Рецепт Холодець з курячих спинок

Рецепт Холодець з курячих спинок
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
простий, дуже апетитний і нескладний у приготуванні холодець з курячих спинок в домашніх умовах прекрасно доповнить ваш новорічний стіл.

опис приготування:

В рецепт приготування холодцю з курячих спинок найкраще використовувати також ніжки, грудку і лапки. Така різноманітність інгредієнтів дасть хороший наваристий бульйон, багато м'яса, а також можливість бульйону добре застигнути.

1. Для початку вимийте все м'ясні інгредієнти, викладіть в каструлю і відправте на вогонь.

2. Після закипання зменшіть вогонь і млоїте, постійно знімаючи піну, що утворилася.

3. Опустіть в каструлю лавровий лист, запашний перець і сіль.

4. через 1 годину додайте в каструлю вимитий і очищений цибулю і моркву. Для аромату також можете додати в цей простий рецепт холодцю з курячих спинок часник, коріння петрушки і інші спеції за смаком.

5. Після того, як м'ясо буде добре відділятися від кістки, зніміть з вогню і дістаньте м'ясні інгредієнти.

6. відділи Костєєв, м'ясо викладіть на дно форми.

7. Бульйонний процідити кілька разів, попередньо знявши жир з поверхні.

8. Розлийте бульйон за формами. Можете для прикраси використовувати кружечки відвареної моркви, а також консервований горошок або кукурудзу, наприклад.

Приберіть теплі форми в холодильник і залиште до повного охолодження.

Ось такий простий варіант, як приготувати холодець з курячих спинок. Пригощайтеся!

  • курячі спинки— 3-4 штук
  • Курині ніжки— 3-4 штук
  • курячі лапки— 5-7 штук
  • Курячі грудки— 2 штуки
  • сіль— За смаком
  • цибулина— 1-2 штук
  • морква— 1 штука
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • Запашний перець— 3-4 штук
В рецепт приготування холодцю з курячих спинок найкраще використовувати також ніжки, грудку і лапки. Така різноманітність інгредієнтів дасть хороший наваристий бульйон, багато м'яса, а також можливість бульйону добре застигнути.

1. Для початку вимийте все м'ясні інгредієнти, викладіть в каструлю і відправте на вогонь.

2. Після закипання зменшіть вогонь і млоїте, постійно знімаючи піну, що утворилася.

3. Опустіть в каструлю лавровий лист, запашний перець і сіль.

4. через 1 годину додайте в каструлю вимитий і очищений цибулю і моркву. Для аромату також можете додати в цей простий рецепт холодцю з курячих спинок часник, коріння петрушки і інші спеції за смаком.

5. Після того, як м'ясо буде добре відділятися від кістки, зніміть з вогню і дістаньте м'ясні інгредієнти.

6. відділи Костєєв, м'ясо викладіть на дно форми.

7. Бульйонний процідити кілька разів, попередньо знявши жир з поверхні.

8. Розлийте бульйон за формами. Можете для прикраси використовувати кружечки відвареної моркви, а також консервований горошок або кукурудзу, наприклад.

Приберіть теплі форми в холодильник і залиште до повного охолодження.

Ось такий простий варіант, як приготувати холодець з курячих спинок. Пригощайтеся!

Подібні рецепти

Холодець з курячих потрухів

Варення з кульбаб

Колись народи Півночі стали виносити пряний м'ясної відвар на мороз, де він і застигав, за що слов'яни і назвали його холодцем. Вчора це блюдо північних мисливців можна запросто приготувати і вдома. опис приготування: Крильця і ​​шийки курки добре промиваємо. Гребінці обшпарюємо і знімаємо плі...

Холодець з курячих стегенець

Холодець з курячих стегенець

Смачний і простий у приготуванні холодець з курячих стегенець займе почесне місце на вашому святковому столі і не тільки. Гості точно оцінять таке блюдо гідно! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Холодець з курячих стегенець — це доступне і недороге блюдо. Приготувати його можна як до...

Холодець з курячих лапок

Холодець з курячих лапок

холодець — це завжди смачно, особливо з чорним хлібом і хріном. А ще краще - з гарячою картоплею. Перед вами — простий рецепт приготування холодцю з курячих лапок. Смачно і недорого. Спробуйте! опис приготування: Як приготувати холодець з курячих лапок? Дивіться мій детальний рецепт з фото. Ла...

Холодець з курячих ніжок

Холодець з курячих ніжок

Холодець з курячих ніжок — обов'язкова закуска наших сімейних застіль. Ділюся з вами рецептом. опис приготування: Отже, приступимо до приготування холодцю з курячих ніжок. 1. Спочатку перевірте чи немає на курячих ніжках пір'я. Якщо вони залишилися, то вищіпніте або обпалити курячі ніжки. 2. П...

Холодець з голови сома

Холодець з голови сома

Оригінальна закуска як раз для новорічних свят або святкової вечері. Легка, але разом з тим смачна і з рибкою. Ділюся з вами рецептом холодцю з голови сома — дивіться, не пошкодуєте! опис приготування: хоча холодець — це традиційно свиняча закуска, можна сміливо готувати холодець і з птиці, і ...