Рецепт Шашлик з стегенець на сковороді
Смачний шашлик з курячих стегенець можна приготувати вдома в будь-яку погоду. звичайно, в ньому не буде вистачати запаху диму, але якщо дуже хочеться шашлику, можна не звертати уваги на деякі дрібниці.
опис приготування:
Похмура і погана погода, а так хочеться шашлику. Не впадай у відчай — шашлик з курячих стегенець на сковороді, приготований в домашніх умовах, підніме вам настрій і нагадає про літо. звичайно, запаху диму домашнім шашликів буде не вистачати, але це вже дрібниці. Адже м'ясо буде на шпажках і рум'яне, как-будто приготовлено на вугіллі. розповідаю, як приготувати шашлик з курячих стегенець на вугіллі.
1. Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо Часничниці.
2. робимо маринад — додаємо до цибулі і часнику сіль, перець і сік половинки лимона. Перемішаємо все це, злегка придавлюючи цибулю.
3. Курячі стегенця добре вимиємо і обмазуємо маринадом. Відправляємо в холодильник на 2-3 годину.
4. Дістаємо промариновані стегенця, очищаємо від цибулі і часнику і нанизуємо на дерев'яні шпажки.
5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо стегенця на середньому вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Потім вогонь зменшуємо, додаємо на сковороду цибулю і закриваємо все кришкою.
6. Протушкувати під кришкою хвилин 10-15 до готовності.
Подаємо шашлик зі свіжими овочами. Смачного!
- Курячі стегна— 6 штук
- Цибуля ріпчаста— 1-2 штук
- часник— 2-3 зубчиків
- лимон— 1/2 штуки
- сіль— 2-3 Щепоток
- Перець чорний мелений— 1-2 Щепоток
- Масло рослинне— 75 мілілітрів
1. Чистимо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник подрібнюємо Часничниці.
2. робимо маринад — додаємо до цибулі і часнику сіль, перець і сік половинки лимона. Перемішаємо все це, злегка придавлюючи цибулю.
3. Курячі стегенця добре вимиємо і обмазуємо маринадом. Відправляємо в холодильник на 2-3 годину.
4. Дістаємо промариновані стегенця, очищаємо від цибулі і часнику і нанизуємо на дерев'яні шпажки.
5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо стегенця на середньому вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Потім вогонь зменшуємо, додаємо на сковороду цибулю і закриваємо все кришкою.
6. Протушкувати під кришкою хвилин 10-15 до готовності.
Подаємо шашлик зі свіжими овочами. Смачного!
Подібні рецепти
Минтай смажений в сметані
Мій найулюбленіший шашлик — це шашлик з курки. Його легко приготувати. Маринується такий шашлик протягом доби і виходить дуже смачним, соковитим і ніжним. Ділюся з вами секретом приготування. опис приготування: Шашлик з стегенець найзручніше готувати на решітці, так як на шампура нанизувати к...
Холодець з курячих стегенець
Смачний і простий у приготуванні холодець з курячих стегенець займе почесне місце на вашому святковому столі і не тільки. Гості точно оцінять таке блюдо гідно! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Холодець з курячих стегенець — це доступне і недороге блюдо. Приготувати його можна як до...
Холодець з стегенець
Я розповім, як приготувати холодець з стегенець. Він виходить дуже смачним і ніжним і ризикує стати улюбленою стравою кожного. Спробуйте приготувати холодець з стегенець у себе вдома. опис приготування: За цим рецептом виходить дивовижний і ніжний холодець. Якщо хочете, то м'ясо можна пропусти...
Шашлик на сковороді зі свинини
Ви думаєте, що тільки на природі шашлик виходить смачним? Запевнюю вас, будинки його теж можна приготувати, і в цьому рецепті я розповім вам, як зробити приголомшливий шашлик на сковороді зі свинини. опис приготування: що, звичайно я розумію, що на відкритому повітрі і атмосфера інша, і будь-...
Шашлик гармошкою
Шашлик збирає всю родину або велику компанію друзів. Можна зробити традиційний або трохи поекспериментувати з його формою. Розповідаю про рецепт, як приготувати шашлик гармошкою. опис приготування: Для приготування м'ясо потрібно нарізати НЕ шматочками, а смужками. Підійде будь-яке м'ясо: куря...