Рецепт Гаспачо з редькою і фенхелем
Цей іспанський холодний суп не тільки дуже смачний, але і корисний. Адже він готується тільки зі свіжих сезонних овочів. Чи не придумаєш кращого страви для спекотного літа.
опис приготування:
Якщо у вас немає якихось інгредієнтів з цього рецепта, то цілком можете їх не додавати або чимось замінити. Незамінними в цьому рецепті безсумнівно залишаються помідори.
- помідорів— 5 штук
- редис— 5 штук
- англійських огірків— 1 1/4 штуки
- жовтих болгарських перців— 3 штуки
- фенхеля— 1/2 штуки
- зелених цибулі— 2 пучка
- лимонного соку— 2 Ст. ложки
- солі— 1/8 чайних ложки
- каєнський перець— — За смаком
- оливкового масла— 1 Чайна ложка
- червоного винного оцту— 1/2 чайних ложки
1 помідор наріжте кубиком.
4 редису розріжте навпіл.
Один редис поріжте соломкою.
Один огірок наріжте скибочками, решті - кубиками.
Фенхель наріжте соломкою.
Перець наріжте соломкою.
У чашу блендера складіть все крупно нарізані овочі, 2/3 перців, кріп, цибуля, петрушку, лимонний сік.
Подрібніть за допомогою блендера.
Викладіть в тарілку, приправте сіллю, перцем і прикрасьте овочами. Смачного!
Подібні рецепти
Гаспачо з кавуном
Квасоля-мавроматіка з фенхелем — це традиційне грецьке (точніше, kritskoe) страва, яке повинно сподобається за смаком вегетаріанцям. Блюдо виходить досить ситним, хоча і не містить м'яса. опис приготування: Побачивши назву цього рецепта, ви напевно поставили автору питання — а що ж це за така ...
Гаспачо з дині
Холодне ароматне гаспачо з дині — відмінний суп для спекотного дня. поєднання солодкого, гострого і солоного — чудове. Подати гаспачо можна в стаканчиках або навіть келихах. Фантазуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Гаспачо в оригіналі — Етоо холодний іспанський суп, який готують на осно...
Гаспачо з крабовим салатом
Рецепт приготування гаспачо з мигдалем, сільським хлібом, фенхелем, цибулею і огірком і салатом з крабового м'яса, морква, селери і майонезу. опис приготування: Нова версія знаменитого іспанського супу гапспачо ніжного білого кольору з чудовим крабовим салатом - чудове блюдо для літньої спеки....
Суп «гаспачо» з помідорів
У спекотний літній день можна побалувати себе холодником або борщ, які так люблять в нашій країні. А як щодо чогось екзотичного? розповім, як приготувати суп "; Гаспачо" з помідорів. опис приготування: Даний рецепт є не зовсім традиційний варіант, а більш легкий, тому як готую його без додаван...
Суп Гаспачо
Холодний овочевий суп. Гаспачо родом з Андалузії і являє собою типове блюдо середземноморської кухні. кількість порцій: 8 часник— 2 зубчики Червона цибуля— 1/2 штуки огірок— 1 штука помідори— 5 штук цукіні— 1 штука селера— 2 штуки сіль— 1 щіпка(за смаком) томатний сік— 1/4 L цукор— 2 Ст. ложки ...