Рецепт Смородиновий зефір

Рецепт Смородиновий зефір
Кількість порцій: 10 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Зефір можна готувати на основі різного сиропу, а його незмінними складовими є білок і цукор. Обов'язково приготуйте кондитерський мішок з насадками, щоб зефір вийшов красивим.

опис приготування:

барвистий, смачний і найголовніше — натуральний смородиновий зефір в домашніх умовах готується швидко і застигає ніч. Таке ласощі сподобається вашим близьким і дітям. Отриманий результат порадує кожного кулінара, незважаючи на витрачені зусилля.

  • Яєчний білок— 1  штук
  • цукор— 470  грам
  • Агар-агар в порошку— 10  грам
  • вода— 150  мілілітрів
смородиновий зефір - фото крок 1 1. Використовуючи ягідне пюре, нам потрібно буде його консистенцію довести до густого стану. Це робиться за допомогою цукру. Отже, для початку потрібно подрібнити смородину в блендері, після чого перетерти її, щоб видалити макуха і залишився тільки сироп.

смородиновий зефір - фото крок 2 2. Ягоди протираються після цього з цукром і збиваються. В середині процесу потрібно додати яєчний білок і збивати на повній потужності.

смородиновий зефір - фото крок 3 3. У каструлі з водою розчинити агар-агар з цукром і проварити. В середньому на приготування сиропу йде близько 10 хвилин. Для цього процесу візьміть велику каструлю, оскільки під час варіння буде утворюватися піна. Гарячий сироп поступово вливається в ягідну масу і збивається.

смородиновий зефір - фото крок 4 4. Агар-агар застигає при температурі 40 градусів. Після збивання масу потрібно завантажити в кондитерський мішок і "; виливати" зефір на змащений протівень.Через кілька годин смородиновий зефір потрібно посипати цукровою пудрою і залишити також в прохолодному місці.

смородиновий зефір - фото крок 5 5. Зефірінкі можна склеювати — вони відмінно цьому піддаються. Перекладаємо готовий продукт в холодильник і подаємо до чаю.

смородиновий зефір - фото крок 6 6. Форма і зовнішній вигляд залежать тільки від вас і кондитерського мішка з насадкою, яким ви будете користуватися.

Подібні рецепти

Смородиновий кекс

Діп з квасолі і часнику

Простий смородиновий кекс з додавання шоколаду — чудова домашня випічка, яка підійде на кожен день або навіть на святковий стіл. Кекс виходить дуже ніжним і ароматним. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо смородиновий кекс в домашніх умовах. Насамперед перебираємо і промиваємо ягоди. Далі ...

Смородиновий торт

Смородиновий торт

Цей красивий багатошаровий торт готується зі смородини, вершків і шоколаду. Торт виглядає дуже ошатно і вишукано, так що рекомендую готувати його на святковий стіл. опис приготування: Приготуємо смородиновий торт в домашніх умовах. Торт складається з декількох шарів. В першу чергу потрібно спе...

Смородиновий коктейль з яйцем

Смородиновий коктейль з яйцем

Цей рецепт сподобався мені своєю простотою, його навіть діти можуть зробити. опис приготування: Яйце розтерти з цукром, додати холодне молоко і чорносмородиновий сік, ретельно все перемішати і охолодити, поставивши на деякий час в холодильник. Подавати коктейль з кубиками льоду. Смачного! Чё...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...