Рецепт Суп із сушених опеньків
Приготувати ароматний суп із сушених опеньків під силу кожному — не тільки досвідченому кулінарові, але новачкові. Супец виходить дуже добротний, ситний, наваристий — то, що треба для буденного обіду.
опис приготування:
Ми дуже любимо збирати гриби, тому восени завжди заготовляємо мішечок сушених опеньків. А взимку з цих сушених опеньків варимо дуже смачний суп. Не скажу, щоб суп був делікатесний — немає, він досить звичайний, буденний. Але зате смачний, дуже ароматний (аромат сушених грибів — один з найприємніших ароматів для мене) і ситний. Для буденного обіду — саме те. розповідаю, як приготувати суп з сушених опеньків.
Перед приготуванням даного супу потрібно замочити гриби на пару годин, щоб вони стали м'якими.
Однак ні в якому разі не виливайте воду, в якій Ви замочували гриби — вона залишиться для бульйону.
Тому настійно рекомендуємо кілька разів промити гриби, перш ніж замочувати їх.
М'які опеньки покладіть в окрему тарілку.
На оливковій олії обсмажте гриби приблизно пів години.
Однак час обсмажування може варіюватися в залежності від потужності плити, тому смажте опеньки, поки вони не стануть в 1,5 рази менше.
Обсмажені гриби кидаємо в уже приготовлену воду і ставимо варитися.
Додаємо сіль за смаком.
Дрібно нарізану картоплю і цибулю також додаємо в підготовлюваний суп.
через 10 хвилин додаємо в суп макаронні вироби, накриваємо кришкою і чекаємо 15-20 хвилин до повного приготування страви.
Суп зазвичай подають зі сметаною. Смачного!
- опеньки— 0.5 кілограма
- макаронні вироби— 200 грам
- картопля— 2-3 штук
- цибуля— 1 штука
- сіль, перець— — За смаком
Перед приготуванням даного супу потрібно замочити гриби на пару годин, щоб вони стали м'якими.
Однак ні в якому разі не виливайте воду, в якій Ви замочували гриби — вона залишиться для бульйону.
Тому настійно рекомендуємо кілька разів промити гриби, перш ніж замочувати їх.
М'які опеньки покладіть в окрему тарілку.
На оливковій олії обсмажте гриби приблизно пів години.
Однак час обсмажування може варіюватися в залежності від потужності плити, тому смажте опеньки, поки вони не стануть в 1,5 рази менше.
Обсмажені гриби кидаємо в уже приготовлену воду і ставимо варитися.
Додаємо сіль за смаком.
Дрібно нарізану картоплю і цибулю також додаємо в підготовлюваний суп.
через 10 хвилин додаємо в суп макаронні вироби, накриваємо кришкою і чекаємо 15-20 хвилин до повного приготування страви.
Суп зазвичай подають зі сметаною. Смачного!
Подібні рецепти
Житні хлібці
Багато з нас восени ходять в ліс за опеньками, а потім їх заморожують. З заморожених опеньків суп виходить смачний і красивий, т.к. ці гриби при приготуванні зберігають свою форму і не розварюються. опис приготування: Рецепт приготування грибного супу з заморожених опеньків зовсім не складний....
Суп з солоних опеньків
Цікавий "; бабусин" рецепт. Суп з солоних опеньків — це простацьке, селянське, але дуже смачна страва. Якщо вдома завалялася баночка солоних опеньків — не полінуйтеся і приготуйте, вам сподобається! опис приготування: Рецепт супу з солоних опеньків — в допомогу всім грибникам, який знає, що пр...
Суп із заморожених опеньків
Грибний сезон ще не почався, але у багатьох грибників морозилки повні опеньків. Що з ними робити? Звичайно ж, готувати смачний грибний суп! Читайте рецепт супу з заморожених опеньків з фото. опис приготування: Хочу запропонувати вашій увазі простий рецепт супу з заморожених опеньків. Побалуйте...
Грибний суп з сушених грибів в мультиварці
Суп із сушених грибів в мультиварці виходить особливо смачним, ароматним і насиченим. Щоб зварити цей суп, вам не потрібно володіти особливими кулінарними талантами, готується він дуже просто. опис приготування: Зварити смачний і ароматний суп із сушених грибів за допомогою мультиварки легко. ...
Грибний суп з сушених грибів
Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...