Рецепти muscleman.com.ua
Говяжья печень с курагой и яблоком
Этот рецепт для любителей блюд из печени. Готовить можно любую печень: свинячу, курячу, яловичу. Будет одинаково вкусно, повірте. Сладость кураги и кислинка яблока придадут новый вкус печенке. опис приготування: Ця страва для тих, хто любить субпродукти. Печень полезна всем, это давно известно...
Суп картопляний з грибами і пореєм
Ароматна тарілка наваристого супу - відмінний початок обіду. особливо, якщо це грибний суп зі свіжими овочами, корисний і смачний. опис приготування: Картопля містить велику кількість вітамінів і калію. Лук багатих фітонциди пористих, а морква - каротином. Гриби збагачують блюдо білками і екс...
Французький мигдальний пиріг
Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога! опис приготування: Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не та...
Солянка зі свининою в мультиварці
Якщо у вашій родині з'явилася мультиварка, значить пора адаптувати популярні страви під методи приготування в сучасній техніці. Солянка в мультиварці нічим не поступається класичної, спробуйте. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування солянки зі свининою в мультиварці. Г...
Кава з віскі і молоком
Рецепт приготування м'ясного супу з овочами і спеціями по-вірменськи. опис приготування: Яловичина ретельно промивається, а потім з неї зрізаються всі плівки, сухожилля і жирові залишки. Вона вариться при слабкому кипінні до готовності. Отриманий бульйон зціджує, а м'ясо ріжеться на порційні ш...
Соус з жовтків
Рецепт приготування соусу з жовтків, прекрасне доповнення кількість порцій: 10 варених яєчних жовтків— 5 штук рослинної олії— 50 мілілітрів гірчиці— 1 Чайна ложка пучок кропу— 1 штука стручки червоного гострого перцю— 0.5 штуки часнику— 3 зубчики сіль— 1 штука(за смаком) часник очистити, п...
Суп з курячими фрикадельками і овочами
Якщо ви любите супи на швидку руку і у вас є курячий фарш, то пропоную приготувати суп з курячими фрикадельками за цим рецептом. При наявності будь-якого фаршу можна приготувати аналогічне блюдо. опис приготування: легкий, смачний і простий суп з курячими фрикадельками готується менш, ніж за ...
Gemmaitya
Gemmaitya (генмайтя), від японського «коричневий рисовий чай» — древній енергетичний напій, яким користувалися бідняки для підтримки сил. Він виготовлявся з листя зeленого чаю і смаженого рису кількість порцій: 1 Мал— 1 Склянка зелений чай— 1 Склянка(лист) сіль— 1 За смаком вода— 300-500 мілілі...
Суп грибний з плавленим сиром
Обожнюю грибний суп з плавленим сиром. це, начебто, дуже просте, нехитре блюдо з бюджетних інгредієнтів, але смак — неповторний. Рекомендую спробувати приготувати! опис приготування: Даний суп не з найпростіших, тому доведеться розташовувати годинку, а може навіть з хвостиком на його приготува...
Грінки з помідорами, сиром і часником
Грінки з помідорами, сиром і часником можуть стати вашою улюбленою закускою. Такі бутерброди будуть дуже до речі, якщо до вас несподівано прийшла велика кількість гостей, яких потрібно швидко нагодувати. опис приготування: Щоб грінки вийшли смачними і ароматними, обов'язково додайте до них тро...
Холодець з курки без желатину
Холодець з курки має вагомі переваги. Він не такий жирний і калорійний, більш дієтичний, а також завжди виходить прозорим, красивого жовтуватого відтінку, з приємним ніжним смаком. опис приготування: Якщо вас мучить питання, як приготувати холодець з курки без желатину, щоб він був смачний і п...
Горошницей
Горошницей - це горохова каша. густа, рідка… аби з гороху. Для приготування потрібно мінімум продуктів, але за кашею потрібне око та око. готуємо разом, у вас вийде відмінна каша! опис приготування: Горохова каша, або горошницей, раніше була дуже популярна. А потім страви з картоплі відсунули ...
Хліб для хлібопічки «Мулинекс»
Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...
Gedlibje
Страв з курки по всьому світу існує дуже багато. Тому я постійно стикаюся з новими і цікавими варіантами. Цього разу знову ж натрапила на рецепт, з яким раніше не зустрічалася. опис приготування: Чи чули ви коли-небудь про гедлібже? Це гаряче блюдо кабардино-балканської кухні, яке складається ...
Суп грибний з гречкою
Перша страва — найважливіша частина обіду. Тому підтримувати різноманітність в обідньому меню не менш важливо, ніж добре поснідати. Пропоную вам рецепт приготування супу грибного з гречкою. опис приготування: Нижче описаний класичний рецепт приготування грибного супу з гречкою. Так вариться ві...
Фарширований лаваш
На основі лаваша можна зробити смачну, ситну і просту закуску, яка відмінно втамує голод. Особливої складності в тому, як приготувати фарширований лаваш, немає. Все залежить від смакових уподобань. опис приготування: Вже давно лаваш використовують не тільки для люля-кебаб або шашлику. На йог...
Suharnik
Suharnik — блюдо російської кухні з пшеничних сухарів, залитих сумішшю молока і яєць. Запікалося раніше в російській печі, подавалося як повсякденне блюдо. Хрусткий верх і повітряний вершковий низ. опис приготування: Ділюся з вами простим рецептом, як приготувати сухарнику. Пшеничні сухарі зап...
Вершковий суп з лососем і креветками
Цей вершковий суп сподобається навіть тим, хто не любить звичайну юшку. У ньому поєдналося все: ніжність філе лосося і креветок, пікантність маслин і оливок в вершковому бульйоні. А готується всього за півгодини! опис приготування: Перед вами - легкий і швидкий рецепт, як приготувати вершковий...
Шашлик з стегенець на сковороді
Смачний шашлик з курячих стегенець можна приготувати вдома в будь-яку погоду. звичайно, в ньому не буде вистачати запаху диму, але якщо дуже хочеться шашлику, можна не звертати уваги на деякі дрібниці. опис приготування: Похмура і погана погода, а так хочеться шашлику. Не впадай у відчай — шаш...
Гокая
Гокая - це киргизька тонка коржик з дріжджового тіста, яку найчастіше подають до чаю. У нас такі коржі найчастіше подають до супів і бульйонів. Сьогодні хочу приготувати таку корж з вами. опис приготування: Про це рецепті я почула від захопленої подруги, яка вперше приготувала ГЗК і була враже...