Рецепт Гарнір з капусти

Рецепт Гарнір з капусти
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв.

опис приготування:

Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної страви. Втім, звичайно ж, можна його вживати як самостійне вегетаріанське блюдо. У жаркий літній час хочеться більше овочів і фруктів. Гарнір з капусти — саме те!

Простий рецепт гарніру з капусти не вимагає особливих грошових витрат. Так би мовити, бюджетний варіант, плюс до всього, смачний і корисний. Не проходьте повз!

  • Свіжий качан капусти— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 2-3 штук
  • сіль, перець— — За смаком
  • Вершкове масло— 30 грам
Гарнір з капусти - фото крок 1 Приготуємо всі необхідні компоненти.

Гарнір з капусти - фото крок 2 Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, морква нарізаємо четвертинками, або натираємо на крупній тертці.

Гарнір з капусти - фото крок 3 Потім моркву і цибулю відправляємо обсмажувати в сотейник в вершковому маслі. посолити.

Гарнір з капусти - фото крок 4 Капусту шаткуємо тільки не дуже тонкою соломкою.

Гарнір з капусти - фото крок 5 Коли цибуля стане напівпрозорим і пустить приємний аромат, додаємо в сотейник капусту.

Гарнір з капусти - фото крок 6 Сотейник накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до середнього. Тушкуємо поки капуста не пустить свій сік і не обмякнет. Потім кришку відкриваємо і продовжуємо тушкувати на невеликому вогні. Повинна випаруватися практично вся волога. Обсмажуємо нашу капусту до потрібного стану. солимо, PERC і майже!

Гарнір з капусти - фото крок 7 Готовий гарнір з капусти викладаємо на тарілки, додаємо сметани і подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Гарнір з цвітної капусти

Курячі рулетики на сковороді

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Гарнір з рису і квасолі

Гарнір з рису і квасолі

У багатьох країнах рис - найпопулярніший гарнір. З нього можна приготувати багато страв: гарнір, перше, десерт. Його використовують як начинку і їдять так. розповім, як приготувати гарнір з рису і квасолі. опис приготування: Цю страву можна подавати на обід і на вечерю. Знадобиться самий звича...

Гарнір з спаржі

Гарнір з спаржі

Рецепт приготування справжнього джерела природних вітамінів і мікроелементів - гарнір зі свіжої спаржі. опис приготування: Той факт, що всі американці важать більше центнера і харчуються тільки гамбургерами і хотдоги, всього лише міф. Доказом тому служить чудовий простий рецепт приготування по...

Гарнір з гарбуза

Гарнір з гарбуза

любителі гарбуза, поспішаю поділитися з вами дуже простим і дивно класним варіантом гарніру. Ніяких особливих зусиль, мінімум часу і ще менше інгредієнтів. Zaintrigovanи? Тоді поспішайте на кухню! опис приготування: Отже, я хочу розповісти, як приготувати гарнір з гарбуза, запеченої зі спеціям...

Французький цибульний гарнір

Французький цибульний гарнір

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...