Рецепт Гуляш з печериць

Рецепт Гуляш з печериць
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Легке в приготуванні і смачна страва. Прекрасно підійде для тих, хто поститься і вегетаріанців. Сметану можна не додавати в такому випадку, а замінити її на томатний сік або пасту.

опис приготування:

Гуляш з печериць можна готувати в каструлі на плиті або за допомогою мультиварки. У мультиварку складіть порізані інгредієнти і включіть режим "; Гасіння ";. Якщо готуєте на сковороді, то спочатку обсмажити цибулю і моркву, потім додасте гриби і тушкуйте на повільному вогні під кришкою.

  • печериці— 250 грам
  • морква— 150 грам
  • Цибуля— 100 грам
  • Перець болгарський— 2-3 штук
  • Масло рослинне— 30 мілілітрів
  • крем— 30 мілілітрів(можна не додавати)
  • сіль, перець, зелень— За смаком
Гуляш з печериць - фото крок 1 1. приготуємо продукти. Гриби я використовую заморожені, в підготовці вони не потребують, розморожувати теж попередньо не потрібно. Овочі миємо, очищаємо. Болгарський перець соломкою або кубиками.

Гуляш з печериць - фото крок 2 2. Цибулю нарізаємо великими кубиками.

Гуляш з печериць - фото крок 3 3. Морква нарізаємо кубиками.

Гуляш з печериць - фото крок 4 4. У каструлю мультиварки вливаємо олію, складаємо всі овочі, сіль, спеції і тушкуємо в режимі "; гасіння" 40 хвилин. В кінці додати сметану.

Гуляш з печериць - фото крок 5 5. гулянки готові. Смачного!

Подібні рецепти

Грибний гуляш

Грибний салат з печериць

Рецепт приготування грибного гуляшу. блюдо поживне, ситне і дуже смачне. опис приготування: У приготуванні страви використовуються печериці, болгарський перець, цибуля і пшеничне борошно. Ваші гості не залишаться байдужими, спробувавши таке блюдо. печериці— 500 грам Цибуля ріпчаста— 2 штуки ...

Гуляш з білих грибів

Гуляш з білих грибів

Гуляш з білих грибів. Просте і смачне блюдо може бути і доповненням до м'яса, і самостійною стравою. Можна подавати з гарніром, а можна з'їсти і просто так. опис приготування: Ароматне і пісне блюдо з білих грибів приготувати дуже легко. Його можна готувати як зі свіжих грибів, так і з заморож...

Гуляш зі шлунків курячих

Гуляш зі шлунків курячих

Ніжні курячі шлунки в томатної підливі — це дуже смачно. І зовсім не шкода часу, витраченого на приготування. опис приготування: Багато з нас, незважаючи на те, що готуються вони дуже довго, люблять блюда з курячих шлуночків. У моїй родині шлуночки готують досить часто і різними способами. Я п...

Гуляш з курки з грибами

Гуляш з курки з грибами

смачне, ароматне і ніжне блюдо. Воно варте того, щоб зайняти почесне місце на святковому столі. опис приготування: Гуляш з курки з грибами, приготований за цим рецептом — це щось! Це так смачно, що навіть слів не вистачає, щоб описати відчуття від смаку страви. Ніжне і соковите м'ясо, шматочки...

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами

Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...