Рецепт Гаспачо з редькою і фенхелем

Рецепт Гаспачо з редькою і фенхелем
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа.

опис приготування:

Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замінити. Незамінними в цьому рецепті безсумнівно залишаються помідори.

  • помідорів— 5 штук
  • редис— 5 штук
  • англійських огірків— 1 1/4 штуки
  • жовтих болгарських перців— 3 штуки
  • фенхеля— 1/2 штуки
  • зелених цибулі— 2 пучка
  • лимонного соку— 2 Ст. ложки
  • солі— 1/8 чайних ложки
  • каєнський перець— — За смаком
  • оливкового масла— 1 Чайна ложка
  • червоного винного оцту— 1/2 чайних ложки
Гаспачо з редькою і фенхелем - фото крок 1 4 помідора наріжте часточками.

Гаспачо з редькою і фенхелем - фото крок 2 1 помідор наріжте кубиком.

Гаспачо з редькою і фенхелем - фото крок 3 4 редису розріжте навпіл.

Гаспачо з редькою і фенхелем - фото крок 4 Один редис поріжте соломкою.

Гаспачо з редькою і фенхелем - фото крок 5 Один огірок наріжте скибочками, решті - кубиками.

Гаспачо з редькою і фенхелем - фото крок 6 Фенхель наріжте соломкою.

Гаспачо з редькою і фенхелем - фото крок 7 Перець наріжте соломкою.

Гаспачо з редькою і фенхелем - фото крок 8 У чашу блендера складіть все крупно нарізані овочі, 2/3 перців, кріп, цибуля, петрушку, лимонний сік.

Гаспачо з редькою і фенхелем - фото крок 9 Подрібніть за допомогою блендера.

Гаспачо з редькою і фенхелем - фото крок 10 Викладіть в тарілку, приправте сіллю, перцем і прикрасьте овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Квасоля-мавроматіка з фенхелем

Гаспачо з кавуном

Квасоля-мавроматіка з фенхелем — це традиційне грецьке (точніше, kritskoe) страва, яке повинно сподобається за смаком вегетаріанцям. Блюдо виходить досить ситним, хоча і не містить м'яса. опис приготування: Побачивши назву цього рецепта, ви напевно поставили автору питання — а що ж це за така ...

Гаспачо з дині

Гаспачо з дині

Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...

Гаспачо з крабовим салатом

Гаспачо з крабовим салатом

Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....

Суп «гаспачо» з помідорів

Суп «гаспачо» з помідорів

У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...

Суп Гаспачо

Суп Гаспачо

Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...