Рецепт Скумбрія фарширована жовтим рисом

Рецепт Скумбрія фарширована жовтим рисом
Час приготування: 40 хв.
Скумбрія фарширована рисом — смачне, яскраве і корисне блюдо, яке підійде до будь-якого святкового столу.

кількість порцій: 3
  • скумбрія— 1 штука
  • Мал— 100 грам
  • сік лимонний— 1/4 штуки
  • сік апельсиновий— 2 Ст. ложки
  • куркума— 2 Ст. ложки
  • петрушка— 4 Ст. ложки
  • базилік— 1 Чайна ложка
  • кріп— 2 штуки
  • сухарі паніровочні— — За смаком
  • чорний перець— — За смаком
Скумбрія фарширована жовтим рисом - фото крок 1 Мал варити до напівготовності протягом 10 хвилин.
Фарширувати рибу будемо з боку спини. рибу помити, обрізати бічні плавники, вийняти акуратно хребет в районі голови і хвоста. Видалити всі реберні кістки, нутрощі, зябра на голові. рибу промити, промокнути паперовим рушником.
посолити, поперчити і відставити убік

Скумбрія фарширована жовтим рисом - фото крок 2 Охолоджений рис змішати з нарізаним кропом, 1 ç.l. kurkumи, базиліком. Додати лимонний і апельсиновий сік, два ст.л. оливкового масла. ретельно перемішати.

Скумбрія фарширована жовтим рисом - фото крок 3 Рибний "; кишеньку" наповнити рисової начинкою. Додати петрушку. Зверху щедро посипати панірувальними сухарями.

Скумбрія фарширована жовтим рисом - фото крок 4 Додати куркуму

Скумбрія фарширована жовтим рисом - фото крок 5 Рибу укласти на деко, застелений папером для випічки або фольгою. Запікати в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Скумбрія фарширована жовтим рисом - фото крок 6 Можна подавати скумбрію як теплою, так і холодної. Обов'язково запропонуйте гостям часточки лимона. Скумбрія сама по собі смачна риба. але трохи жирна. А в поєднанні з рисовою начинкою, віддає рису зайвий жир. В результаті все блюдо стає дуже гармонійним за смаком. Смачного!

Подібні рецепти

Фарширована гарбуз, запечена в духовці з рисом

Скумбрія фарширована, запечена в фользі

Оригінальна подача улюбленої дитячої каші. Солодка і ароматна , смачна каша з гарбуза з цукатами і медом. те, як приготувати фаршировану гарбуз, запечену в духовці з рисом, я опишу нижче. дивіться! опис приготування: гарбузову кашу, приготовлену по даним рецептом подають гарячою і прямо в гарб...

Фарширована курка рисом з чорносливом

Фарширована курка рисом з чорносливом

Поєднання рису і чорносливу вже можна вважати класичним, саме його багато господинь використовують для наповнення курки, особливого, коли таке чудове блюдо готується на святковий стіл. опис приготування: У моєї мами таке блюдо було коронним, адже вона готувала фаршировану курку рисом з чорносл...

Скумбрія малосольная швидкого приготування

Скумбрія малосольная швидкого приготування

Коли хочеться приготувати апетитну і пікантну закуску, не зайвим буде поглянути на цей простий і доступний варіант, як зробити скумбрію малосольного швидкого приготування. опис приготування: Така апетитна і смачненька скумбрія малосольная швидкого приготування може бути подана до столу вже чер...

Скумбрія гарячого копчення в домашніх умовах

Скумбрія гарячого копчення в домашніх умовах

Пропоную ознайомиться з чудовим способом гарячого копчення скумбрії в домашніх умовах. Необхідно використовувати скороварку (мінімум на 10 літрів), так що подбайте про це заздалегідь. опис приготування: Вашій увазі пропоную класичний рецепт приготування скумбрії гарячого копчення в домашніх ум...

Скумбрія з болгарським перцем

Скумбрія з болгарським перцем

Скумбрія з болгарським перцем — ідеальний союз і чудове смакове поєднання. Перш ніж готувати скумбрію, згадайте про це із знанням і ви отримаєте поскільки блюдо! опис приготування: Для скумбрії з болгарським перцем нам потрібно трохи: 1 скумбрія (з 2 порції), болгарський перець (2 штучки, для ...