Рецепт Стейк з яловичини з овочами

Рецепт Стейк з яловичини з овочами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування мексиканського стейка з гарніром з овочів.

опис приготування:

1. Посипати стейк меленим перцем і кмином.

2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати оливкову олію. Обсмажувати м'ясо в перебігу 6 хвилин на кожну сторону. Відкласти стейк в сторонку.

3. Нагріти в іншій сковороді оливкову олію і коричневий цукор.

4. Додати цибулю і готувати до "; коричневого" кольори. Додати Поблано і солодкий перчик, нарізані помідори і мелений кумін. Готувати до "; пом'якшення" перцю.

5. Залити біле вино і посолити. Готувати до "; випаровування" майже всієї рідини. поперчити.

6. Додати нарізану кінзу.

7. Нарізати стейк на тонкі скибочки.

  • bifshteks— 200 грам
  • мелений кумін— 1/4 чайних ложки
  • чорний перець— 1 штука
  • оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • коричневий цукор— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука(грубо нарізати)
  • перець Поблано— 2 штуки(нарізати невеликими шматочками)
  • червоний перець— 1 штука(нарізати невеликими шматочками)
  • помідори— 2 штуки(нарізати невеликими шматочками)
  • кмин— 1/8 чайних ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • біле вино— 60 мілілітрів
1. Посипати стейк меленим перцем і кмином.

2. Поставити сковороду на середній вогонь. Додати оливкову олію. Обсмажувати м'ясо в перебігу 6 хвилин на кожну сторону. Відкласти стейк в сторонку.

3. Нагріти в іншій сковороді оливкову олію і коричневий цукор.

4. Додати цибулю і готувати до "; коричневого" кольори. Додати Поблано і солодкий перчик, нарізані помідори і мелений кумін. Готувати до "; пом'якшення" перцю.

5. Залити біле вино і посолити. Готувати до "; випаровування" майже всієї рідини. поперчити.

6. Додати нарізану кінзу.

7. Нарізати стейк на тонкі скибочки.

Подібні рецепти

Гуляш з яловичини з овочами

Тісто для ватрушок з картоплею

Гуляш з яловичини з овочами — це дуже смачне і ситне блюдо, приготоване в китайському стилі. Це пряна і апетитне блюдо чудово підійде в якості легкої вечері або обіду на швидку руку. опис приготування: Готується гуляш з яловичини з овочами досить просто і швидко. Важливо тільки заздалегідь зам...

Суп з яловичини з рисом і овочами

Суп з яловичини з рисом і овочами

Суп з яловичини дуже простий у приготуванні і дуже корисний. Щоб зробити суп ще корисніше, використовуйте пісне нежирне м'ясо. Незважаючи на свій простий склад, суп виходить дуже смачним і ситним. опис приготування: приготування: Нарізати яловичину кубиками розміром 1,5 см. Розігріти рослинне ...

Фарширований стейк

Фарширований стейк

М'ясо - це саме по собі дуже смачно. Але можна зробити його ще смачніше. Один з варіантів - приготувати фарширований стейк. опис приготування: Головна перевага цієї страви - простота в приготуванні. Шматок м'яса замаринуйте. Потім зробіть надріз, так щоб вийшов конверт. Начините його цибулею і...

Яловичий стейк з чилі і салатом

Яловичий стейк з чилі і салатом

Рецепт приготування яловичого стейка з сальсою з петрушки і каперсів із зеленою квасолею. опис приготування: приготувати заправку. У мисці перемішати разом 1/4 чайної ложки порошку чилі, 1/4 чайної ложки меленого коріандру, гірчицю, 2 чайні ложки оливкової олії і оцет. Приправити сіллю і перце...

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Яловичий стейк з блакитним сиром і картоплею

Рецепт приготування стейка з яловичини на грилі з блакитним сиром, картоплею, часником і розмарином. опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. перемішати часник, розмарин, Вустерширський соус і масло в мисці, приправить перцем. Викласти стейк в блюдо, нарізати, якщо це необхід...