Рецепти muscleman.com.ua

Соковиті котлети з курячого фаршу

Соковиті котлети з курячого фаршу

Котлети виходить не тільки соковитими, але і дуже м'якими, ніжними. звичайно, смажити їх не так легко, але результат того вартий! Дивіться як приготувати котлети! опис приготування: Приготуйте фарш, залийте вівсянку гарячим молоком. З'єднайте всі інгредієнти і смажте отриманий фарш на сковород...

Соус з авокадо

Соус з авокадо

Соус з авокадо — vegetarianskiy, дієтичний, смачний і просто корисний соус, який може прикрасити будь-яку страву. Корисні властивості авокадо безмежні, тому зустрічайте! опис приготування: Соус з авокадо добре подавати зі свіжими овочами, салатом або цибульними кільцями. Цей соус придатний і д...

Шоколадне печиво «Oreo»

Шоколадне печиво «Oreo»

Домашнє печиво "; Орео" має насичений шоколадний смак, воно ніжне і розсипчасте. Крем надає випічці особливий смак і відтіняє шоколад. рецепт простий, головне вибрати темний порошок какао. опис приготування: Какао-порошок часто продають з різними добавками. Такий порошок не дасть потрібного см...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Халяльная ковбаса

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Сьогодні ми будемо робити халяльную ковбасу в домашніх умовах. Я відкрию Вам кілька секретів по її приготування. Заходьте! опис приготування: Таку ковбасу рекомендується вживати людям в деяких релігіях. Халяль перекладається як «дозволене» або «дозволене» до застосування. У такій ковбасі не мо...

Грибний суп з білих заморожених грибів

Грибний суп з білих заморожених грибів

Грибний суп - це відмінна альтернатива м'ясного бульйону. Він не менш ситний, а ще підходить для часу поста, а тому ціни йому немає. Цей рецепт вам точно доведеться до речі багато разів. Читайте! опис приготування: Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати грибний суп з білих заморожених г...

Соус «Passat»

Соус «Passat»

Соус & Quot; Пассат" — це "; основа-основ" італійської кухні, є протерті і уварені помідори, згодом на основі пасати готуються найрізноманітніші соуси для пасти, піци, лазаньї. опис приготування: Цей рецепт приготований в зимовому варіанті, з використанням сухого базиліка і тепличних помідорів...

Суп грибний з заморожених грибів

Суп грибний з заморожених грибів

Суп грибний з заморожених грибів — порятунок для господинь, морозильні камери яких забиті замороженими грибами. Я — заядлый грибник, у мене грибів завжди багато, і цей грибний суп я готую часто. опис приготування: Хочеться чогось небудь легенького, але в той же час поживного? Не знаєте чим мож...

Грибний соус із заморожених грибів

Грибний соус із заморожених грибів

Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бi...

Шашлик з баранини

Шашлик з баранини

Класичний рецепт шашлику з баранини маринованої в часнику, ріпчастій цибулі з помідорами. Баранячий шашлик набагато ніжніше ніж шашлики з інших сортів м'яса. кількість порцій: 4 баранина— 2 кілограма(стегнова частина) голівка часнику— 1 штука цибуля ріпчаста— 1 кілограм помідор— 1 штука приправ...

«він» з курки

«він» з курки

Морква по-корейськи - це не єдине, ніж можна поласувати в корейської кухні. розповідаю, як приготувати «Хе» з курки. Блюдо дуже популярно і любимо далеко за межами Кореї. опис приготування: Особливість приготування цієї страви в тому, що робиться воно з сирого продукту. Найпопулярніший варіант...

Фруктова кошик з кавуна

Фруктова кошик з кавуна

Краща прикраса святкового столу — це фруктова кошик з кавуна! Подайте в ній все фрукти на десерт. Наріжте шматочками дині і ананас, складіть в чудову яскраву фруктову кошик. опис приготування: Кожен раз на великих бенкетах і фуршетах я дивувалася тому, як же красиво прикрашають столи, придумую...

Соус до форелі

Соус до форелі

Обожнюючи червону рибу, її можна додавати до будь-якої страви і готувати, як самостійну страву. Найсмачніше подавати рибу з соусом, тому ділюся відмінним рецептом, як приготувати соус до форелі. опис приготування: Неправильним чи погано приготованим соусом дуже легко зіпсувати навіть найсмачні...

Суп з рижиків

Суп з рижиків

Зібрали кошик рижиків, але не знаю,, що з ними тепер робити? Пропоную свій варіант вирішення приємною проблеми — готуйте суп з рижиків. він простий, але дуже смачний і ароматний. опис приготування: Для мене немає супу смачніше на світі, ніж грибний суп з рижиків. Приготувавши суп з рижиків за ...

Соус Айолі

Соус Айолі

Ajoli (французький. Aïoli або All-i-oli) - холодний соус емульсійного типу з часнику і оливкового масла з яскравим насиченим ароматом. Простий рецепт соусу айоли — до вашої уваги. опис приготування: Класичний варіант соусу айоли прийнято готувати з оливкового масла і часнику. Іноді в нього дод...

Галушки з сиром

Галушки з сиром

просте, ситне і смачне блюдо. Галушки можна подавати як самостійно з будь-якими соусами, так і в якості гарніру. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Рецептів галушок дуже багато: сирні, картопляні, яблучні, пісні і т.д. Сьогодні я розповім, як приготувати галушки з сиром. Галушки вихо...

Свіжий салат з сьомгою

Свіжий салат з сьомгою

Свіжий салат з сьомгою підходить для легкого обіду, вечері або перекусу по ходу дня. Простий рецепт свіжого салату з сьомгою побудований на вдалому поєднанні продуктів — рекомендую продегустувати особисто! опис приготування: Свіжий салат з сьомгою — ще один легкий салат в стилі "; візьми все щ...

Шарлотка с корицей

Шарлотка с корицей

Когда времени не хватает, а хочеться чогось смачненького, вспомните о шарлотке с яблоками, а я поділюся, как приготовить шарлотку с корицей, одним из вариантов этого рецепта. сподіваюся, такая шарлотка понравится и вам, і вашим домочадцям. опис приготування: Несмотря на длинную и очень интерес...

Яловичина в сухарях

Яловичина в сухарях

Яловичина в сухарях — це дуже смачні яловичі відбивні, які я обсмажую на сковорідці в товчених сухарях. М'ясо виходить досить смачним і прекрасно поєднується з різними гарнірами і соусами. опис приготування: Яловичина в сухарях — це вдосконалений рецепт. Замість того, щоб готувати стейк як зав...

Шоколадні печива

Шоколадні печива

Домашній рецепт приготування шоколадних печива. Сподобаються всім ласунам. кількість порцій: 4 вершкове масло— 150 грам(або маргарину) цукор— 100 грам ванільний цукор— 2 чайних ложки яйця— 2 штуки розпушувач— 2 чайних ложки(або 1 ç.l. гашеного соди) мука— 300-350 грам шоколад— 300 грам(гіркий а...