Рецепт Вершковий соус-діп з корицею для фруктів
цей солодкий, ніжний і ароматний густий соус-діп можна подати як десерт до будь-якого свята. Будь-які фрукти в поєднанні з цим соусом стануть ще смачніше. Готується він дуже легко і дуже швидко.
опис приготування:
Фрукти на десерт - це смачно і корисно, чи не так? Я розповім вам, як приготувати вершковий соус-діп з корицею для фруктів, і ваш десерт стане у багато разів смачніше. Готується соус дуже легко і дуже швидко, що не може не радувати господиню. вершковий, ніжний і ароматний соус з улюбленими фруктами ... що може зрівнятися з цим дивовижним десертом?! Ваші гості будуть в захваті!
- Вершковий сир— 250 грам
- йогурт— 100 грам
- Цукрова пудра— 3 Ст. ложки
- обкладинка— 1,5-2 чайних ложки
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка(або 1,5 чайних ложки ванільного цукру)
- шоколадні крапельки— 30 грам(або шоколадна стружка)
Збиваємо міксером вершковий сир і йогурт до однорідності. Додаємо всі інші інгредієнти, ретельно перемішуємо.
Якщо хочете, щоб соус був погустіше, поставте його в холодильник. Подаємо з будь-якими фруктами.
Подібні рецепти
Компот з фруктів і ягід: 3 рецепт
Чи плануєте подати на вечерю пасту? Тоді розповім про простому рецепті, як приготувати вершковий соус для пасти, який можна використовувати не тільки для пасти, але і для м'яса, овочів та інших страв. опис приготування: Не всі люблять томатний соус до пасти, він може викликати підвищену кислот...
Смузі з фруктів
Фрукти надають на наш організм лікувальну дію. Практично всі вони містять мало калорій і при цьому дуже багаті вітамінами і мінералами. Тому пропоную спробувати справжній фруктовий бум! опис приготування: Цей корисний і поживний напій складається в основному з фруктів і ягід, а іноді і з овочі...
Соте з літніх фруктів і ягід
Рецепт приготування вишуканого і яскравого страви зі свіжих літніх фруктів і ягід, які так і просяться з прилавків в вашу кошик. опис приготування: Швидше купуйте все рум'яні дари літа, які так заманливо підморгують вам на ринку, і поспішайте додому, щоб приготувати шикарне французьке соте з ф...
Вершковий соус на Пожарського
Простий і смачний соус, подається до м'яса. опис приготування: нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) — обсмажити з обох сторін на топленому маслі — викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь — випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (д...
Вершковий крем для капкейков
краплі — це маленькі кекси, які прикрашені зверху кремом. Ідей для прикраси капкейков багато, але найсмачніший, на мій погляд, вершковий крем з вершковим сиром. ділюся рецептом! опис приготування: Вершковий крем для капкейков готується дуже швидко і просто. Але потрібно врахувати кілька нюансі...