Рецепт Солодкий хліб з насінням

Рецепт Солодкий хліб з насінням
Кількість порцій: 8 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Ми звикли, що хліб подається майже до всіх другим і першим стравам. З ним поситнее буде! Не знаю, звідки пішла ця культура, але я вирішила поставити дану випічку на перший план. ось, що вийшло.

опис приготування:

Вийшов зовсім несподіваний результат, який може зрівнятися зі святковим кексом до чаю. Текстура зовсім невоздушная, але виріб від цього тільки виграє. Перевірте це самі, дивіться, як приготувати солодкий хліб з насінням. У складі різноманітні види насіння, якщо якісь не знайдете, значить додавайте більше інших.

  • Вівсяні пластівці— 90 грам
  • Насіння соняшника— 150 грам(очищені)
  • насіння гарбуза— 75 грам
  • мигдаль— 75 грам
  • льон— 60 грам(мелений)
  • чорнослив— 75 грам
  • Кокосова стружка— 50 грам
  • вода— 360 мілілітрів
  • Яблучне пюре— 100 грам
  • Лушпиння— 4 Ст. ложки(від насіння подорожника)
  • насіння Чіа— 2 Ст. ложки
  • Fistashki— 1 Ст. ложка
  • мед— 1 Ст. ложка
  • Кокосова олія— 3 Ст. ложки
  • ванільний екстракт— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
Солодкий хліб з насінням - фото крок 1 1. Для початку відправте насіння гарбуза і соняшника на деку в духовку на 10 хвилин при 180 градусах. Потім їх подрібніть.

Солодкий хліб з насінням - фото крок 2 2. Після цього з'єднайте разом нарубану дрібно курагу, все насіння, сіль, кокосову стружку, перетворені в борошно пластівці, подрібнені горіхи і лушпиння.

Солодкий хліб з насінням - фото крок 3 3. Далі в суху суміш додайте воду, олія, мед, пюре і ванільний екстракт. все перемішайте.

Солодкий хліб з насінням - фото крок 4 4. Потім викладіть тісто в подовжену форму для випічки, розрівнявши його. Залиште заготовку під рушником мінімум на 8 годин.

Солодкий хліб з насінням - фото крок 5 5. Після цього розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте в ній солодкий хліб протягом 1 годину. Приємною вам дегустації!

Подібні рецепти

Хліб з гречаним борошном і насінням

Хліб з гарбузовим насінням

Ароматний домашній хліб з висівками, вівсяним борошном, насінням льону, гарбуза, кунжуту і соняшнику. У нього багатий склад і яскравий смак. Якщо любите домашню випічку, обов'язково приготуйте. опис приготування: Домашній хліб хороший тим, що можна підібрати компоненти на свій смак. Наприклад...

Солодкий хліб з апельсином

Солодкий хліб з апельсином

Хліб виходить м'яким, солодким і ароматним. У нього дуже цікавий смак. З чашкою гарячого чаю або кави цей хліб незамінний. опис приготування: Зберігати його можна в холодильнику цілий місяць, якщо після випічки заморозити. Сухі дріжджі— 14 грам борошно— 1,1 кілограма апельсин— 1 штука Кисле ...

Солодкий гарбузовий хліб

Солодкий гарбузовий хліб

Гарбузовий хліб для мене святковий і солодкий! Він як ніжна і м'яка булочка, неодмінно стане окрасою столу. Крім того, це корисний хліб, адже гарбуз просто джерело мікроелементів. Дивіться мій варіант приготування солодкого гарбузового хліба! опис приготування: Щоб зробити солодкий гарбузовий...

Солодкий картопляний хліб

Солодкий картопляний хліб

Рецепт приготування хліба з солодкої картоплі, кукурудзяної муки, вершків і яєць з додаванням меду, мускатного горіха, гвоздики і кориці. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Випікати солодка картопля до м'якості, від 40 до 45 хвилин. дати охолонути. Очистити від шкірки. Змен...

Мюслі з ананасом, папайей і насінням

Мюслі з ананасом, папайей і насінням

Рецепт приготування гранола з ананасом, папайя, насінням соняшнику і апельсиновою цедрою. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Злегка змастити лист для випічки маслом. У середній мисці, змішати вівсяні пластівці, насіння льону, корицю, насіння і сіль. У невеликій мисці змішати...