Рецепт Свиняча грудинка з макаронами
Рецепт приготування хрусткої свинячої грудинки з макаронами і сиром.
кількість порцій: 2
- свинина— 1/4 грами(грудина, нарізати невеликими шматочками)
- макарони— 250 грам
- сіль— 1/2 чайних ложки
- часниковий порошок— 1/8 чайних ложки
- каєнський перець— 1/8 чайних ложки(мелений)
- хлібні крихти— 1/2 склянки
- помідори— 1/3 склянки(без шкіри, нарізати)
- олія— 3 Ст. ложки
- мука— 2 Ст. ложки
- чорний перець— 1/4 чайних ложки(мелений)
- гірчичний— 1/2 чайних ложки(порошкова)
- сир чеддер— 1.5 склянки(тертий)
- сир чеддер— 1/2 склянки(білий, подрібнений )
- свинина— 5 штук(грудина, кубики)
У маленькій сковороді обсмажуємо шматочки свинини до хрусткої скоринки. Викладаємо на паперовий рушник. відварюємо макарони.
У середній каструлі на середньому-слабкому вогні, розтопіть масло в пахте. Додайте борошно і спеції. Збийте вінчиком і варіть протягом 5 хвилин. Вимикаємо вогонь і додаємо сир.
Викладаємо макарони в соус, додаємо помідори і шматочки свинини. випікаємо 15 хвилин до золотистої скоринки.
Посипаємо макарони раніше підсмаженими шматочками свинини і подаємо до столу.
Подібні рецепти
Курка, фарширована цибулею
Для всіх любителів м'яса цей рецепт - знахідка. Свинина виходить дуже м'якою і соковитою. сподіваюся, вам теж полюбиться цей рецепт, як і мені. Порадуйте своїх гостей соковитою грудинкою. опис приготування: гасити — не смажити. Це більш корисно і не менш смачно. М'ясо залишається більш м'яким....
Фарширована куряча грудинка
Рецепт приготування курячої грудинки в журавлинному соусі. кількість порцій: 3 куряче філе— 3 штуки журавлиний соус— 1 Склянка сіль— 1 щіпка чорний перець— 1 щіпка Відбити куряче філе молоточком. Посипати сіллю і перцем. Розділити журавлинний соус на 2 частини. викласти соус (приблизно 3 с...
Грудинка фаршированная
Перед вами класичний рецепт грудинки, фаршированої грибами. курка, гриби і вершки в оточенні хрустких Крисп… хіба можна встояти? Вам точно сподобається таке блюдо: ситне, смачне і ніжне! опис приготування: Такий рецепт приготування грудинки фаршированої кращим чином підійде для сімейних святко...
Грудинка говяжья тушеная
Мясо говяжьей грудинки — неймовірно смачне. А якщо воно ще й з невеликими прожилками жиру, то і ароматне. Сьогодні я розповім, як приготувати тушковану яловичу грудинку — смачне гаряче блюдо. опис приготування: думаю, ви знаєте, що таке яловича грудинка. Це м'ясо бика з грудей. Продається воно...
Грудинка в мультиварці в фользі
Запечіть у фользі протягом двох годин, грудинка з цього класичним рецептом стане соковитою і дуже м'якою. Вона підійде в якості закуски навіть на святковий стіл. опис приготування: Така грудинка в мультиварці в фользі в домашніх умовах виходить дуже смачною і в якості закуски на будь-який свят...