Рецепт Грибний соус в мультиварці

Рецепт Грибний соус в мультиварці
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв.
Цей соус здатний прикрасити собою безліч страв. зрозуміло, не тільки прикрасити, але і здивувати всіх своїми неперевершеними смаковими якостями і ніжним ароматом. обов'язково приготуйте!

опис приготування:

Перед вами — класичний рецепт приготування грибного соусу в мультиварці. Соус готується в режимі "; Випічка ";, виставляємо його на 40 хвилин. Готову страву чудово підходить до всіляких гарнірів: kartofelyu, макаронів, Greck. Удачі вам!

  • гриби— 500 грам
  • крем— 4 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • борошно— 1,5 Ст. ложки
  • вода— 1 Склянка(тепла кип'ячена)
  • сир твердий— За смаком
  • Вершкове масло— За смаком
  • сіль— За смаком
Грибний соус в мультиварці - фото крок 1 Гриби і цибулю дрібно ріжемо. В режимі "; Випічка" спершу розтопити вершкове масло, потім 5 хвилин обсмажуємо цибулю і додаємо гриби, смажимо ще 20 хвилин.

Грибний соус в мультиварці - фото крок 2 додаємо борошно, ретельно перемішуємо.

Грибний соус в мультиварці - фото крок 3 Через пару хвилин додаємо сметану, знову перемішуємо.

Грибний соус в мультиварці - фото крок 4 Тепер вливаємо воду, всипаємо сіль, перець і лавровий лист.

Грибний соус в мультиварці - фото крок 5 За кілька хвилин до кінця приготування додамо тертий сир.

Грибний соус в мультиварці - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Грибний білий соус

Тісто для шарлотки

Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...

Грибний соус з печериць з вершками

Грибний соус з печериць з вершками

Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу. опис приготування: Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на свя...

Грибний соус з шампіньйонів

Грибний соус з шампіньйонів

Ніжний грибний соус стане кращим супроводом до м'яса, птиці, пасти або риба. спробуємо приготувати? опис приготування: Правильно підібраний і підготовлений соус допоможе розкрити смак будь-якої страви і скрасити будь-які недоліки. Один з найпопулярніших соусів — грибний соус з шампіньйонів. Це...

Грибний соус із сушених грибів

Грибний соус із сушених грибів

Сушені гриби надають будь-якої страви неповторну родзинку. А соус з них виходить більш ароматним і насиченим, ніж зі свіжих. Якщо ви заготовили на зиму сушених грибів, тоді цей рецепт для вас! опис приготування: грибний соус — це можливість навіть просту гречану кашу зробити смачною і не такий...

Грибний соус із заморожених грибів

Грибний соус із заморожених грибів

Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бi...