Рецепт Вершковий суп з грибами і селерою

Рецепт Вершковий суп з грибами і селерою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування супу з грибів, морква, селери, білого вина, томатного соку, курячого бульйону, вершків і сиру Пармезан.

опис приготування:

Невелика кількість томатного соку надає цьому супу незвичайний смак. Цей густий насичений суп добре подавати з хрустким французьким хлібом для умочування.

  • оливкового масла— 3 Ст. ложки
  • морква— 1 штука
  • стебло селери— 1 штука
  • часнику— 1 Ст. ложка
  • білих грибів— 450 грам
  • білого вина— 120 грам
  • томатного соку— 120 грам
  • курячого бульйону— 120 грам
  • жирних вершків— 450 мілілітрів
  • сиру Пармезан— 1 Склянка
  • кукурудзяного крохмалю— 1 Чайна ложка
  • води— 1/4 склянки
  • солі— 1 щіпка
  • перець— — За смаком
Вершковий суп з грибами і селерою - фото крок 1 1. Дрібно нарізати моркву і селеру. Нагріти оливкова олія у великій каструлі на середньому вогні. Очистити білі гриби і нарізати тонкими скибочками. Додати нарізані моркву і селеру в каструлю, перемішати. Далі додати нарізаний часник і перемішати.

Вершковий суп з грибами і селерою - фото крок 2 2. Додати білі гриби в каструлю і смажити, поки вони не размягчатся. Влити біле вино і варити протягом декількох хвилин.

Вершковий суп з грибами і селерою - фото крок 3 3. Додати томатний сік і курячий бульйон. Дати супу покипіти близько 5 хвилин.

Вершковий суп з грибами і селерою - фото крок 4 4. Потім додати жирні вершки і довести суп до кипіння.

Вершковий суп з грибами і селерою - фото крок 5 5. Натерти сир Пармезан і додати в каструлю з супом. Готувати кілька хвилин, поки сир не розплавиться.

Вершковий суп з грибами і селерою - фото крок 6 6. Змішати кукурудзяний крохмаль і 1/4 склянки води, влити отриману суміш в суп.
Зменшити вогонь і варити суп на повільному вогні близько 10 хвилин до загустіння. Посолити і поперчити суп на ваш власний смак. Подавати суп з французьким хлібом або крекерами.

Подібні рецепти

Вершковий суп з селерою

Суп для схуднення з селерою

Рецепт приготування низькокалорійного і корисного супу з селери. опис приготування: Розтопити масло у великій каструлі на середньому вогні. Додати селеру, Luk-salotų, картопля і дрібку солі. готувати, помішуючи поки овочі не стануть м'якими, але не коричневого кольору, близько 15 хвилин. Додат...

Вершковий суп з білими грибами

Вершковий суп з білими грибами

Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...

Вершковий суп з грибами

Вершковий суп з грибами

Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...

Суп з куркою, морквою, селерою і галушками

Суп з куркою, морквою, селерою і галушками

Рецепт приготування супу з куркою, цибулею, морквою, селерою і галушками. опис приготування: Цей простий і неймовірно смачний суп ви можете приготувати з додаванням будь-яких овочів, які вам подобаються. соди— 1/8 чайних ложки(Клецьк) солі— 1/4 чайних ложки(Клецьк) рослинного жиру— 1 Ст. лож...

Суп-пюре з гарбузом і селерою

Суп-пюре з гарбузом і селерою

Цей суп-пюре готується просто, і для його приготування не будуть потрібні важкодоступні інгредієнти, а результат вийде надзвичайно смачним: теплий, пряно-солодкий суп з тонким ароматом селери. опис приготування: Способів приготування супів з гарбуза дуже багато, повірте. І щоб знайти "; свій" ...