Рецепти muscleman.com.ua

Свиняча грудинка з макаронами

Свиняча грудинка з макаронами

Рецепт приготування хрусткої свинячої грудинки з макаронами і сиром. кількість порцій: 2 свинина— 1/4 грами(грудина, нарізати невеликими шматочками) макарони— 250 грам сіль— 1/2 чайних ложки часниковий порошок— 1/8 чайних ложки каєнський перець— 1/8 чайних ложки(мелений) хлібні крихти— 1/2 скля...

Суп картопляний з овочами

Суп картопляний з овочами

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп картопляний з овочами. Найпростіше в приготуванні блюдо прийшло до нас з баварських Альп. Цей ситний супчик із задоволенням з'їдається в холодну пору! опис приготування: Цей суп я готую не тільки взимку, але і влітку. У спекотну пору бекон або ...

Листковий торт з готових коржів

Листковий торт з готових коржів

Я завжди зберігаю подібні заготовки будинку. Інший раз нічим пригостити гостей, немає часу або можливості і торт з покупних коржів мене частенько виручає. Ідеальний для зайнятих персон! опис приготування: Готовому торту необхідно настоятися 2 години при кімнатній температурі, а потім відправит...

Шурпа з свинячих реберець

Шурпа з свинячих реберець

Поживна і калорійне блюдо дуже актуально в холодну пору. Цей жирний суп чудово зігріває, особливо до смаку він доведеться чоловікам. опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати шурпу зі свинячих реберець. Смачне східне блюдо припаде до смаку буквально кожному. правда, ми замінили м'ясо ...

Сметанно-грибний соус

Аджабсандал по-грузинськи

Цей соус вважається одним з найпростіших і швидких в приготуванні. Процес приготування відніме у вас від сили 20 хвилин. Соус ідеально поєднується з макаронами, гречкою та картоплею. опис приготування: Це простий рецепт приготування сметанно-грибного соусу. Соус готується на основі таких інгре...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...

Соус для макаронів

Соус для макаронів

той, кому потрібен соус для підливи, жульєну або начинки, може скористатися даними рецептом. Якщо хто не знає, як приготувати соус для макаронів, тоді нехай швиденько записує рецепт. опис приготування: Якщо у вас є велике бажання трохи поекспериментувати з вашими кулінарними можливостями, тод...

Солодкий хліб з насінням

Солодкий хліб з насінням

Ми звикли, що хліб подається майже до всіх другим і першим стравам. З ним поситнее буде! Не знаю, звідки пішла ця культура, але я вирішила поставити дану випічку на перший план. ось, що вийшло. опис приготування: Вийшов зовсім несподіваний результат, який може зрівнятися зі святковим кексом до...

Соус з консервованих помідорів

Соус з консервованих помідорів

Приготований по цьому нехитрому рецептом соус з консервованих помідорів ви зможете подавати практично до чого завгодно — макаронів, сосисок, котлет, фрикадельок. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: У багатьох з нас в коморах і підвалах припадають пилом банки з консервованими помідо...

Фрукти в желе

Фрукти в желе

Рецепт легкого та смачного десерту з заморожений фруктів з вершками. опис приготування: всі фрукти, які Ви приготували (апельсини, мандарини, груші) помийте, ретельно очистіть від шкірки і наріжте невеликими квадратними скибочками. Візьміть форму висотою близько 10-12 сантиметрів, покладіть п...

Горохова каша на воді

Горохова каша на воді

Смачна і ситна горохова каша на воді — чудовий гарнір для будь-якого м'ясної страви, ковбаси і т.д. Її можна подавати зі звичайною засмажкою з моркви і цибулі, можна брати з собою на роботу, в поїздку. опис приготування: Цей гарнір ідеальний тим, що смачний як в гарячому, так і в холодному виг...

Стейк з яловичини з овочами

Стейк з яловичини з овочами

Рецепт приготування мексиканського стейка з гарніром з овочів. опис приготування: 1. Посипати стейк меленим перцем і кмином. 2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати оливкову олію. Обсмажувати м'ясо в перебігу 6 хвилин на кожну сторону. Відкласти стейк в сторонку. 3. Нагріти в іншій с...

Вершковий соус на Пожарського

Вершковий соус на Пожарського

Простий і смачний соус, подається до м'яса. опис приготування: нарізати гриби (навпіл, потім уздовж тонко) — обсмажити з обох сторін на топленому маслі — викласти на серветки. Поставити грибний бульйон на вогонь — випаровувати до 1/3 (чуть чуть на дні) Паралельно поставити випарювати вершки (д...

Хе з курячих шлунків по-корейськи

Хе з курячих шлунків по-корейськи

Що я точно готую не часто, так це субпродукти. Не багато рецепти з їх участю мені подобаються. Але це не означає, що немає хороших. Зараз поділюся саме таким вдалим варіантом. опис приготування: Як приготувати хе з курячих шлунків по-корейськи, ви прочитаєте прямо зараз трохи нижче. Я люблю ко...

Фаршировані баклажани

Фаршировані баклажани

Дуже ароматні й соковиті баклажани зі смачною начинкою з помідорів, цибулі та часнику. Готуються в духовці, запечіть під хрусткою сирною скоринкою. Ідеально підійдуть для обіду або легкої вечері. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування фаршированих баклажанів. З бакла...

Смородиновий зефір

Смородиновий зефір

Зефір можна готувати на основі різного сиропу, а його незмінними складовими є білок і цукор. Обов'язково приготуйте кондитерський мішок з насадками, щоб зефір вийшов красивим. опис приготування: барвистий, смачний і найголовніше — натуральний смородиновий зефір в домашніх умовах готується швид...

Фаршировані баклажани в духовці

Фаршировані баклажани в духовці

Хочете приготувати смачну закуску на стіл? Тоді вам сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати фаршировані баклажани в духовці. Цей рецепт вже точно потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Таке блюдо стане справжньою окрасою будь-якого столу, як святкового, так і повсякденного. Б...

Вершковий суп з грибами і селерою

Вершковий суп з грибами і селерою

Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан. опис приготування: Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочуван...

Фаршировані ніжки курки в духовці

Фаршировані ніжки курки в духовці

У цьому рецепті все поєднується ідеально: і смачна начинка, і ароматний соус, і ніжне м'ясо — тому і блюдо в результаті виходить дивовижне, спробуйте його обов'язково, і самі все зрозумієте. опис приготування: Найголовніша перевага цього рецепта приготування фаршированих ніжок курки в духовці ...

Суп гороховий класичний

Суп гороховий класичний

У дитинстві більшість з нас недолюблювали супи. Але з віком смаки змінюються. І зараз я вже не можу уявити і трьох днів без них. Наваристий бульйон з засмажкою і хорошими шматочками м'яса. опис приготування: Я згадала один з таких рецептів. Його часто варили, та й до сих пір варять, в дитячих ...