Рецепт Фаршировані баклажани в духовці

Рецепт Фаршировані баклажани в духовці
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете приготувати смачну закуску на стіл? Тоді вам сюди! Сьогодні я розповім, як приготувати фаршировані баклажани в духовці. Цей рецепт вже точно потрапить в список ваших фаворитів.

опис приготування:

Таке блюдо стане справжньою окрасою будь-якого столу, як святкового, так і повсякденного. Баклажани з начинкою дуже смачні, ароматні і незвичайні. Відмінно підійдуть як в якості закуски, так і в якості основного блюда. Спробуйте обов'язково

  • баклажани— 2 штуки
  • Болгарський перець— 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідори— 2 штуки
  • печериці— 150 грам
  • часник— 2-3 зубчиків
  • петрушка, Braai, грецькі горіхи, рослинна олія, сіль, перець— За смаком
1 Баклажани необхідно промити під водою, відрізати хвостики, а потім нарізати плоди уздовж на дві частини. Повторюємо це з кожним баклажаном. Виймаємо серцевину з баклажанів і відкладаємо її в сторону.

2 Викладаємо на деко підготовлені баклажани і змащуємо їх рослинною олією. Відправляємо в духовку на 10-15 хвилин при температурі 230 градусів.

3 Тим часом очищаємо ріпчасту цибулю, дрібно його рубаємо. Точно так само чинимо з болгарським перцем, печерицями та м'якоттю баклажанів.

4 Зелень промиваємо і просушуємо, дрібно рубаємо. Часник також ріжемо дуже дрібно.
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо цибулю протягом 2 хвилин, потім додаємо перець і тушкуємо разом на протязі 5 хвилин.

5 додаємо баклажани, смажимо все разом, додаючи спеції.
помідори бланшируємо, видаляємо шкірку і трьом на тертці, додаємо до баклажанів. Туди ж відправляємо рубану зелень і часник, ретельно все перемішуємо протягом 8-10 хвилин.

6 Додаємо гриби і знову все перемішуємо. Як тільки начинка буде готова, викладаємо її в човники з баклажанів. Присипаємо човники зверху волоськими горіхами і печемо ще 10 хвилин при температурі 200 градусів.
Блюдо готово, смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані баклажани

Баклажани фаршировані м`ясом

Дуже ароматні й соковиті баклажани зі смачною начинкою з помідорів, цибулі та часнику. Готуються в духовці, запечіть під хрусткою сирною скоринкою. Ідеально підійдуть для обіду або легкої вечері. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування фаршированих баклажанів. З бакла...

Фаршировані мариновані баклажани

Фаршировані мариновані баклажани

Ця страва без жодних сумнівів, стане прикрасою вашого святкового столу або домашньої вечері! Неймовірно красиві в розрізі фаршировані мариновані баклажани легко приготувати! опис приготування: Ця страва дуже добре підходить для легкого і корисного вечері, так як баклажани за цим рецептом не по...

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...

Фаршировані баклажани з беконом

Фаршировані баклажани з беконом

Рецепт приготування закуски з баклажанів і бекону. кількість порцій: 2 баклажан— 1 штука тертий сир— 1 Склянка крем— 1/2 склянки скибочки бекону— 6 штук Зелена цибуля— 1 штука складові: Відріжте стебло баклажана, наріжте навпіл. Візьміть одну половину баклажана, зробіть 3 надрізу і п...

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...