Рецепт Суп-локшина домашня на грибному бульйоні
Рецепт приготування дуже смачного грибного супу з домашньою локшиною
опис приготування:
Сушені гриби промиваємо і замочуємо в холодній воді на 3-4 годину ( 1 L 1 кг грибів).
Набряклі гриби разом з водою поміщаємо в каструлю і варимо в ній без солі до готовності. Якщо гриби у вас свіжі, то їх можна варити відразу, НЕ замачівая.
Тепер займемося локшиною. Беремо півсклянки води, яйця і сіль. Все добре перемішуємо. Поступово вливаємо суміш в борошно. Замішуємо тісто щільне, загортаємо його рушник і залишаємо для набухання на 20-30 хвилин.
Коли тісто набрякло, розгортаємо його в пласт товщиною 1-1,5 см і нарізаємо смужками шириною 3-4 см. Потім смужки шаткуємо у вигляді локшини. Посипаємо локшину борошном і даємо підсохнути.
Поки локшина підсихає, нарізаємо овочі - морква і цибуля дрібною соломкою і пасеруємо на олії.
Грибний бульйон відціджуємо і додаємо в нього овочі. Слідом за овочами, вже в киплячий бульйон додаємо локшину.
Якщо локшина занадто борошниста, а ви хочете отримати прозорий суп, то спочатку опустіть її в друшляку під гарячу воду на пару секунд.
Додаємо в суп перець і сіль за смаком. Лавровий лист краще не класти, інакше його аромат переб'є грибний.
Варимо все до готовності, не надто інтенсивно помішуючи, щоб не розкришити локшину.
В самому кінці посипаємо суп зеленню і подаємо на стіл зі сметаною.
Смачного!
- грибы белые сушеные— 50 грам(можно исп.свежие грибы-500 г)
- морква— 100 грам
- цибуля ріпчаста— 100 грам
- петрушка корінь— 25 грам
- масло рослинне— — За смаком
- бульйон— 1,8 L
- мука— 150 грам
- яйце— 1 штука
- сіль— — За смаком
Набряклі гриби разом з водою поміщаємо в каструлю і варимо в ній без солі до готовності. Якщо гриби у вас свіжі, то їх можна варити відразу, НЕ замачівая.
Тепер займемося локшиною. Беремо півсклянки води, яйця і сіль. Все добре перемішуємо. Поступово вливаємо суміш в борошно. Замішуємо тісто щільне, загортаємо його рушник і залишаємо для набухання на 20-30 хвилин.
Коли тісто набрякло, розгортаємо його в пласт товщиною 1-1,5 см і нарізаємо смужками шириною 3-4 см. Потім смужки шаткуємо у вигляді локшини. Посипаємо локшину борошном і даємо підсохнути.
Поки локшина підсихає, нарізаємо овочі - морква і цибуля дрібною соломкою і пасеруємо на олії.
Грибний бульйон відціджуємо і додаємо в нього овочі. Слідом за овочами, вже в киплячий бульйон додаємо локшину.
Якщо локшина занадто борошниста, а ви хочете отримати прозорий суп, то спочатку опустіть її в друшляку під гарячу воду на пару секунд.
Додаємо в суп перець і сіль за смаком. Лавровий лист краще не класти, інакше його аромат переб'є грибний.
Варимо все до готовності, не надто інтенсивно помішуючи, щоб не розкришити локшину.
В самому кінці посипаємо суп зеленню і подаємо на стіл зі сметаною.
Смачного!
Подібні рецепти
Пюре зі спаржі
Приготування супу на грибному бульйоні не відніме у вас багато часу. Зробити такий суп легко. Він готується на основі грибного бульйону, але якщо його немає, можна обійтися і просто кип'яченою водою. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт, як приготувати суп на грибному бульйон...
Фрикадельки з індички в грибному соусі
Якщо у вас в холодильнику є півкіло фаршу, то ви завжди можете зробити смачні фрикадельки. А якщо вам набрид їх звичний рецепт, то спробуйте новий. Мій варіант повинен припасти вам до смаку. опис приготування: Вивчіть і запам'ятайте, як приготувати фрикадельки з індички в грибному соусі. Дуже ...
Яловича вирізка в грибному соусі
Приготування яловичої вирізки в грибному соусі і віскі. Рецепт від шотландського шеф-кухаря Ніка Нерн. опис приготування: підготовка: 1. Залити воду в каструлю, довести до кипіння на сильному вогні. Кинути картопля в окріп, зменшити вогонь до середнього. Потовкти перець і висипати на невелику ...
Квасолевий суп на курячому бульйоні
Дуже незвичайний квасолевий суп з овочами, приготований на основі наваристого курячого бульйону. Овочі в супі дуже гармонійно поєднуються, створюючи прекрасну смакову гармонію. Рекомендую на обід! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування квасоляного супу на курячому буль...
Суп грибний на курячому бульйоні
Люблю я грибні супи. А якщо хочу приготувати їх швидко, беру шампіньйони. Цей ніжний суп-пюре з печериць готується всього півгодини, але до смаку не поступиться ресторанного страви. Супчик дуже ситний! опис приготування: Перед подачею в суп можна додати гілочку кропу, жменю сухариків, насіння ...