами.

  • Білий хліб— 5-6 скибочок
  • часник— 3 зубчики
  • сіль— 2 щіпки
Сухарики з часником - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти. Сорт хліба може бути будь-яким, бажано купувати нарізаний батон або цеглинка.

Сухарики з часником - фото крок 2 скибочки білого, житнього або чорного хліба наріжте кубиками середніх розмірів. Велика нарізка НЕ ​​прожарітся, а дрібна — пригорить.

Сухарики з часником - фото крок 3 Прогрійте сковороду на помірному нагріванні і викладіть в неї хлібну нарізку. обсмажуйте близько 2-3 хвилин, перемішуючи кожну хвилину, щоб сухарики рівномірно присмажився з усіх боків. вимкніть нагрів.

Сухарики з часником - фото крок 4 Очистіть часникові зубчики від лушпиння і промийте їх у воді. Спресуйте на спеціальному кухонному гаджет в миску або глибоку тарілку. Якщо преса немає, то подрібніть зубчики практично в пюре. Плануючи додати масло, влийте його до часнику і всипте сіль. все перемішайте.

Сухарики з часником - фото крок 5 Викладіть в ємність до часнику підсмажені сухарики і перемішайте. Залиште остигати приблизно на 5-10 хвилин, час від часу перемішуючи. Сухарики увберуть в себе часниковий аромат при охолодженні, стануть смачними, хрусткими і ламкими.

Сухарики з часником - фото крок 6 Викладіть їх на дошку або подайте прямо в піалі, тарілці до супу, борщу, яєчні і інших страв.

Подібні рецепти

Сухарики з чорного хліба з часником

Сухарики з часником до пива

Домашніх сухарики - це чудова закуска до пива, доповнення до перших страв, а також інгредієнт для салату, наприклад. Хочу запропонувати вам простий і зручний рецепт, який варто взяти на замітку. опис приготування: Мій варіант, як приготувати сухарики з чорного хліба з часником, передбачає міні...

Сухарики в духовці

Сухарики в духовці

Пристрастилася я до сухарикам останнім часом. А що поганого, з іншого боку? підсушений хліб, кажуть, набагато корисніше! ось, як приготувати сухарики в духовці. І просто, і швидко, і зі смаком! опис приготування: Сухарики з хліба - дуже зручна річ. Їх можна подавати до дуже багатьох страв і по...

Фокачча з чебрецем і часником

Фокачча з чебрецем і часником

Фокачча з чебрецем і часником — це чудова італійська випічка, якої пахне у всіх італійських пекарнях і булочних. Аромат дійсно чарівний. рекомендую! опис приготування: якщо вам, як і мені, набридла магазинна випічка — пропоную започаткувати власну справу. Фокачча з чебрецем і часником — дуже г...

Яловичі відбивні з часником

Яловичі відбивні з часником

Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...

Грінки з сиром і часником

Грінки з сиром і часником

Іноді хочеться чогось "; такого" — поїсти, але легкого; смачного, але простого в приготуванні. Коли у мене такий настрій, готую грінки з сиром і часником. страва — просте, але шалено смачне! опис приготування: Грінки з сиром і часником можна перетворити на вишукану закуску. Для цього варто зам...