Рецепт Фаршировані баклажани
Дуже ароматні й соковиті баклажани зі смачною начинкою з помідорів, цибулі та часнику. Готуються в духовці, запечіть під хрусткою сирною скоринкою. Ідеально підійдуть для обіду або легкої вечері.
опис приготування:
До вашої уваги — класичний рецепт приготування фаршированих баклажанів. З баклажанів робимо човники, видаливши м'якоть. Для начинки обсмажуємо цибулю, часник, фарш, помідори і м'якоть баклажанів. Наповнюємо човники начинкою, присипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці до готовності. Гарного вам дня!
- баклажани— 500 грам
- фарш— 300 грам
- помідори— 250 грам
- Цибуля— 150 грам
- сир— 100 грам
- часник— 3 зубчики
- Рослинна олія— 4-5 Ст. ложок
- сіль— 3-4 Щепоток
- перець— 2-3 Щепоток
М'якоть потрібно залити холодною водою на 20 хвилин, щоб пішла вся гіркота.
Подрібніть цибулю і часник, обсмажте їх на рослинному маслі до м'якості.
додайте фарш, перемішайте і готуйте на середньому вогні ще 7-8 хвилин.
Помідори і м'якоть баклажанів ріжемо кубиками і додаємо на сковороду. Солимо і перчимо до смаку, смажимо ще 7-8 хвилин, помішуючи.
Половинки баклажанів наповнюємо начинкою, перекладаємо їх у форму для запікання і присипаємо дрібно натертим сиром. Запікаємо в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
Готову страву присипаємо подрібненою зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Баклажани, фаршировані фаршем
Хочете приготувати смачну закуску на стіл? Тоді вам сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати фаршировані баклажани в духовці. Цей рецепт вже точно потрапить в список ваших фаворитів. опис приготування: Таке блюдо стане справжньою окрасою будь-якого столу, як святкового, так і повсякденного. Б...
Фаршировані мариновані баклажани
Ця страва без жодних сумнівів, стане прикрасою вашого святкового столу або домашньої вечері! Неймовірно красиві в розрізі фаршировані мариновані баклажани легко приготувати! опис приготування: Ця страва дуже добре підходить для легкого і корисного вечері, так як баклажани за цим рецептом не по...
Фаршировані баклажани по-вірменськи
Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...
Фаршировані баклажани з беконом
Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. кількість порцій: 2 баклажан— 1 штука тертий сир— 1 Склянка крем— 1/2 склянки скибочки бекону— 6 штук Зелена цибуля— 1 штука складові: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і п...
Фаршировані баклажани з морквою і капустою
Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...