Рецепт Шоколадний пиріг з ромом
Рецепт приготування пирога з гірким шоколадом, ваніллю і ромом.
опис приготування:
Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити форму для пирога маслом. Помістити шоколад і 3 столові ложки води у жароміцних миску, поставити в каструлю з киплячою водою. перемішати, поки шоколад не розплавиться. Дати трохи охолонути.
Збити яєчні жовтки і цукор в мисці міксером на високій швидкості, близько 3 хвилин. Зменшити швидкість і додати ваніль і ром. На середній швидкості поступово додати суміш шоколаду і вершкове масло, збивати до отримання однорідної маси.
Викласти суміш у велику миску. просіяти борошно, какао і сіль в суміш, відкласти в сторону.
Збити яєчні білки в чистій мисці (електричним міксером). Додати в шоколадну суміш. Викласти суміш у форму і випікати близько 1 годин 20 хвилин.
Прибрати з духовки і дати повністю охолонути у формі. Безпосередньо перед подачею витягти пиріг з форми і посипати цукровою пудрою.
- гіркого шоколаду— 30 грам(дрібно нарізаного)
- яєць— 12 штук(разделенных)
- цукру— 2 склянки
- екстракту ванілі— 2 чайних ложки
- темного рому— 1 Ст. ложка
- вершкового масла— 3 1/2 чайних ложки
- борошна— 1/4 склянки
- какао-порошку— 1/2 склянки
- солі— 1/2 чайних ложки
Збити яєчні жовтки і цукор в мисці міксером на високій швидкості, близько 3 хвилин. Зменшити швидкість і додати ваніль і ром. На середній швидкості поступово додати суміш шоколаду і вершкове масло, збивати до отримання однорідної маси.
Викласти суміш у велику миску. просіяти борошно, какао і сіль в суміш, відкласти в сторону.
Збити яєчні білки в чистій мисці (електричним міксером). Додати в шоколадну суміш. Викласти суміш у форму і випікати близько 1 годин 20 хвилин.
Прибрати з духовки і дати повністю охолонути у формі. Безпосередньо перед подачею витягти пиріг з форми і посипати цукровою пудрою.
Подібні рецепти
Яйце-нагель з ромом
Ніхто не зможе відмовитися від шматочка цього неймовірно смачного пирога! опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму для випікання і посипати дно і стінки форми какао. струсити зайве. Просіяти разом з какао борошно, розпушувач і сіль. Електричним міксером на в...
Шоколадний пиріг «Ерл Грей»
Шоколадний пиріг Ерл Грей — дуже незвичайний шоколадний пиріг з додаванням чаю. Смак дуже свіжий, насичений і нетиповий, тому рекомендую спробувати хоча б з міркувань різноманітності. опис приготування: Якщо стандартні і класичні пироги вам порядком набридли, рекомендую приготувати шоколадний ...
Шоколадний пиріг з арахісовим кремом
Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...
Шоколадний пиріг з глазур'ю
Рецепт приготування пирога з гірким шоколадом, кава і глазур'ю з шоколаду, жирних вершків і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Неймовірний десерт для справжніх любителів шоколаду. великих яєць— 5 штук гіркого шоколаду— 270 грам несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок кави або води— 2 ...
Шоколадний пиріг з маскарпоне
Рецепт приготування пирога з червоним вином, какао, корицею і кремом із сиру маскарпоне, вершків, цукру і ванільного екстракту. опис приготування: Цей чудовий шоколадний пиріг готується в найкоротші терміни. несолоного вершкового масла кімнатної температури— 6 Ст. ложок велике яйце— 1 штука...