Рецепти muscleman.com.ua
Суп з сочевиці і нуту
Іноді вегетаріанські страви можуть бути більш ситними, ніж звичайні. наприклад, цей рецепт супу. У ньому кілька бобових рослин і овочі, і здається, що він зварений на м'ясному бульйоні, але це не так. опис приготування: З покрокової інструкції ви дізнаєтеся про те, як приготувати суп з сочевиц...
Суп з гарбузом і нутом
покажу, як приготувати смачний «осінній» суп з гарбузом і нутом, ароматний і багатий вітамінами. Його можна приготувати без макаронних виробів і подати просто з хлібом або додати дрібні макарони. опис приготування: Якщо ви використовуєте сухий нут, то просто замочіть його на ніч в злегка теплі...
Гранатовий браслет салат з куркою
Хочете здивувати своїх гостей смачним салатом? Я розповім, як приготувати салат "; Гранатовий браслет" з куркою. дивіться рецепт! опис приготування: Салат "; Гранатовий браслет "має дуже багато спільного з іншим, традиційним російським блюдом "; Оселедець в шубі ";, але завдяки своїй формі йог...
Гречка з фаршем на сковороді
Гречка з фаршем на сковороді дуже просте, я б навіть сказала, сільське блюдо, яке приготувати не варто ніяких труднощів. скромно, смачно, швидко і дуже ситно. опис приготування: Коли часу не дуже багато, коли хочеться приготувати що-небудь нехитре і смачне мене виручав завжди моя гречка з фарш...
Рецепти салат «наречена»
Я всегда отдаю предпочтение домашнему хлебу, а Вы? Предлагаю рецепт ароматного хлеба с плотны мякишем. Он получается правда вкусным и мягким. А также большой плюс этого хлеба — он не крошится. опис приготування: Хлеб на сыворотке отличается приятным вкусом и тонким ароматом. Приготовить такой ...
Французьке печиво «Мадлен»
Французьке печиво «Мадлен» готується дуже легко, з найпростіших продуктів, при цьому виходить надзвичайно смачним і ніжним. Спробуйте і ви приготувати відоме у всьому світі французьке печиво. опис приготування: Французьке печиво «Мадлен» відомо практично в усьому світі, воно полюбилося багатьо...
Суп «розсольник» з рисом
Ситний і наваристий розсольник сподобається кожному, хто хоч раз його спробував. Сьогодні і ви дізнаєтеся, як приготувати суп розсольник з рисом. Зараз поділюся усіма секретами готування. опис приготування: Суп виходить дивно наваристим, ситним і смачним. Завдяки солоних огірків він набуває пі...
Шарлотка з яблуками і бананами
Ніжна шарлотка з яблуками і бананами сподобається всім. Банани надають традиційної Шарлотці новий смак, а добре виглядати бананів в тесті дозволить сік лимона. На приготування піде трохи більше години. опис приготування: Банани завжди створюють настрій! Жовті, солодкі, не втрачають свого смаку...
Соус до тефтелі зі сметаною
Соус дуже смачний. Неймовірно сподобається дітям. У соусі немає овочів. Ви їх можете додавати за смаком, але соус смачний сам по собі і особливого доповнення не вимагає. опис приготування: Готуємо соус для тефтелей на основі томатного соку. Томатний сік— 500 мілілітрів розмарин— 1 Чайна лож...
Шаурма в булці
Всі ми дуже любимо фаст-фуд. Одне з найпопулярніших страв — Заурма. Зазвичай вона готується в лаваші, але я пропоную вам спробувати рецепт приготування шаурми в булці. опис приготування: Головне при приготуванні шаурми в булці в домашніх умовах — добре замаринувати м'ясо. М'ясо можна брати буд...
Щучі голови
Щучі голови можна приготувати по-різному, і дуже смачними вони виходять вареними у вигляді юшки. Готується такий суп близько 1,5 годин і ідеально смакує вприкуску з щучими головами. опис приготування: Юшку можна приготувати з будь-якої риби та її частин, але з щуки вуха завжди особлива. Крім ц...
Сендвічі зі стейком
Рецепт приготування сендвічів з стейком, цибулею, руколлою і соусом з майонезу, гірчиці і сметани. опис приготування: При бажанні ви можете використовувати при приготуванні соусу грецький йогурт замість сметани, а також додати в нього трохи хрону для пікантності. оливкова олія— За смаком жов...
Грибний соус в мультиварці
Цей соус здатний прикрасити собою безліч страв. зрозуміло, не тільки прикрасити, але і здивувати всіх своїми неперевершеними смаковими якостями і ніжним ароматом. обов'язково приготуйте! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування грибного соусу в мультиварці. Соус готується ...
Суп з яєчної локшиною
Суп з яєчної локшиною за цим рецептом готується просто і швидко. Виходить суп яскравий і ситний! Я, як любитель курячих супчиків, раджу вам спробувати саме цей! опис приготування: У цьому рецепті мені найбільше подобається локшина! З нею менше мороки, ніж з локшиною на борошні. І виходить дуже...
Суп з печериць з сиром плавленим
Суп готую зі свіжих і сушених грибів, так смак більш насичений і інтенсивний. М'яку консистенцію і смак йому додає плавлений сир. розповім, як приготувати суп з печериць з сиром плавленим. опис приготування: Такий суп краще подавати зі житнім домашнім хлібом або сухариками. суп легкий, добре з...
Солянка з копченою ковбасою
Як приготувати просто і смачно? Пропоную вам рецепт приготування солнкі з копченою ковбасою. опис приготування: Щоб прискорити процес приготування солянки з копченою ковбасою в домашніх умовах, потрібно готувати інгредієнти паралельно (м'ясний бульйон, овочі і перловку). За бажанням можна в го...
Галушки з сиром
просте, ситне і смачне блюдо. Галушки можна подавати як самостійно з будь-якими соусами, так і в якості гарніру. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Рецептів галушок дуже багато: сирні, картопляні, яблучні, пісні і т.д. Сьогодні я розповім, як приготувати галушки з сиром. Галушки вихо...
Суп звичайний
Хочу показати вам, як приготувати суп звичайний на основі макарошек, м'ясного фаршу і овочів. Готується все просто, інгредієнти цілком звичайні. думаю, з супчиком впорається будь-яка господиня. опис приготування: Потрібно сказати, що суп виходить досить ситним за рахунок м'яса, квасолі і макар...
Грибні шніцелі
Зазвичай шніцелі готують з м'яса. А я пропоную Вам приготувати шніцелі з грибів з великим капелюшком. Виходять такі шніцелі соковитими, пряними, з хрусткою скоринкою і дуже смачними. Пригощайтеся! опис приготування: Як приготувати грибні шніцелі? Для цієї страви підходять гриби з великим капел...
Соус «ткемалі» зі слив
Соус «Ткемалі» більше відомий в країнах колишнього Радянського Союзу. Це національний грузинський соус, який готується з особливого сорту слив. розповідаю, як приготувати соус «Ткемалі» зі слив. опис приготування: Соус отримав свою назву від сорту слив, які дозрівають до кінця літа, тоді ж і п...