Рецепт Соус зі слив
Ви можете приготувати такий соус один раз, а потім використовувати його всю зиму, так як його можна закрити в банках! Він дуже добре підходить до м'яса, надає йому трохи солодких ноток і чудовий аромат!
опис приготування:
Такий соус - відмінний варіант для господинь, які люблять по максимуму приготувати все необхідне наперед, адже в стерилізованих банках він може зберігатися мінімум всю зиму! Такий сливовий соус відмінно підійде до м'яса, за бажанням його навіть можна додати в салати. Обов'язково стежте за тим, щоб сливи варилися на маленькому вогні, інакше вони перетворяться в компот і соус не вийде густим. Це відмінна заготовка, тому я розповім вам, як приготувати соус зі слив, прямо зараз.
- Зливи— 0,5 кілограма
- перець гострий— 20 грам
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— За смаком(на кінчику ножа)
- обкладинка— За смаком
- бадьян— За смаком
- гвоздика— За смаком
- Бальзамічний оцет— 3-5 Ст. ложок
- Koriandr— За смаком
2. Видаліть з перцю насіння, якщо ви не хочете, щоб він був занадто гострим. натріть часник, дрібно наріжте зелень.
3. Додайте до м'яких слив всю зелень, часник і перець, бадьян, koriandr, корицю, цукор, сіль, гвоздику. Накрийте все кришкою і залиште нудитися 10-15 хвилин.
4. Дайте слив охолонути, за допомогою товкучки видавіть м'якоть слив через сито. Додайте бальзамічний оцет. Поставте соус на вогонь і доведіть до кипіння, після чого відразу залийте в стерилізовані банки. Смачного!
Подібні рецепти
Варення з слив в аерогрилі
Такий китайський соус з кислих слив в домашніх умовах готується дуже легко. і незмінно виходить смачним і соковитим. Він найкращим чином підходить до курки і м'яса! Спробуйте самі, рецепт простий! опис приготування: Такий соус з кислих слив в домашніх умовах я готую один раз на рік, зате їдять...
Соус «ткемалі» зі слив
Соус «Ткемалі» більше відомий в країнах колишнього Радянського Союзу. Це національний грузинський соус, який готується з особливого сорту слив. розповідаю, як приготувати соус «Ткемалі» зі слив. опис приготування: Соус отримав свою назву від сорту слив, які дозрівають до кінця літа, тоді ж і п...
Соус «ткемалі» із зелених слив
Уже не перший раз зіштовхують з рецептом "; Ткемалі ";, та й не раз сама його робила. Цей кавказький соус полюбився моїй родині. Особливо його поважають чоловіки, додаючи до будь-якого м'яса. опис приготування: І ви теж не відставайте, скоріше записуйте кроки, Щоб дізнатися, як приготувати соу...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру
Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...