Рецепт Філе тріски під скоринкою

Рецепт Філе тріски під скоринкою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
До вашої уваги — примітивне в приготуванні, але вельми елегантно виглядає на тарілці і добре перетравлюється шлунком блюдо з дешевої замороженої риби — тріски. просто, смачно, красиво.

опис приготування:

Філе тріски під скоринкою — одне з моїх фірмових буденних страв. Такий собі кулінарний жіночий секрет. Мій молодий чоловік до сих пір не здогадується, що це блюдо, яке він вважає мало не гурманським, готується буквально за дві секунди — він у мене в кулінарії дуже слабкий і думає, що я це блюдо готую не менше двох годин А в дійсності все просто і геніально — досить взяти рибку, проробити з нею пару дуже простих кулінарних трюків та закинути її в духовку. А виходить блюдо ресторанного смаку і зовнішнього вигляду. Тобто, переваг у страви величезна кількість: а) дешевизна (заморожене філе тріски, погодьтеся, коштує недорого); б) простота і швидкість приготування (тут роботи максимум на 10 хвилин); в) вельми ефектний зовнішній вигляд (якщо красиво сервірувати — виглядає не гірше, ніж в ресторані); г) відмінний смак (спробуйте самі — переконайтеся).

цікаво? У такому випадку, мій фірмовий рецепт філе тріски під скоринкою — для вас, шановні


  • гарячкові файл— 500 грам

Подібні рецепти

Філе тріски з помідорами і грибами

Солоні підберезники

Рецепт приготування філе тріски з помідорами, анчоусами, maslinami, kapersami, грибами і цибулею. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів або закритий гриль. викласти філе тріски на аркушах алюмінієвої фольги. Викласти пасту з анчоусів поверх тріски. змішати помідори, ...

Філе тріски в клярі

Філе тріски в клярі

Філе тріски в клярі — дуже смачна страва, яке завжди можна урізноманітнити різними соусами. Також це блюдо дуже легке і поживне своїми мікроелементами. Тримайте рецепт! опис приготування: Готовий соус перед подачею бажано охолодити в холодильнику. З панірувальними сухарями можете сміливо експе...

Шарлотка з яблуками з хрусткою скоринкою

Шарлотка з яблуками з хрусткою скоринкою

Якщо ви любите найпростішу шарлотку з дитинства, то вже ця точно буде вам до смаку! незвичайно ніжна, ароматна і смачна! А хрустка скоринка — це прекрасне доповнення! опис приготування: У рецепті фігурує тростинний коричневий цукор, якщо у вас такого немає, то можна замінити його білим. Скорин...

Шашлик з риби тріски

Шашлик з риби тріски

Шашлик з риби тріски ми практично ніколи не робимо, а даремно. Нещодавно я спробувала і подивилася весь процес підготовки і мені це дуже сподобалося. Виходить не гірше, ніж шашлик з червоної риби. опис приготування: Шашлик з риби тріски можна приготувати в духовці, можна на сковороді-гриль, а...

Суфле з тріски

Суфле з тріски

Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і ...