Рецепт Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»
Макарони давно вже є в кожній родині як популярне і просте блюдо. Завдяки цим рецептом ви зможете урізноманітнити звичний смак макаронів, що приємно здивує ваших близьких. Загалом, рекомендую!
опис приготування:
Врахуйте такі моменти в рецепті, як приготувати фаршировані макарони "; черепашки" під соусом "; Бешамель ";:
Щоб правильно приготувати "; черепашки ";, прочитайте на упаковці, скільки хвилин необхідно їх варити і відповідно зменшіть час.
Коли готуєте фарш, можна додати в нього помідори і болгарський перець, виходить дуже смачно.
Якщо у вас немає яловичини, використовуйте інше м'ясо.
- Макарони "; черепашки" — 250 грам
- яловичина— 450 грам
- Цибуля— 2 штуки
- зелень— 0,5 пучка
- базилік— 1 Чайна ложка
- орегано— 1 Чайна ложка
- кейбер— 1 Чайна ложка
- Олія соняшникова— 30 мілілітрів
- Соєвий соус— 1 Ст. ложка
- молоко— 1 літр
- Вершкове масло— 100 грам
- борошно— 4 Ст. ложки
- Мускатний горіх— 0,5 чайних ложки
2. М'ясо порізати на шматочки і двічі пропустіть через м'ясорубку, другий раз додавши половину цибулини.
3. Розігрійте масло в сковороді, Відведіть туди дрібно порізану цибулю. На невеликому вогні цибулю повинен стати трохи прозорим. Додайте соєвий соус і 2 хвилини помішуйте.
4. Смажену цибулю відправте до фаршу і перемішайте. Зелена цибуля, кріп і базилік дрібно порубати і перемішайте з фаршем. додайте сіль, перець, лавровий лист і все спеції.
5. Для приготування соусу "; Бешамель" розтопіть вершкове масло в каструлі, додайте в нього борошно, швидко перемішуючи віночком, щоб вона заварилася. вогонь вимкніть.
6. Ополоником поступово вливайте в борошно гаряче молоко, вмішуючи його віночком до однорідності, щоб не утворювалися грудочки. Коли молока залишилося трохи, додайте в масу сіль, мускатний горіх, чорний перець і щіпку італійських трав, закінчите приготування соусу.
7. Кожну "; черепашку" нафаршіруйте щільно, викладіть все на деко в один шар.
8. Залийте все макарони соусом, поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин (до готовності м'яса). Деко поставте на другий рівень.
9. Подавайте фаршировані "; черепашки" під соусом "; Бешамель" із зеленню. До цієї страви відмінно підходить біле вино.
Подібні рецепти
Фаршировані черепашки під соусом «бешамель»
Якщо я кажу, що треба швидко нагодувати сім'ю, то в голову відразу приходить думка відварити макарони або спагетті. Але іноді з такими продуктами можна і попотіти: зробити досить святкове гаряче. опис приготування: І я пропоную вам особливий варіант рецепта, в якому розповідається про те, як п...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...
Фаршировані макарони-черепашки
Рекомендую спробувати приготувати фаршировані макарони-черепашки. Доведеться трохи повозитися, але повірте — воно того варте! Цікавий факт, діти без розуму від цих незвичайних "; черепашок ";! опис приготування: Вже кілька років, як я готую фаршировані макарони-черепашки в домашніх умовах. блю...
Фаршировані печериці під соусом бешамель
Пропоную приготувати шампіньйони, фаршировані сиром і помідорами чері, і доповнити блюдо ніжним соусом бешамель. запевняю, вийде дуже смачно! опис приготування: фаршировані печериці — знахідка для тих, хто любить дивувати новими стравами! Головне вибрати потрібний розмір грибочків — середні. В...
Фаршировані макарони під соусом
Не знаю, чим порадувати себе і рідних на обід або вечерю? Спробуйте приготувати дуже соковиті і апетитні фаршировані макарони під соусом в домашніх умовах. опис приготування: Цей рецепт фаршированих макаронів під соусом припаде до смаку не тільки дорослим, але і дітям. При бажанні можна в якос...