Рецепти muscleman.com.ua

Солянка з грибами на зиму

Солянка з грибами на зиму

Хочу з вами поділитися перевіреним рецептом і розповісти, як приготувати солянку з грибами на зиму, улюблену багатьма заготовку. Рецепт досить простий, а результат завжди відмінний. Спробуйте і ви. опис приготування: З даної кількості продуктів виходить приблизно три баночки по 750 мілілітрів....

Суп-пюре з гарбуза

Суп-пюре з гарбуза

Любителі і цінителі гарбуза, це ваше блюдо. Шматочок сонця на обідньому столі. смачно, корисно і красиво. кількість порцій: 8 гарбуз— 800 грам Цибуля— 1 штука часник— 2 зубчики Вершкове масло— 40 грам Соняшникова олія— 2 Ст. ложки М'ясний або овочевий бульйон— 700 мілілітрів Картопля— 1 штука т...

Соте з баклажанів на зиму

Соте з баклажанів на зиму

Підкажу прекрасний рецепт приготування соте з баклажанів на зиму, — адже по суті всі овочеві закуски можна зберігати всю зиму, балуючи і себе і рідних смачними доповненнями і до гарнірів, і до м'яса! опис приготування: Такий простий рецепт соте з баклажанів на зиму мені особисто імпонує тим, щ...

Шоколадний чізкейк з сиру

Шоколадний чізкейк з сиру

Якщо ви любите чизкейки, не проходьте повз цього простого рецепту, як приготувати шоколадний чізкейк з сиру. Розсипчаста шоколадна основа і в міру солодка сирна начинка сподобаються всім. опис приготування: Розбивши весь процес на етапи, ви без зусиль приготуєте такий смачний десерт з сиру. Дл...

Солянка з ковбасою

Рулетики з яловичини з кедровими горіхами

Я вам покажу рецепт, як приготувати солянку з ковбасою, картоплею, цибулею, помідорами, солоними огірками і маслинами. Це дуже ситний і густий м'ясний супчик для тих, хто любить добре поїсти. опис приготування: Солянка з ковбасою - це дуже густий з насичений смаком суп, який часто готували наш...

Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Грушевий пиріг з мигдальним кремом

Рецепт приготування ніжного пирога з грушами і мигдальним кремом. опис приготування: приготувати тісто. У кухонному комбайні змішати борошно, сіль, і цукор-пісок. Додати масло і 2 столові ложки крижаної води. збивати ,поки тісто не стане розсипчастим. При необхідності поступово додати ще до 2 ...

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Макарони давно вже є в кожній родині як популярне і просте блюдо. Завдяки цим рецептом ви зможете урізноманітнити звичний смак макаронів, що приємно здивує ваших близьких. Загалом, рекомендую! опис приготування: Врахуйте такі моменти в рецепті, як приготувати фаршировані макарони "; черепашки"...

Суп Зоннтаг

Суп Зоннтаг

смачний суп, скажу я вам! Готується він з морквини,картоплі, бекону і ріпчастої цибулі. Наваристий і апетитний, він стане прекрасним доповненням до вашого обіднього столу! Спробуйте! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування супу Зоннтаг. Суп настільки простий, що впорається ...

Філіппінська Арроз КАЛЬДО

Філіппінська Арроз КАЛЬДО

Сьогодні я хочу показати вам цікаву страву, популярне на Філіппінах. Це дуже густий і ароматний суп з курки з рисом. Зовсім нескладна страва зі знайомих продуктів, але з новим смаком. опис приготування: Філіппінці про це супі говорять так: «Він ніби обіймає тебе зсередини». смачно, ситно і ніж...

Гриби, запечені у фользі

Гриби, запечені у фользі

Досить простий рецепт грибів, запечених у фользі, — це знахідка для любителів смачних і нежирних страв. Для начинки можна використовувати овочі, курочку або вершковий сир, наприклад. опис приготування: Ніжні і м'які гриби, запечені у фользі в домашніх умовах, — відмінний варіант закуски для го...

Суп з морепродуктів (каччукко Ліворно)

Суп з морепродуктів (каччукко Ліворно)

Популярний італійський суп з морепродуктів, завжди супроводжується скибочками тосканського хліба з часником. кількість порцій: 4 подрібнений часник— 20 грам оливкова олія— 60 грам подрібненої петрушки— 20 грам насіння фенхелю— 1 грам сухе біле вино— 100 грам восьминіг— 200 грам креветки— 150 гр...

Гаспачо з редькою і фенхелем

Гаспачо з редькою і фенхелем

Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа. опис приготування: Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замі...

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2  штуки крижаної води— 1/4...

Грінки з кропом і часником

Грінки з кропом і часником

Немає нічого простіше, ніж приготувати грінки. Сьогодні у нас вони з кропом і часником. На сніданок перед роботою вони навряд чи підійдуть, а ось у вихідний день це те, що потрібно, хоча часник можна виключити. опис приготування: Грінки з кропом і часником приготувати дуже просто. Для ситності...

Щи курячі

Щи курячі

Рецепт приготування російських щей з курячими стегенцями, картоплею, свіжою капустою, помідором, морквою, цибулею, зеленим горошком і болгарським перцем. опис приготування: Справжні російські щі варяться з яловичини, але не завжди є необхідна кількість часу на приготування яловичого бульйону. ...

Шоколадний пиріг з ромом

Шоколадний пиріг з ромом

Рецепт приготування пирога з гірким шоколадом, ваніллю і ромом. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити форму для пирога маслом. Помістити шоколад і 3 столові ложки води у жароміцних миску, поставити в каструлю з киплячою водою. перемішати, поки шоколад не розплавиться....

Холодець класичний

Холодець класичний

В холодець ніколи не кладуть желатин, він застигає завдяки желюючий властивостями свинячих ніжок, вухо. А ось для м'ясної частини раджу брати курку або яловичину. Отже, Давайте почнемо! опис приготування: Як приготувати смачний класичний холодець? Дивіться мою покрокову інструкцію, я постараюс...

Соус з білим вином

Соус з білим вином

Класичний соус з білим вином — універсальний. Його можна використовувати до м'яса, птиці, рибі, овочам, вставити. приготувати його — дуже просто, а зберігати можна протягом кількох тижнів в холодильнику. опис приготування: Соус з білим вином врятує вас в будь-якій ситуації. алкоголь випаруєтьс...

Шоколадний чізкейк з печива

Шоколадний чізкейк з печива

Рецепт приготування легкого шоколадного чизкейка з печива, знежиреного сиру і знежиреної сметани. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Викласти форму для випікання папером і змастити маслом. Подрібнити печиво в комбайні. Викласти отриману масу в форму. Змішати в комбайні вершк...

Шарлотка з яблуками з хрусткою скоринкою

Шарлотка з яблуками з хрусткою скоринкою

Якщо ви любите найпростішу шарлотку з дитинства, то вже ця точно буде вам до смаку! незвичайно ніжна, ароматна і смачна! А хрустка скоринка — це прекрасне доповнення! опис приготування: У рецепті фігурує тростинний коричневий цукор, якщо у вас такого немає, то можна замінити його білим. Скорин...