Рецепт Соус «Relina»

Рецепт Соус «Relina»
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Яскравий смак соусу з Індії став пізнаваний по всьому світу. Його із задоволенням готують і закручують в банки, подаючи до м'ясних страв і напівфабрикатів. В основі соусу виступають мариновані огірки.

опис приготування:

Інгредієнти вказані на ємність 0,4 L. Пряний і пікантний смак ароматного соусу сподобається до смаку всім дорослим, особливо при подачі з шашликом або запеченим м'ясом. Ви можете приготувати трохи соусу на пробу, а потім — більшу частину заготовок, якщо він буде вам до душі!

  • Огірки мариновані— 4 штуки
  • Перець болгарський червоний— 1-2 штук
  • Перець болгарський зелений— 1-2 штук
  • насіння гірчиці— 1 Ст. ложка(з гіркою)
  • Насіння кропу— 1 Чайна ложка(або селери)
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • оцет яблучний— 0,5 склянки
  • сіль— 0,25 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 3 щіпки
  • Цибуля ріпчаста— 0,25 штуки
Соус Підготуйте зазначені інгредієнти.

Соус Очистіть від лушпиння цибулю, промийте і наріжте чверть плода в чашу подрібнювача кубиками. Промийте болгарські перці червоного і зеленого кольору, зріжте кришечки з овочів, видаліть насіння і промийте всередині. Наріжте їх кубиками в ємність до цибулі.

Соус Подрібніть все протягом 2-3 хвилин.

Соус Мариновані огірки натріть на тертці з дрібними отворами в глибоку ємність: салатник або миску. Викладіть туди ж подрібнену овочеву масу.

Соус Всипте насіння гірчиці і акуратно все перемішайте. Залиште в такому вигляді на 1-2 годину, щоб насіння гірчиці втягнули в себе рідину і набрякли.

Соус У каструлю або казан всипте цукровий пісок, сіль, мелений чорний перець і насіння кропу або селери.

Соус Влийте яблучний оцет 6%. Його можна замінити бальзаміком або звичайним столовим оцтом.

Соус Викладіть в ємність овочеву масу і перемішайте. Помістіть каструлю на плиту, включаючи середній нагрів.

Соус Протомитися соус на плиті близько 15-20 хвилин, щоб всі смаки і аромати перемішалися, не забуваючи зменшити нагрів після закипання маси.

Соус Потім викладіть соус в ошпарені баночки і закрутіть їх гарячими кришками по різьбі. Зберігати заготовку потрібно тільки в холодильнику або в прохолодному приміщенні, щоб вона не забродила!

Подібні рецепти

Французький соус (вінегрет)

Taj

Ось дуже простий рецепт, але він може повністю перетворити ваш салат. кількість порцій: 3-4 оцет— 2 Ст. ложки оливкова олія— 6 Ст. ложок гірчичний— 1 Чайна ложка сіль, перець— — За смаком залийте 2 столові ложки оцту в банку. Додати солі. Одягніть кришку… … і струсіть ї...

Голландський соус

Голландський соус

голландський соус (голландський соус) - традиційний французький соус, який подають до страв з риби, овочів і яєць. Для всіх, хто цікавиться — класичний рецепт голландського соусу. опис приготування: Властивості і походження: Голландський соус входить в число чотирьох основних соусів. Назва цьо...

Грибний соус з печериць з вершками

Грибний соус з печериць з вершками

Для приготування грибного соусу з печериць з вершками не потрібні особливі продукти. Блюдо легко готується господинею без особливих кулінарних здібностей за невеликий проміжок часу. опис приготування: Грибний соус з печериць з вершками може бути прекрасним доповненням до основної страви на свя...

Гороховий соус

Гороховий соус

Гороховий соус - моє недавнє відкриття. Це веганські соус на основі подрібненого сухого гороху. На смак нагадує майонез, але з гороховим присмаком. опис приготування: Нижче я дам покроковий опис, як приготувати гороховий соус. Для основи я подрібнюю сухий горох в кавомолці. Також можна викорис...

Грибний соус з шампіньйонів

Грибний соус з шампіньйонів

Ніжний грибний соус стане кращим супроводом до м'яса, птиці, пасти або риба. спробуємо приготувати? опис приготування: Правильно підібраний і підготовлений соус допоможе розкрити смак будь-якої страви і скрасити будь-які недоліки. Один з найпопулярніших соусів — грибний соус з шампіньйонів. Це...