Рецепт Солодкий хліб з насінням
Ми звикли, що хліб подається майже до всіх другим і першим стравам. З ним поситнее буде! Не знаю, звідки пішла ця культура, але я вирішила поставити дану випічку на перший план. ось, що вийшло.
опис приготування:
Вийшов зовсім несподіваний результат, який може зрівнятися зі святковим кексом до чаю. Текстура зовсім невоздушная, але виріб від цього тільки виграє. Перевірте це самі, дивіться, як приготувати солодкий хліб з насінням. У складі різноманітні види насіння, якщо якісь не знайдете, значить додавайте більше інших.
- Вівсяні пластівці— 90 грам
- Насіння соняшника— 150 грам(очищені)
- насіння гарбуза— 75 грам
- мигдаль— 75 грам
- льон— 60 грам(мелений)
- чорнослив— 75 грам
- Кокосова стружка— 50 грам
- вода— 360 мілілітрів
- Яблучне пюре— 100 грам
- Лушпиння— 4 Ст. ложки(від насіння подорожника)
- насіння Чіа— 2 Ст. ложки
- Fistashki— 1 Ст. ложка
- мед— 1 Ст. ложка
- Кокосова олія— 3 Ст. ложки
- ванільний екстракт— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 Чайна ложка
2. Після цього з'єднайте разом нарубану дрібно курагу, все насіння, сіль, кокосову стружку, перетворені в борошно пластівці, подрібнені горіхи і лушпиння.
3. Далі в суху суміш додайте воду, олія, мед, пюре і ванільний екстракт. все перемішайте.
4. Потім викладіть тісто в подовжену форму для випічки, розрівнявши його. Залиште заготовку під рушником мінімум на 8 годин.
5. Після цього розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте в ній солодкий хліб протягом 1 годину. Приємною вам дегустації!
Подібні рецепти
Хліб з гарбузовим насінням
Ароматний домашній хліб з висівками, вівсяним борошном, насінням льону, гарбуза, кунжуту і соняшнику. У нього багатий склад і яскравий смак. Якщо любите домашню випічку, обов'язково приготуйте. опис приготування: Домашній хліб хороший тим, що можна підібрати компоненти на свій смак. Наприклад...
Солодкий хліб з апельсином
Хліб виходить м'яким, солодким і ароматним. У нього дуже цікавий смак. З чашкою гарячого чаю або кави цей хліб незамінний. опис приготування: Зберігати його можна в холодильнику цілий місяць, якщо після випічки заморозити. Сухі дріжджі— 14 грам борошно— 1,1 кілограма апельсин— 1 штука Кисле ...
Солодкий гарбузовий хліб
Гарбузовий хліб для мене святковий і солодкий! Він як ніжна і м'яка булочка, неодмінно стане окрасою столу. Крім того, це корисний хліб, адже гарбуз просто джерело мікроелементів. Дивіться мій варіант приготування солодкого гарбузового хліба! опис приготування: Щоб зробити солодкий гарбузовий...
Солодкий картопляний хліб
Рецепт приготування хліба з солодкої картоплі, кукурудзяної муки, вершків і яєць з додаванням меду, мускатного горіха, гвоздики і кориці. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Випікати солодка картопля до м'якості, від 40 до 45 хвилин. дати охолонути. Очистити від шкірки. Змен...
Мюслі з ананасом, папайей і насінням
Рецепт приготування гранола з ананасом, папайя, насінням соняшнику і апельсиновою цедрою. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Злегка змастити лист для випічки маслом. У середній мисці, змішати вівсяні пластівці, насіння льону, корицю, насіння і сіль. У невеликій мисці змішати...