Рецепт Стейк, маринований в пиві

Рецепт Стейк, маринований в пиві
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування яловичого стейка, маринованого в пиві і вустерширського соусі, з зеленою цибулею, орегано і тьма.

опис приготування:

Поєднання пива і Вустершірского соусу надають м'ясу неповторний пряний смак. Соковитий ароматний яловичий стейк добре подавати з картопляним пюре.

  • яловичий стейк— 2 штуки(600 г)
  • сушеного орегано— 1 Ст. ложка
  • меленого кмину— 2 чайних ложки
  • сіль і чорний перець— За смаком
  • пляшка темного пива— 1 штука(360 мл)
стейк, маринований в пиві - фото крок 1 1. Використовуючи гострий ніж, нарізати яловичий стейк з обох сторін хрест-навхрест на квадрати розміром 8х12 мм. Викласти стейки в скляні форми для випічки розміром 22х32 см. Посипати стейки з обох сторін з сушеним орегано, меленим кмином, меленим перцем і декількома пучками солі. Полити стейки оливковою олією з обох сторін, масло і прянощі в м'ясо. Додати зелену цибулю, пиво і вустершірскій соус. Перевернути стейки кілька разів, змочуючи їх в маринаді. Накрити форми і поставити в холодильник принаймні на 3 годину, час від часу перевертаючи. Стейки можна замаринувати заздалегідь за 1 день і зберігати в холодильнику.

стейк, маринований в пиві - фото крок 2 2. Розігріти гриль на сильному вогні. Злегка змастити решітку гриля маслом. Обсмажувати стейки на грилі від 3 до 4 хвилин з кожного боку.

стейк, маринований в пиві - фото крок 3 3. Готові стейки викласти на обробну дошку і дати постояти близько 5 хвилин. Тонко нарізати стейки, викласти на блюдо відразу подавати.

Подібні рецепти

Яловичина тушкована в пиві з цибулею

Стейк, маринований в цибульному соку

Рецепт приготування тушкованою в пиві яловичини з цибулею, часником, чебрецем і розмарином. опис приготування: Яловичина і пиво - чудове поєднання! Навіть не дуже якісна яловичина знаходить при такому способі готування - в пиві - дивовижний смак. Чебрець і розмарин надають страві вишуканий аро...

Шашлик зі свинини, маринований в помідорах

Шашлик зі свинини, маринований в помідорах

Рецепт приготування шашлику. Свинина маринується в помідорах. Тут велике значення відіграє правильно вибране м'ясо. Добре сюди підходить шийка. головне, щоб вона не була до цього замороженої. кількість порцій: 8 помідори— 1 кілограм розмарин— 7 штук(гілочок) Цибуля— 300 грам Свинина— 2 кілограм...

Вишневий пиріг на пиві

Вишневий пиріг на пиві

Яскравий і насичений смак цього пирога сподобається всім любителям випічки з фруктами. Пиво робить тісто повітряним і надає трохи помітну пікантну гірчинку, а з вівсяним борошном пиріг набуває крихкість і чудовий аромат! опис приготування: Дуже люблю випічку з сливами! Намагайтеся підібрати м...

Яловичина в пиві

Яловичина в пиві

Неймовірно м'яке і ніжне м'ясо, приготоване таким незвичайним способом: за допомогою пива. Спробуйте і ви не залишитеся розчаровані його надзвичайним смаком. опис приготування: Рецепт приготування яловичини в пиві цікавий не тільки тим, що тут ми будемо використовувати пиво в якості одного з о...

Хашлама з баранини на пиві

Хашлама з баранини на пиві

хашлама — це неймовірно смачне, ароматне і ситне блюдо кавказької кухні, в якому баранина тушкується протягом двох годин з овочами, завдяки чому м'ясо виходить дуже соковитим, ніжним і м'яким. опис приготування: Любителі кавказької кухні повинні оцінити цей рецепт приготування хашламу з барани...