Рецепти muscleman.com.ua

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками

Грибний жульєн з вершками — дивовижне у всіх відносинах блюдо, смак у нього просто приголомшливий, а приготувати такий жульен можна з будь-яких грибів, але печериці, мабуть, найекономічніший варіант. опис приготування: Я думаю, що щось схоже готувала кожна з нас, адже, по суті, цей простий рец...

Гуляш з печериць

Гуляш з печериць

Легке в приготуванні і смачна страва. Прекрасно підійде для тих, хто поститься і вегетаріанців. Сметану можна не додавати в такому випадку, а замінити її на томатний сік або пасту. опис приготування: Гуляш з печериць можна готувати в каструлі на плиті або за допомогою мультиварки. У мультиварк...

Стейк, маринований в пиві

Стейк, маринований в пиві

Рецепт приготування яловичого стейка, маринованого в пиві і вустерширського соусі, з зеленою цибулею, орегано і тьма. опис приготування: Поєднання пива і Вустершірского соусу надають м'ясу неповторний пряний смак. Соковитий ароматний яловичий стейк добре подавати з картопляним пюре. яловичий...

Вершковий соус-діп з корицею для фруктів

Вершковий соус-діп з корицею для фруктів

цей солодкий, ніжний і ароматний густий соус-діп можна подати як десерт до будь-якого свята. Будь-які фрукти в поєднанні з цим соусом стануть ще смачніше. Готується він дуже легко і дуже швидко. опис приготування: Фрукти на десерт - це смачно і корисно, чи не так? Я розповім вам, як приготуват...

Спагеті з креветками і беконом

Простий салат з кукурудзою консервованої

Рецепт приготування спагетті з креветками, смаженим беконом і зеленою цибулею. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння, злити воду ...

Студень

Студень

Студень — традиційне блюдо східнослов'янських народів, особливо популярне в холодну пору року. опис приготування: Холодець - старовинне російське блюдо, без якого не обходилося жодне застілля. Традиційно холодець готували на Різдво і Хрещення, коли з настанням холодів починався забій худоби. ...

Грецький салат з помідорів чері

Грецький салат з помідорів чері

Чудовий легкий салат з помідорів, лука, огірка, оливок, сиру Фета і петрушки виглядає дуже апетитно, до того ж він неймовірно корисний і смачний. опис приготування: Для приготування цього салату вам буде потрібно центрифуга для зелені, яка дозволяє позбавити зелень і овочі від зайвої вологи. Я...

Суп з грибів лисичок

Суп з грибів лисичок

Любителям грибних супів пропоную рецепт супу з лисичками. Ароматний і дуже смачний суп в будь-який час року. опис приготування: Готується суп з грибами лисичками просто і швидко. Його можна варити на будь-якому м'ясному, овочевому бульйоні або на воді, тільки в останньому варіанті слід додати ...

Солянка з сушених грибів

Солянка з сушених грибів

Солянка з сушених грибів виходить ароматна, смачна і апетитна. Таке блюдо можна подавати як самостійне або як гарнір до м'яса, птиці, рибі. Воно відмінно підійде для пісного харчування. опис приготування: Цей рецепт вартий уваги, незважаючи на те, що сухі гриби нам потрібно буде замочити і від...

Сік з яблук на зиму

Сік з яблук на зиму

Сік з яблук на зиму — дуже популярний, простий у приготуванні, смачний і бюджетний. Різні сорти яблук дозволяють приготувати яблучний сік різного смаку. Крім яблук, ще знадобиться цукор. опис приготування: Яблучний сік не тільки відмінно втамовує спрагу, але, кажуть, допомагає боротися із зайв...

Скумбрія фарширована жовтим рисом

Скумбрія фарширована жовтим рисом

Скумбрія фарширована рисом — смачне, яскраве і корисне блюдо, яке підійде до будь-якого святкового столу. кількість порцій: 3 скумбрія— 1 штука Мал— 100 грам сік лимонний— 1/4 штуки сік апельсиновий— 2 Ст. ложки куркума— 2 Ст. ложки петрушка— 4 Ст. ложки базилік— 1 Чайна ложка кріп— 2 штуки сух...

Суфле з риби на пару

Суфле з риби на пару

Дуже ніжне і повітряне рибне філе, яке готується в пароварці або ж в мультиварці. Таке блюдо підійде не тільки для дорослих, але і для дитячого харчування. Підійде на сніданок, обід або вечерю. опис приготування: Приготуємо суфле з риби на пару в домашніх умовах. Спершу приготуйте рибу та овоч...

Суп з солодкої картоплі і яблук

Суп з солодкої картоплі і яблук

Рецепт приготування супу з солодкої картоплі, яблук, болгарського перцю, чилі, каррі і м'яти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти солодкий картопля на аркуші випічки і випікати протягом 1 годину, перевертаючи один раз, поки картопля не стане дуже м'яким. коли охолон...

Шоколадно-апельсиновий пиріг

Шоколадно-апельсиновий пиріг

Цей шоколадний пиріг дуже легко і швидко приготувати, а апельсин і шоколад прекрасно поєднуються один з одним. опис приготування: Нагріти духовку до 180 ° С. Змастіть маслом дві форми діаметром 15 см. Розтопити масло і цукор в каструлі на повільному вогні. Дати охолонути протягом 2 хвилин. Дод...

Яловичина з білими грибами

Яловичина з білими грибами

Яловичина з білими грибами — страва, підкорює з першого погляду! Яловиче м'ясо дуже добре поєднується з білими грибами, а якщо додати сюди вершки і згасити, виходить просто дивно смачно! опис приготування: Готуємо яловичину з білими грибами в домашніх умовах. Для приготування страви я використ...

Суп із сушених опеньків

Суп із сушених опеньків

Приготувати ароматний суп із сушених опеньків під силу кожному — не тільки досвідченому кулінарові, але новачкові. Супец виходить дуже добротний, ситний, наваристий — то, що треба для буденного обіду. опис приготування: Ми дуже любимо збирати гриби, тому восени завжди заготовляємо мішечок суше...

Грібовніца з печериць

Грібовніца з печериць

Грібовніца - це особливий суп. Він готується з сушених білих грибів. Більшість називають так будь-який суп з грибами, тому є різні варіанти. розповідаю, як приготувати грібовніцу з печериць. опис приготування: У класичному варіанті грібовніци використовуються сушені лісові гриби. Але не завжди...

Грецька закуска «Melidzana»

Грецька закуска «Melidzana»

Мелідзана з овочів — це традиційна, дуже смачна грецька закуска, яку готують з запечених овочів. Вона виходить дуже ніжна, соковита і ароматна. Мій рецепт мелідзани з баклажанами. опис приготування: Приготувати смачну грецьку закуску "; мелідзану" досить просто, якщо слідувати покрокової інстр...

Грибні медальйони

Грибні медальйони

Зазвичай медальйони роблять з м'яса, я ж пропоную приготувати їх з капелюшків грибів. підійдуть будь-які, не надто дрібні гриби. Блюдо дуже смачне, оригінальне. Цілком підійде і для святкового столу! опис приготування: Приберіть вершки і яйця. Просто запаніруйте грибні капелюшки в борошні або ...

Щи « Купеческие »

Щи « Купеческие »

1. Говяжьи кости помойте и отварите на маленьком огне (час). По необходимости удаляйте пену и лишний жир. Добавьте в бульон соль по вкусу, крупно нашинкованные морковь, цибуля, сушеный корень петрушки. Продолжайте варить еще полчаса. для 10 минут до готовности бросьте в бульон черный перец горо...