Рецепт Стейк з яловичини з овочами
Рецепт приготування мексиканського стейка з гарніром з овочів.
опис приготування:
1. Посипати стейк меленим перцем і кмином.
2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати оливкову олію. Обсмажувати м'ясо в перебігу 6 хвилин на кожну сторону. Відкласти стейк в сторонку.
3. Нагріти в іншій сковороді оливкову олію і коричневий цукор.
4. Додати цибулю і готувати до "; коричневого" кольори. Додати Поблано і солодкий перчик, нарізані помідори і мелений кумін. Готувати до "; пом'якшення" перцю.
5. Залити біле вино і посолити. Готувати до "; випаровування" майже всієї рідини. поперчити.
6. Додати нарізану кінзу.
7. Нарізати стейк на тонкі скибочки.
- bifshteks— 200 грам
- мелений кумін— 1/4 чайних ложки
- чорний перець— 1 штука
- оливкова олія— 1 Ст. ложка
- коричневий цукор— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука(грубо нарізати)
- перець Поблано— 2 штуки(нарізати невеликими шматочками)
- червоний перець— 1 штука(нарізати невеликими шматочками)
- помідори— 2 штуки(нарізати невеликими шматочками)
- кмин— 1/8 чайних ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- біле вино— 60 мілілітрів
2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати оливкову олію. Обсмажувати м'ясо в перебігу 6 хвилин на кожну сторону. Відкласти стейк в сторонку.
3. Нагріти в іншій сковороді оливкову олію і коричневий цукор.
4. Додати цибулю і готувати до "; коричневого" кольори. Додати Поблано і солодкий перчик, нарізані помідори і мелений кумін. Готувати до "; пом'якшення" перцю.
5. Залити біле вино і посолити. Готувати до "; випаровування" майже всієї рідини. поперчити.
6. Додати нарізану кінзу.
7. Нарізати стейк на тонкі скибочки.
Подібні рецепти
Тісто для ватрушок з картоплею
Гуляш з яловичини з овочами — це дуже смачне і ситне блюдо, приготоване в китайському стилі. Це пряна і апетитне блюдо чудово підійде в якості легкої вечері або обіду на швидку руку. опис приготування: Готується гуляш з яловичини з овочами досить просто і швидко. Важливо тільки заздалегідь зам...
Суп з яловичини з рисом і овочами
Суп з яловичини дуже простий у приготуванні і дуже корисний. Щоб зробити суп ще корисніше, використовуйте пісне нежирне м'ясо. Незважаючи на свій простий склад, суп виходить дуже смачним і ситним. опис приготування: приготування: Нарізати яловичину кубиками розміром 1,5 см. Розігріти рослинне ...
Фарширований стейк
М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...
Яловичий стейк з чилі і салатом
Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...
Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею
Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...