Рецепт Sous за татаро

Рецепт Sous за татаро
Кількість порцій: 5 Час приготування: 20 хв.
Предложенный рецепт – это один из вариантов соуса по-татарски. У класичний рецепт входять варені жовтки. В даному випадку за основу береться майонез. Але і цей варіант соус має відмінний смак.

опис приготування:

Приготувати соус по-татарськи не складе великих труднощів і не займе багато часу. Якщо немає блендера, то огірки подрібніть на крупній тертці, а майонез змішайте з маринадом за допомогою віночка. Соус зберігайте в холодильнику 3 дня.

  • майонез— 300  грам
  • Огірки мариновані— 250 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука(середнього розміру)
  • Маринад / огірковий розсіл— 100 мілілітрів
  • хрін— 0,5  чайних ложки(тертий)
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець— За смаком(мелений)
  • кріп— 1/2 пучка(свіжий)
  • цукор— 1 Чайна ложка
Sous за татаро - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти.
Також вам буде потрібно погружной блендер і блендер-стакан.

Sous за татаро - фото крок 2 У блендер-стакан покладіть цибулю, огірки і цукор. У пульсовом режимі подрібніть на дрібні шматочки.

Sous за татаро - фото крок 3 Додайте нарізаний кріп і ще раз подрібніть.

Sous за татаро - фото крок 4 Окремо змішайте майонез, огірковий розсіл, хрін, мелений чорний перець.
Занурювальним блендером пробийте масу до однорідного стану.

Sous за татаро - фото крок 5 З'єднайте обидві частини. Якщо необхідно, то додайте солі за смаком.

Sous за татаро - фото крок 6 Соус перелийте в чисту тару. Зберігайте в холодильнику. подають охолодженим.

Подібні рецепти

Sous цинкування

Sous tkemali від tern

Sous цинкування (англ. нахил) - загальна назва соусів, які застосовують для обмакувания в них шматочків м'яса, овочів, фруктів, риби і морепродуктів. До вашої уваги — найпростіший соус-діп з сметани. опис приготування: Властивості і походження: Назва соусу походить від слова «dip», що в перекл...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...