Рецепт Соус зі слив

Рецепт Соус зі слив
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 30 хв.
Ви можете приготувати такий соус один раз, а потім використовувати його всю зиму, так як його можна закрити в банках! Він дуже добре підходить до м'яса, надає йому трохи солодких ноток і чудовий аромат!

опис приготування:

Такий соус - відмінний варіант для господинь, які люблять по максимуму приготувати все необхідне наперед, адже в стерилізованих банках він може зберігатися мінімум всю зиму! Такий сливовий соус відмінно підійде до м'яса, за бажанням його навіть можна додати в салати. Обов'язково стежте за тим, щоб сливи варилися на маленькому вогні, інакше вони перетворяться в компот і соус не вийде густим. Це відмінна заготовка, тому я розповім вам, як приготувати соус зі слив, прямо зараз.

  • Зливи— 0,5 кілограма
  • перець гострий— 20 грам
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— За смаком(на кінчику ножа)
  • обкладинка— За смаком
  • бадьян— За смаком
  • гвоздика— За смаком
  • Бальзамічний оцет— 3-5 Ст. ложок
  • Koriandr— За смаком
Соус зі слив - фото крок 1 1. Зливи розріжте навпіл, вийміть з них кісточку. Перекладіть їх в каструлю, залийте невеликою кількістю води і на повільному вогні під закритою кришкою млоїте 10-15 хвилин, щоб вони стали м'якими.

Соус зі слив - фото крок 2 2. Видаліть з перцю насіння, якщо ви не хочете, щоб він був занадто гострим. натріть часник, дрібно наріжте зелень.

Соус зі слив - фото крок 3 3. Додайте до м'яких слив всю зелень, часник і перець, бадьян, koriandr, корицю, цукор, сіль, гвоздику. Накрийте все кришкою і залиште нудитися 10-15 хвилин.

Соус зі слив - фото крок 4 4. Дайте слив охолонути, за допомогою товкучки видавіть м'якоть слив через сито. Додайте бальзамічний оцет. Поставте соус на вогонь і доведіть до кипіння, після чого відразу залийте в стерилізовані банки. Смачного!

Подібні рецепти

Соус з кислих слив

Варення з слив в аерогрилі

Такий китайський соус з кислих слив в домашніх умовах готується дуже легко. і незмінно виходить смачним і соковитим. Він найкращим чином підходить до курки і м'яса! Спробуйте самі, рецепт простий! опис приготування: Такий соус з кислих слив в домашніх умовах я готую один раз на рік, зате їдять...

Соус «ткемалі» зі слив

Соус «ткемалі» зі слив

Соус «Ткемалі» більше відомий в країнах колишнього Радянського Союзу. Це національний грузинський соус, який готується з особливого сорту слив. розповідаю, як приготувати соус «Ткемалі» зі слив. опис приготування: Соус отримав свою назву від сорту слив, які дозрівають до кінця літа, тоді ж і п...

Соус «ткемалі» із зелених слив

Соус «ткемалі» із зелених слив

Уже не перший раз зіштовхують з рецептом "; Ткемалі ";, та й не раз сама його робила. Цей кавказький соус полюбився моїй родині. Особливо його поважають чоловіки, додаючи до будь-якого м'яса. опис приготування: І ви теж не відставайте, скоріше записуйте кроки, Щоб дізнатися, як приготувати соу...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...