Рецепт Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв.
опис приготування:
Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної страви. Втім, звичайно ж, можна його вживати як самостійне вегетаріанське блюдо. У жаркий літній час хочеться більше овочів і фруктів. Гарнір з капусти — саме те!
Простий рецепт гарніру з капусти не вимагає особливих грошових витрат. Так би мовити, бюджетний варіант, плюс до всього, смачний і корисний. Не проходьте повз!
- Свіжий качан капусти— 1 штука
- морква— 1 штука
- Цибуля— 2-3 штук
- сіль, перець— — За смаком
- Вершкове масло— 30 грам
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, морква нарізаємо четвертинками, або натираємо на крупній тертці.
Потім моркву і цибулю відправляємо обсмажувати в сотейник в вершковому маслі. посолити.
Капусту шаткуємо тільки не дуже тонкою соломкою.
Коли цибуля стане напівпрозорим і пустить приємний аромат, додаємо в сотейник капусту.
Сотейник накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до середнього. Тушкуємо поки капуста не пустить свій сік і не обмякнет. Потім кришку відкриваємо і продовжуємо тушкувати на невеликому вогні. Повинна випаруватися практично вся волога. Обсмажуємо нашу капусту до потрібного стану. солимо, PERC і майже!
Готовий гарнір з капусти викладаємо на тарілки, додаємо сметани і подаємо до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Курячі рулетики на сковороді
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Гарнір з рису і квасолі
У багатьох країнах рис - найпопулярніший гарнір. З нього можна приготувати багато страв: гарнір, перше, десерт. Його використовують як начинку і їдять так. розповім, як приготувати гарнір з рису і квасолі. опис приготування: Цю страву можна подавати на обід і на вечерю. Знадобиться самий звича...
Гарнір з спаржі
Рецепт приготування справжнього джерела природних вітамінів і мікроелементів - гарнір зі свіжої спаржі. опис приготування: Той факт, що всі американці важать більше центнера і харчуються тільки гамбургерами і хотдоги, всього лише міф. Доказом тому служить чудовий простий рецепт приготування по...
Гарнір з гарбуза
любителі гарбуза, поспішаю поділитися з вами дуже простим і дивно класним варіантом гарніру. Ніяких особливих зусиль, мінімум часу і ще менше інгредієнтів. Zaintrigovanи? Тоді поспішайте на кухню! опис приготування: Отже, я хочу розповісти, як приготувати гарнір з гарбуза, запеченої зі спеціям...
Французький цибульний гарнір
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...